Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Też dzielisz kraj, naród, ludzi?

Chyba nie warto słuchać twych słów..

Tak? Tutaj się nauczyłem i pierwszy raz z tym spotkałem A,B,C. Jacus dokucza trzeba się odgryz. 

Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

fachowców od wszystkiego

Tam od wszystkiego...

Zaczekaj jak Partycja napisze...

8 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jestem Paweł, Piotr miło poznać szerokie grono

Wiek, płeć, jak szeroko za stodołą, wyznanie i kolor włosów?

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale przez to drożej nie jest.

Możesz dać, płacąc zwykła cenę.

To może pod bankomatem powinni stać wolontariusze i pomagać pieniądze do portfela wkładać 😒🙃

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Boję się jej.

Nie ma co się bać, to tylko kolejne "wcielenie" forumowego idioty xD A jeżeli już to raczej boisz się jego a nie jej xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak dla mnie to ...Partycja...

Ale widzę już łapiesz...

Potrzeba czasu żeby ocenic

Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jacus dokucza trzeba się odgryz. 

Eee, nie możliwe...to dusza człowiek...🤔

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Potrzeba czasu

No raczej z dnia na dzień pisać tu nie zacząłeś...

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Eee, nie możliwe...to dusza człowiek...🤔

No raczej z dnia na dzień pisać tu nie zacząłeś...

Niemożliwe🤷

No ale z partycja nie miałem doczynienia, byłem na innym dziale

Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał(a):

Relegowała mnie wczoraj z tematu o pogodzie. Boję się jej.

Się zachować nie umiesz to dostałeś z liścia🤣

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie ma co się bać, to tylko kolejne "wcielenie" forumowego idioty xD A jeżeli już to raczej boisz się jego a nie jej xD 

Idiotę to on może w innych wyzwolić. A jeśli  zgrywa idiotę to ma w tym ukryty cel.

Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Potrzeba czasu żeby ocenic

Ale tu czasu nie ma, A jak to kobieta uwięziona w ciele mężczyzny? Przecież tu trza działać. Wody święconej choćby nagromadzić.

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

była tu taka pomylona co zakłada konta i znika ...to drugi lorowiok ..ten sam  psychiczny przypadek ...pasują do siebie i może się dogadali jak to pomylone 🤣🤣😲😲🤣

Opublikowano

Prokuratura Okręgowa umorzyła śledztwo dotyczące uchwał o dokonaniu zmian w zarządach TVP, PAP oraz Polskiego Radia. Rzecznik Prokuratury Okręgowej w Warszawie prok. Piotr Antoni Skiba poinformował, że 25 listopada prokuratura wydała postanowienie o umorzeniu śledztwa w sprawie przeciwko notariusz Joannie K.

Notariusz była podejrzana o poświadczenie nieprawdy w sześciu aktach notarialnych dotyczących zmian w zarządach Telewizji, Polskiego Radia i Polskiej Agencji Prasowej, a także w wypisach tychże aktów. Notariusz miała w nich wskazać jako miejsce ich sporządzenia prowadzoną przez siebie kancelarię notarialną, podczas gdy akty te sporządzone zostały w innym miejscu.

Umarzając to postępowanie prokurator uznał, iż czyn zarzucany notariusz nie zawiera znamion czynu zabronionego.

Zaznaczył, że zawarte przez notariusza w każdym protokole z tych czynności sformułowanie, że każdy z nich sporządzony został w siedzibie jej kancelarii notarialnej, ocenione zostało przez prokuratora jako oczywista omyłka pisarska podlegająca sprostowaniu w trybie odpowiednich przepisów prawa o notariacie.

Poświadczenie nieprawdy "omyłką". 😂

"bezczelne są te k**wy i zuchwałe"

a po-łgłówki się cieszą, że jest niszczona polska i jej instytucje i prawo nie ma już żadnego znaczenia dla władzy

kiedyś obudzicie się z ręka w nocniku, ale wtedy będzie już za późno 

Opublikowano

reka w noniku to gorzej niz glowa w pis-uarze ?? czy lepiej ?? masz doswiadczenie to napisz .

54 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za czem?

za wszystkim. mielismy takiego pecha ze sklepy byly kolo szkoly i nauczycielom sie stalo..

45 minut temu, Wpaw napisał(a):

Jacus  hamuj z pięty bo zakręt. To co może ci mam życiorys napisać? Jestem z Polski A mam chodnik i kanalizację a ty pewnie jeszcze na dwór chodzisz za potrzebą😂

Jestem Paweł, Piotr miło poznać szerokie grono fachowców od wszystkiego 👏😂

a konkretnie to polesie ? zakarpacie ?? nie-po -suwalsczyzna ?

42 minuty temu, mirro napisał(a):

Jak wychodzi na fajkę, to czemu od razu ma się nie odlać?🤣

tylko w nocy sie da .w dzien to za duzo ludzi sie kreci.

38 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

tylko tyle ...🤣ty jesteś zwykłym nędzarzem , zerem w Polsce A ...statystyki znaizasz ..ciekawy jestem jak się czuje takie nic jak wraca z wielkiego świata w te swoje śmieci i kupę gnoju 🤣🤣🤣🤣

jaka cerate sobie kupiles na swieta ?? tez bym sobie kupil anie wiem co i jak bo ze 20 at nie mam zadnej..

ten parapet to ci na glowe spadl czy sie w niego uderzyles ??

38 minut temu, Wpaw napisał(a):

Tak? Tutaj się nauczyłem i pierwszy raz z tym spotkałem A,B,C. Jacus dokucza trzeba się odgryz. 

to o niewielu rzeczach masz pojecie..

11 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeden dureń myśl że głupią jaka tu znajdzie... a druga szuka żonatego  jelenia do wydymania ...bo kawalery to za cienkie bolki 🤣

jelenia to musowo z jeleniewa  🤣

Opublikowano (edytowane)

...🤣🤣🤣🤣🤣

psychiatra się kłania i dentysta czeka 🤣🤣🤣🤣🤣

ile piwa walisz dziennie .🤔...niedługo pęknie ci ten kołdun człowieku i tylko kupa smrodu zostanie po tobie 😲

i ten złom i śmieci pod bramą 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

twoje to śmieci bedo przebierać pod bramą i w kupie gnoju grzebać 🤣🤣🤣🤣

ile walisz tego piwa placek ...ponoć ty nie pijesz 🤣🤣🤣🤣

człowieku jaki rozum trza mieć żeby doprowadzić się do takiego stanu 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
40 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...🤣🤣🤣🤣🤣

psychiatra się kłania i dentysta czeka 🤣🤣🤣🤣🤣

ile piwa walisz dziennie .🤔...niedługo pęknie ci ten kołdun człowieku i tylko kupa smrodu zostanie po tobie 😲

i ten złom i śmieci pod bramą 🤣

Wszystko eligancko poskrinowane przed edytowaniem leży równiutko w archiwum. Pogrążaj się dalej😗

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v