Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A po co ?? Jak u nas ludzie tacy głupi, że mamy radnego z sąsiedniej wsi ... U nas mamy na wsi 30 gospodarstw, sąsiednia wieś 12, i radny jest od nich a nie od nas ... Może dla tego, że ten co od nas startował to taki normalny, spokojny chłopak, a z tamtej wsi to gwiazdor był w młodości ;) 

Może czas wyjść z cienia? Czym kupił głosy ten gwiazdor? Robi coś dla was?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał:

to dobrze , szkoda ze nie ze środka polski 

A dlaczego, jakiś traktorek masz do obejrzenia ? Ja praktycznie z środka Polski, do Piątku mam z 50km.

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Może czas wyjść z cienia? Czym kupił głosy ten gwiazdor? Robi coś dla was?

A co u nas zrobić, drogi porobione, oświetlenie ulicy jest, a jak kanalizację im zrobię to mnie pogonią, bo lepiej za darmo za stodołę wypompować xD 

Przedszkole, ośrodek zdrowia świeżo pobudowane ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A dlaczego, jakiś traktorek masz do obejrzenia ?

A co u nas zrobić, drogi porobione, oświetlenie ulicy jest, a jak kanalizację im zrobię to mnie pogonią, bo lepiej za darmo za stodołę wypompować xD 

Prędzej czy później ta kanalizacja ich czeka a jednak jakiś rozwój to jest. No to jak tu porobione macie to może na wójta? Albo do rady powiatu?

Opublikowano
Roman176 napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał:

Redukcja to nie tylko rezygnacja z wungla. Nie mniej kuźwa te 95 procent jest zastanawiające.

tak jak powiedział likwidacja polskiego państwa ... dobre czasy idą 

Kuwa. Jak se Polska na skraju Amazońskiej puszczy najmie kilkadziesiąt ha ziemi i posadzi las deszczowy to zredukuje czy nie zredukuje? To są sprawy statystyczne bo trzeba znać punkt odniesienia tych 95 procent albo kontekst bo może chodzić o wąską dziedzinę... W każdym razie: i tak to dużo.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Prędzej czy później ta kanalizacja ich czeka a jednak jakiś rozwój to jest. No to jak tu porobione macie to może na wójta? Albo do rady powiatu?

Wójt drugą kadencję dostanie na pewno, bo sporo z PiSiorami do spółki porobił. A do rady powiatu mi się nie widzi, powiat PiSowski, użeraj się z tymi PiSiorami...

Jeszcze nam S50 w gminie chcą zbudować, nie daj Boże za mojej kadencji to się stanie, to wszyscy w okolicy na mnie pluć będą ...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Kuwa. Jak se Polska na skraju Amazońskiej puszczy najmie kilkadziesiąt ha ziemi i posadzi las deszczowy to zredukuje czy nie zredukuje? To są sprawy statystyczne bo trzeba znać punkt odniesienia tych 95 procent albo kontekst bo może chodzić o wąską dziedzinę... W każdym razie: i tak to dużo.

Polska by szła śladem holandi czy niemiec? Nie no gdzie coś Ty

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tak z ciekawości.

Czemu dopytujesz?

W sumie to wręcz sugerujesz że powinno się..

Czemu sam nie?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

Jamno, nie polecam ;) Byłem tam za czasów jak jeszcze zaczynali, MF255, U C-360, ciężka seria itp to nic ciekawego nigdy nie mieli, zawsze wymalowane trupy ...

Jamno to ogólnie taki temat, jak Radom z samochodami, może i coś fajnego nieraz się trafi, ale najczęściej to trup ... Sąsiad kupił, 0.5ha 60-tka w rotacyjnej pochodziła, a potem ciśnienie 0, zdjęli miskę, a panewki całe zarysowane ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wójt drugą kadencję dostanie na pewno, bo sporo z PiSiorami do spółki porobił. A do rady powiatu mi się nie widzi, powiat PiSowski, użeraj się z tymi PiSiorami...

Oj zobacz w parlamentarnych że pis jednak przegrał. Myślisz że z rady powiatu ich nie wywala i fotela wójta? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Oj zobacz w parlamentarnych że pis jednak przegrał. Myślisz że z rady powiatu ich nie wywala i fotela wójta? 

Wątpię, u nas PiSowski elektorat, sporo porobili za rządową kasę w ostatniej kadencji.

To wyniki z ostatnich wyborów u nas w powiecie ...

image.png

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To jeżeli nowe, to jechać i brać jak Ci pasuje. Primator z tego co kojarzę to oficjalny dealer NH.

tylko trochę nie podoba mi się ze on ma zwykła moc 120  a z busterem 145  ja bym chciał tyle mieć bez bustera 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v