Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacus napisał(a):

tomus- ile razy ci proponowalem spotkania w roznych czesciach polski i europy i co ??? taki pan jak ty nie ma paru dni poza sezonem zeby gdzies wyjechac ???  spotkac sie ,pogadac ??

czy tylko zgrywasz sie  ?? nawet na motorze moglbys spokojnie dojechac ,jesli nie masz z kim samochodem..

Tylko powiedz mi po co, co ja dziada małorolnego dorabiającego na cieciówce nie widziałem ?? W Golicji i Głodomerii nie raz bywałem, jest tam sporo ciekawych rzeczy do zobaczenia, ale wybacz, małorolny cieć się do tego nie zalicza ...

A może mam jechać do śmierdzącej Wenecji, bo akurat tam małorolny dziad pojechał autobusem, wcinając po drodze kanapki trzymane w reklamówce z biedronki ?

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

bobek wiem że chcesz za zięcia do placka ....nawet wychwala jaki ty logier ... pasujesz tam jak ulał do tego kaleki ....będzie was dwóch 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ale masz zajęcie. Co ty będziesz robił jak się fabuła wyczerpie😂

1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

On będzie kotleta odgrzewal przez najbliższe parę lat 🤣🤣

trzeba reklamować Polskę A ....to obowiązek zacofanej Polski wschodniej 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

On nie ma starej panny na wydaniu w widełkach w których szukam

Hektarów których szukasz też tam nie ma, coś pisał że w sumie 5ha, ale nie wszystko na własność xD 

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 18.11.2024 o 18:59, jacus napisał(a):

nie- to to totalny debil ,ktory zyje w swiecie pis-owskiej propagandy.. ciekawe kiedy zderzy sie z prawdziwym zyciem ??

jacek debilem to właśnie jest wyborca rudego , jak tam szwagier Pawlaka ?  8lat był bezrobotny czekał zbawieniem na obecne rządy 

16 minut temu, Roman176 napisał(a):

jacek debilem to właśnie jest wyborca rudego , jak tam szwagier Pawlaka ?  8lat był bezrobotny czekał zbawieniem na obecne rządy 

panowie trochę brzydko zachowujecie się ...... dla mnie to takie nie smaczne z boku to wygląda bardzo źle .. @12Pafnucy trochę zaskoczyłeś mnie ze bierzesz w tym udział 

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

panowie trochę brzydko zachowujecie się ...... dla mnie to takie nie smaczne z boku to wygląda bardzo źle .. @12Pafnucy trochę zaskoczyłeś mnie ze bierzesz w tym udział 

Roman, uwierz mi że nikt bez powodu tak jacusia nie traktuje ... 

Opublikowano (edytowane)

Mnie najbardziej śmieszy jak Roman po tym co sam tu odstawia pisze do kogoś o "brzydkim" zachowaniu. W ogóle śmieszy mnie określenie "brzydkie zachowanie" Kiedyś niektórzy tak tłumaczyli dzieciom np to  że ktoś uprawia seks to robi brzydkie rzeczy. NO i dzieci w przedszkolu skarżyły wychowawczyni - proszę pani a on ona robi brzydkie rzeczy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Uderzcie inteligencją a nie  prostactwem i buractwem.

Studenci AM mieli by tu tematy do prac.

Opublikowano

zima idzie -snieg sypie.. na razie z deszczem .

11 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ale masz zajęcie. Co ty będziesz robił jak się fabuła wyczerpie😂

to zacznie swoje bogactwo pokazywac 🤣 bo czekam i nie moge sie doczekac..

czekam na zdjecia nowej ceraty.

11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko powiedz mi po co, co ja dziada małorolnego dorabiającego na cieciówce nie widziałem ?? W Golicji i Głodomerii nie raz bywałem, jest tam sporo ciekawych rzeczy do zobaczenia, ale wybacz, małorolny cieć się do tego nie zalicza ...

A może mam jechać do śmierdzącej Wenecji, bo akurat tam małorolny dziad pojechał autobusem, wcinając po drodze kanapki trzymane w reklamówce z biedronki ?

w zimie smierdzi ?? to do warszawy przyjedz ?? do gdanska, miedzyzdrojow-gdziekolwiek  🤣

marze o tym zeby ujrzec wielkiego pana na bobie wykarmionego 

twoje zycie to jedno wielkie klamstwo-co udowadniasz na kazdym kroku.. boisz sie prawdy ?? 

kaz ogarkowi poszukac twoje zony w gdansku,on tam ma nawet siostre.

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, uwierz mi że nikt bez powodu tak jacusia nie traktuje ... 

jedyny powod-wasze kompeksy...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

Ale jakie mam mieć kompleksy xD Co ma je powodować, kupka gnoju na środku podwórka, wszechobecny bałagan czy kury srające na środku podwórka ? 

To ty masz chyba jakieś kompleksy że musisz się dowartościowywać, że niby Polska A jesteś ...

A co do spotkania, już jeden taki tu był, co i klamkę podobno miał, i w Złotych Tarasach chciał się spotykać, ale już zniknął xD 

A skoro chcesz się spotykać to sam przyjedź. A nie, nie dasz rady, PKS najbliższy 5km xD Nawet nie wiem czy jeszcze jeździ, ostatni raz korzystałem jak jeszcze prawa jazdy nie miałem xD 

A tak poza tym, jest tu może kilku użytkowników z którymi chciałbym się spotkać, podkrakowski cieć małorolny nie należy do tej grupy ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

zima idzie -snieg sypie.. na razie z deszczem .

to zacznie swoje bogactwo pokazywac 🤣 bo czekam i nie moge sie doczekac..

czekam na zdjecia nowej ceraty.

w zimie smierdzi ?? to do warszawy przyjedz ?? do gdanska, miedzyzdrojow-gdziekolwiek  🤣

marze o tym zeby ujrzec wielkiego pana na bobie wykarmionego 

twoje zycie to jedno wielkie klamstwo-co udowadniasz na kazdym kroku.. boisz sie prawdy ?? 

kaz ogarkowi poszukac twoje zony w gdansku,on tam ma nawet siostre.

Co się burzysz? 

Sam wywolales tą lawinę bezustannie podkreślając swą wyższość, bogactwo swych stron i poniżając innych.

Prawda jak widać inna jest.

• Like 2
Opublikowano

ogarek sam siebie zdiagnozowal idealnie 🤣 pora po skierowanie na odwyk.

gdybys nie pil od dziecka, to bys nie byl z metra ciety.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co się burzysz? 

Sam wywolales tą lawinę bezustannie podkreślając swą wyższość, bogactwo swych stron i poniżając innych.

Prawda jak widać inna jest.

jak prawda ?? jesli oni nic nic nie pokazali swojego.  skad wiesz co maja  naprawde ?? 

moga pisac cokolwiek, tylko czlowiek psychicznie zaburzony marnuje czas na sledzenie innych.

tomus -mitoman, ogarek -swir .sean-piwniczak

zakompleksioni ,samotni ,nieszczesnicy- elita forum..

tego sasiada z lubartowa samochod widac. ze 200 metrow dalej inny z filipowa..

po co oni z waszego bogactwa uciekli do naszej biedy ??

• Haha 1
Opublikowano

gołębiu jestem wyższy od ciebie i nie mam kolduna 🤣

ile u ciebie waga ciągnie 🤔... ze 160 kg 🤣🤣🤣🤣🤣...kura jak można doprowadzić się do takiego stanu 😲

placek co ty pokazałeś na forum swojego ..a no dokładnie nic bo ta dzika świnia to tyz nie twoja 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v