Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale to nie moje podejście.

To się po prostu dzieje.

To nie ateiści winni słabnącej wiary w narodzie.

Zgadzam się z tym że nie ateiści, tylko jak to sam napisałeś ci coraz mądrzejsi, uznają że są na tyle mądrzy że Pan Bóg już nie jest im do niczego potrzebny, nie karze od razu, nie robi cudów, czyli pewnie go nie ma. Dwa winę za to ponoszą rodzice, dlatego będzie jeszcze gorzej, aż przyjdzie czas zapłaty.

Opublikowano

To może trzeba mu zacząć doradzać odwrotnie. ::D 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli nie ma najmniejszego sensu Tobie podpowiadać, bo i tak się nie liczysz że zdaniem innych?

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

miałeś do Ex wracać 

Matko , zachowujesz się jak jakiś amisz 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli nie ma najmniejszego sensu Tobie podpowiadać, bo i tak się nie liczysz że zdaniem innych?

Sensowne zdanie i podpowiedź rozważę 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

a od jakiej konkretnie tezy ta dzisiejsza dyskusja się zaczęła jeśli można przypomnieć??? 

Qwazi zaczął, że Rysiek nie chodzi do kościoła. Potem Desperado zrobił Piotrusiowi kazanie a Piotruś na to, że ma to w d*pie i się zaczęło

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Zgadzam się z tym że nie ateiści, tylko jak to sam napisałeś ci coraz mądrzejsi, uznają że są na tyle mądrzy że Pan Bóg już nie jest im do niczego potrzebny, nie karze od razu, nie robi cudów, czyli pewnie go nie ma. Dwa winę za to ponoszą rodzice, dlatego będzie jeszcze gorzej, aż przyjdzie czas zapłaty.

Znałem kiedyś bardzo mądrego człowieka, który był wierzący ale przede wszystkim potrafił myśleć. I zgadnij co mówił? "Nikt nie da gwarancji, że istnieje. Tak samo nikt nie da gwarancji, że nie istnieje. Może jest, może go nie ma. To już każdy musi sam ocenić". Z ciekawości - ile masz dzieci, o ile masz i jak reagowały na twoje kazania?

Opublikowano

A wiecie, że Amisze mają największy przyrost naturalny wśród wszystkich grup etnicznych rasy białej.? Może byś tam się Marcin zapisał i by CI znaleźli wierną i chętną na prokreacje żonę :D  

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

A co z wyznawcami innych religii, też poniosą karę?

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

....no i dlatego uważam że jesteś ortodoksyjny...

Ja mam trochę inne zdanie...nie mówię że moje lepsze, ale przyjmij do wiadomości że nie każdy musi wierzyć.

Zresztą i wierzenia różne bywają .

Ludzie różni są...

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Czytając Twoje dywagacje nasuwa mi się kilka sugestii/pytań. 

Po pierwsze - boskie pisze się z małej litery i żadna wiara tego nie zmieni.

Po drugie - co to są te prawa boskie? To, że ludzie nie będą wierzyć to znaczy, że będą kraść, zabijać się? 

Po trzecie - pisałeś kiedyś, że masz dużo młodszą żonę. Będąc taki święty co robiłeś wcześniej? Kreując się na takiego babiarza podejrzewam, że nie żyłeś zgodnie z tymi szumnymi hasłami, których teraz tak bronisz.

1. boskie z małej, to ja napiszę jak będzie chodziło o jakiegoś bożka, a nie Boga w którego wierzę.

2. krótko i na temat.

3. co wy macie z tym babiarzem to sam nie wiem,   xD że lubię pisać z kobietami, czy o nich, to nie ma nic wspólnego z babiarzem jeszcze,

To że mam młodszą żonę nie znaczy że coś wcześniej robiłem złego nie? może nie szukałem, albo nie było czasu. A może inne nie pasowały   :P 

• Like 1
Opublikowano

1. boskie z małej, to ja napiszę jak będzie chodziło o jakiegoś bożka, a nie Boga w którego wierzę.

ale to przymiotnik. 

Opublikowano

2. krótko i na temat.

3. co wy macie z tym babiarzem to sam nie wiem,   xD że lubię pisać z kobietami, czy o nich, to nie ma nic wspólnego z babiarzem jeszcze,

To że mam młodszą żonę nie znaczy że coś wcześniej robiłem złego nie? może nie szukałem, albo nie było czasu. A może inne nie pasowały   :P 

1. Ortografia i pisownia dotyczy wszystkich. Przymiotniki jaki, jaka, jakie pisze się z małej litery. 

3. Sam się na takiego kreujesz to i takie wnioski się wyciąga. Nie sądzę, że jesteś taki świętoszek na jakiego się robisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v