Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mazurek juz zapomnial jak psl czy nowoczesna nie dostaly dotacji ??

21 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Wraca normalność? Czy nienormalność? Co sądzicie?

trump juz jest prezydentem ?? 

glupoty dla glupich. redneckow czytaj wsiokow

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...jakoś o 3 światowej....nie za wiele....

Hmm , ale że rozlanie się obecnej wojny nie jest możliwe ? Finlandia po wczorajszej akcji rozważa zastosowanie odpowiedniego paragrafu na zaatakowanie kraju członkowskiego Nato , raczej jeszcze nie jest ta pora ale nie wiadomo co za pół roku 

15 minut temu, jacus napisał(a):

przekazanie Ukrainie rakiet dalekiego zasięgu przez obecnego prezydenta USA może być za zgodą Trumpa , ten wycofa pozwolenie i zacznie negocjowac .Tak myslę , tym bardziej żę Biden rozmawiał nowo wybranym przywódcą .

Opublikowano
32 minuty temu, jacus napisał(a):

mazurek juz zapomnial jak psl czy nowoczesna nie dostaly dotacji ??

glupoty dla glupich. redneckow czytaj wsiokow

Ale za chwilę będzie miał pełna władze,senat,izba reprezentantów,sąd najwyższy więc już trzeba się z nim liczyć... A ja mam takie pytanie po co tutaj wróciłeś? Wszyscy ciebie mieli dość a tak w ogóle to dlaczego zniknales? Czego się bałeś? Czyżby większy cwaniak załatwił mniejszego? Bałeś się że ktoś pokaże coś czego ty byś nie chciał by ujrzało światło dzienne?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Wszyscy ciebie mieli dość a tak w ogóle to dlaczego zniknales? Czego się bałeś? Czyżby większy cwaniak załatwił mniejszego? Bałeś się że ktoś pokaże coś czego ty byś nie chciał by ujrzało światło dzienne

Ja nie miałem go dość.

Po za tym bana miał, to jak miał pisać i być?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, jarecki napisał(a):

Hmm , ale że rozlanie się obecnej wojny nie jest możliwe ? Finlandia po wczorajszej akcji rozważa zastosowanie odpowiedniego paragrafu na zaatakowanie kraju członkowskiego Nato , raczej jeszcze nie jest ta pora ale nie wiadomo co za pół roku 

.

W poniedziałek Finlandia poinformowała, że nad ranem wykryto awarię kabla podmorskiego C-Lion 1, który po dnie Morza Bałtyckiego biegnie z Helsinek do Rostocku. Do uszkodzenia łącza doszło na południe od szwedzkiej wyspy Olandia.

Kable na dnie Bałtyku zerwane. Finlandia rozważa uruchomienie art. 5 NATO

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kable-na-dnie-baltyku-zerwane-finlandia-rozwaza-uruchomienie-art-5-nato/kjr70fl

Rosja mapuje podmorskie kable, chce przesunąć granice na Bałtyku .

https://i.pl/sabotaz-na-baltyku-ktos-zerwal-kable-komunikacyjne-tymczasem-rosja-mapuje-podmorska-siec-na-atlantyku/ar/c1p2-27005141

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja nie miałem go dość.

Po za tym bana miał, to jak miał pisać i być?

No i dobrze przesadzal to dostał on zawsze najmądrzejszy i najlepszy reszta to wsioki głupki itd

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No bywa irytujący, ale dobrze jest znać i inny punkt widzenia.

On zawsze akceptował tylko swój punkt widzenia więc o czym tu w ogóle...ale ok nie ma co sobie głowy z takimi zawracać szkoda zdrowia...

Opublikowano

mariusz -pamietasz taki programw tvp dawno temu -kraj za miastem ?? 

ja wam robie kraj za wsia...co poradze ze tylko ja i roman jestesmy z polski a. na tym forum  niewielu jest takich.

a ty jaki punkt widzenia akceptujesz ?? moj czy swoj ??

akceptujesz ze ktos moze miec inny punkt widzenia niz ty ? widze ze masz z tym problem wiec czemu ja mam akceptowac twoj ??

kali ukrasc krowe ...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, MariuszDe napisał(a):

On zawsze akceptował tylko swój punkt widzenia więc o czym tu w ogóle..

to ty nie widział jak siedzi największy wsiok na af z Polski A🤣 ..to paczaj 

Screenshot_20240823-154002 (1) (1).png

Screenshot_20240823-153854 (2).png

Screenshot_20240823-172357 (1) (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał(a):

wam robie kraj za wsia...co poradze ze tylko ja i roman jestesmy z polski a. na tym forum  niewielu jest takich

Weź mię nie prowokuj, bo Zara pokaze w jakiej Polsce mieszkasz.  😆 

Ooo, już jest ta Polska ..

No spora różnica...pomiędzy resztą...spora...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

co poradzisz tacy nie mają żadnego wstydu ani hamulców ...siedza jak świnie a na af udaje uj wie  kogo .,😲...a wieśniak i brudas że szkoda gadać 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

wielkie Byznesmeny, którym należy się szacunek i uznanie :D 

nie ma to jak praworządność

Płaca minimalna już za pisu była fikcją bo pis zostawił śmieciówki. Jej podnoszenie służy jedynie statystykom i podnoszeniu składek zus.

Jeśli chodzi o subwencje pisu to cóż sami sobie nagrabili nawet Kaczyński do Ziobry listy pisał by tak nie robić. Wiedzieli co robią wiedzieli czym ryzykują i się doczekali kary. Inne partie też miały takie problemy za dużo bardziej błahe błędy więc po co ten skowyt. Trzeba wziąć na klatę skutki jak się gięło pałę bez opamiętania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v