Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

czekaj jak Tobie się kto do chałupy właduje "w majestacie prawa" bo zechce coś na kogoś - nawet nie na Ciebie - wyszukać i to jeszcze zrobi pod Twoją nieobecność

w sumie - dobrze wiedzieć jakie standardy proplatfusiarskie fanatyctwo wyznaje, mniej będzie trzeba protestować jak Was kiedyś ktoś będzie czołgał na pokaz 

Przecież ZZiobrę można skazać kilkakrotnie na podstawie tego co robił jawnie i publicznie bez szperania po telefonach (pono) i Jego dzieci i ta akcja to pokazówka rzekomej siły smrodów pokomunistycznych jakich się wokół Tuska nazbierało.
Rzecz jakiejś dotacji dotyczy a dowody na to przecież są już dawno zebrane z samych autoryzacji przelewów i decyzji ministerstwa. Nie dowodów szukają a poklasku zawistników.

No właśnie ja się pytam czemu najpierw nie podzwonili po ludziach z zapytaniem czy tego i tego i o tej i o tej pasuje im wjazd na chat? Ale chamy tak bez uprzedzenia i zaproszenia. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dysydent napisał:

czekaj jak Tobie się kto do chałupy właduje "w majestacie prawa" bo zechce coś na kogoś - nawet nie na Ciebie - wyszukać i to jeszcze zrobi pod Twoją nieobecność

w sumie - dobrze wiedzieć jakie standardy proplatfusiarskie fanatyctwo wyznaje, mniej będzie trzeba protestować jak Was kiedyś ktoś będzie czołgał na pokaz 

Przecież ZZiobrę można skazać kilkakrotnie na podstawie tego co robił jawnie i publicznie bez szperania po telefonach (pono) i Jego dzieci i ta akcja to pokazówka rzekomej siły smrodów pokomunistycznych jakich się wokół Tuska nazbierało.
Rzecz jakiejś dotacji dotyczy a dowody na to przecież są już dawno zebrane z samych autoryzacji przelewów i decyzji ministerstwa. Nie dowodów szukają a poklasku zawistników.

Przecież Ziobro to zwykły przestępca a takim policja i służby powinny się ładować na chatę bez uprzedzenia ... Dajmy na przykład że mam plantacje Maryśki w garażu, policja powinna mnie uprzedzać czy wjeżdżać na chatę bez uprzedzenia ? Zresztą sam Zero kazał im nie być miekiszonami xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

a z komuchami jakoś poszło to i z pisiorami też nie musi być radykalniej niż ... to konieczne

I tak właśnie jest.:lol:

Opublikowano

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/producenci/news-szef-stellantis-zarabia-ponad-400-tys-zl-dziennie-pracownicy,nId,7413374

to są związki 

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież Ziobro to zwykły przestępca a takim policja i służby powinny się ładować na chatę bez uprzedzenia ... Dajmy na przykład że mam plantacje Maryśki w garażu, policja powinna mnie uprzedzać czy wjeżdżać na chatę bez uprzedzenia ? Zresztą sam Zero kazał im nie być miekiszonami xD

mąż Gronkiewicz miał działkę z Marysią szkoda ze go tak nie potraktowali  ... kupowali nawet nie wiedzieli co aferze 

Opublikowano (edytowane)

Co powiada , jaka  bieda  w polce , kto zabrania jeździć  samochodami , kto kogo wpędza w biedę z  docieplaniem domów , co on psioczy .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Co powiada , ja bieda  w polce , kto zabrania jeździć  samochodami , kto kogo wpędza w biedę z  docieplaniem domów , co on psioczy .

A gdzie on mówi że zabronią jeździć samochodami? 

Jak ci nakażą docieplić dom i zmusza byś wydał kupę kasy to zbiedniejesz - tak czy nie? 

Opublikowano

Toż ty napisałeś że bezustannie więc chyba rozumiesz co napisałeś i wiesz o co ci chodziło. No chyba ześ z galanem po jednych pieniądzach to wtedy wszystko jasne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v