Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Zaręczam Ci, że ten proceder trwa od dawna. A "oszalałe matki" potrafią nakręcić takie afery że nawet ja ( człek spokojny) zaczynam rozglądać się za jakimś narzędziem zagłady..

Ja to wiem że matki są szalone. Ale to nie zmienia faktu że niestety będzie się to pogarszać. A nie ma sprawiedliwości w Polsce przecież 7 letniemu dziecku nic nie zrobią bo zwala na źle samopoczucie albo inna przypadłość. A później to już lepiej nie myśleć co będzie się działo 

Zawsze jest powiedziane ,,Nie rusza się gu.. bo za człowieka się odpowiada "

Opublikowano
5 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

przecież 7 letniemu dziecku nic nie zrobią

Mój młody kiedyś szybko Pani wytłumaczył dlaczego tata nie odbiera go ze szkoły , tylko mama. Oczywiście na drugi dzień żona "meldowała" się w szkole, ale dało się odkręcić zamieszanie. A on po prostu odpowiedział że tata jest zajęty bo strzela do niegrzecznych.image.png.f8b583af4615aa61c4a1c5797bbd6c80.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Patrycja2 napisał:

Jak przedsiębiorca ma utrzymać państwo 🤔 Jeśli mu brak pieniędzy. 

To jest pikuś. Ale, że Ci na pikusia nie odpisali, że przedsiębiorca żyje z zabierania innym to jest bardzo dziwne...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Ale, że Ci na pikusia nie odpisali, że przedsiębiorca żyje z zabierania innym to jest bardzo dziwne...

No i żeś zauważył. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

To jest pikuś. Ale, że Ci na pikusia nie odpisali, że przedsiębiorca żyje z zabierania innym to jest bardzo dziwne...

Najlepsze jest w tym jak jak tym nie przedsiębiorca zabraknie pieniędzy to przedsiębiorca tym bardziej nie będzie miał pieniędzy. Kółko się zamyka. Więc PO czy KO źle prowadzi swoją politykę. Ale to tylko jest takie małe podejmiecie w ich wielkich planach dla Polski. 100 konkretów a może z 3 zrobione 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

to przedsiębiorca tym bardziej nie będzie miał pieniędzy 

Pewnie pracownik też się o tym dowie.

2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Kółko się zamyka.

Idź to powiedz pracownikom PKP Cargo. 

Opublikowano

Pracownicy już się dowiadują powoli. Ja pracuję tam gdzie pracuje i wiem jedno ze ja jestem bezpieczna z moimi kolegami i koleżankami gorzej jest z innymi. Bo ciągle na minusie. Ale to już ich sprawa. Niech jeszcze wybiorą Trzaskowskiego lub Sikorskiego to dopiero ,,Polska będzie Uśmiechnięta "

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

a po co mi się ta podoba 🤣🤣😜😜😜

podkładkę 3d dostałem od teściowej 🤣

Okno z pakietem 2 szyb i to jeszcze jakby z 10 ramką? Zalatuje amatorką. A jak do Ciebie zadzwonić jak nima parapetu?

Opublikowano

Byłem teraz na wywiadówce i mamuśki mnie przerażają. Jakie to zakłamane towarzystwo, wazeliniarskie...

Zero krytyki dla swoich pociech, gotowe zrobić z siebie idiotę by jedną godzinę córuni usprawiedliwić, a jeśli powiesz coś nie po myśli to cię zadziobią🤣

Pani wychowawczyni myślała że jak raz stawiłem się na wezwanie i w obecności trzech ciał pedagogicznych upomniałem syna , a ten je przeprosił, to teraz będę jej z ręki jadł 

Ledwie usiadłem  a ta do mnie że syn nie opłacił komitetu rodzicielskiego. Mówię niemożliwe bo dostał pieniądze.

A ta w śmiech i mamuśki jej wtórują. 

No to grzecznie że w kwestii finansów syn mnie nie oszukuje, biorę telefon i wołam syna.

Zbladła, przyszedł syn i wali prosto z mostu ze szczególnie kiedy zapłacił.

Masz pokwitowanie?

Jakby pani dała to bym miał, ale pani nie dawała.

A klakiery z sali wtórują że pokwitowanie być musi.

No k**wa, aby przyjebać każdej z osobna🤣

Dziś miał rządaćoficjalnych przeprosin od wychowawczyni🤭

Powiedział że jutro w aucie mi opowie co i jak bo jest dużo do opowiedzenia

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, DTaras napisał(a):

Okno z pakietem 2 szyb i to jeszcze jakby z 10 ramką? Zalatuje amatorką. A jak do Ciebie zadzwonić jak nima parapetu?

z 15 lat te okna mają ..wtedy to był wypas ...parapet jest tylko nie widać .. co to 10 ramka 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

z 15 lat te okna mają ..wtedy to był wypas ...parapet jest tylko nie widać .. co to 10 ramka 🤔

Amelinium między szybami. Był czas, że dawali 4-10-4 albo co 3-10-3 bo takie były czasy zamierzchłe. Skoro paparetu nie widać to izolacja ze słomy? Też już czas na zmiany jak sądzę więc może warto zluzować temat hejtu? Czy nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v