Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wynik dzisiejszego meczu rozgrywanego w stolicy pomiędzy drużyną władzy, a reprezentacją rolników 2:0...😔

Brawo gospodarze...dalej róbcie swoje dla gospodarki...

• Like 2
  • Sad 3
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Wynik dzisiejszego meczu rozgrywanego w stolicy pomiędzy drużyną władzy, a reprezentacją rolników 2:0...😔

Napiszesz coś więcej niż nie bardzo miałem czas czytać. 

Opublikowano
7 minut temu, superfarmer02 napisał:

Napiszesz coś więcej niż nie bardzo miałem czas czytać. 

Co tu pisać 😔...chłopy uzyskali tyle, że zostali olani🤷...władza to, że: po pierwsze olała chłopów...po drugie uzyskała jeszcze większy podział wśród nich (między tymi co protestują, a tymi co nie mają czasu, żony nie pozwalają, krowy się cielą albo nawozy trzeba siać bo pogoda)...a w gratisue władza uzyskała czas, bo 6-go jeszcze więcej panów gospodarzy będzie się palić do pola a nie do protestu...tyle moich wniosków...o tych związkach zawodowych to nawet nie wspominam...

• Like 4
  • Thanks 2
  • Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Co tu pisać 😔...chłopy uzyskali tyle, że zostali olani🤷...władza to, że: po pierwsze olała chłopów...po drugie uzyskała jeszcze większy podział wśród nich (między tymi co protestują, a tymi co nie mają czasu, żony nie pozwalają, krowy się cielą albo nawozy trzeba siać bo pogoda)...a w gratisue władza uzyskała czas, bo 6-go jeszcze więcej panów gospodarzy będzie się palić do pola a nie do protestu...tyle moich wniosków...o tych związkach zawodowych to nawet nie wspominam...

byłeś na strajku i spotkałeś hfa ?

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Właśnie oglądam wywiad ministra w Polsacie więc zielony burdel zostanie🤦

Wczoraj słuchałem Czażastego, nie mówił tego wprost ale wyglądało tak jakby oni już wiedzieli, znali decyzję itd. Ten ich spokój przed protestami jest dla mnie dziwny. Hołownia Michę cieszy cały czas, 0 refleksji. 

Opublikowano
Qwazi napisał:

a co się spodziewać? wiecznie ostrzegawczy protest,pokojowo ,nie rzucać petard ,będą wołać policję za wybryki , nie po to chłopy setki km jadą za ostatnie pieniądze żeby sobie zdjęcia porobić i posłuchać organizatorów.Tam naprawdę są ludzie co już ledwo dają radę.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DANDYS napisał:

Tam naprawdę są ludzie co już ledwo dają radę.

Nie chcę nikogo denerwować, ale był od nas taki co w tym roku ledwo daje radę, po sezonie 2023 kupił tylko Ducato z 2017r., Audi A6 z 2020r. i nową Kubotę sadowniczą coś około 100KM ...

4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Wczoraj słuchałem Czażastego, nie mówił tego wprost ale wyglądało tak jakby oni już wiedzieli, znali decyzję itd

Przecież to od początku było wiadome ... U nas rolnicy stanowią jeszcze jakiś %% społeczeństwa, na zachodzie jest to nieliczna grupa zawodowa ...

Z emerytów czy socjalobiorców jest więcej głosów niż z rolników ... A jak przywiozą tanie żarcie z Argentyny czy Brazylii to i miasto za nimi pójdzie ...

W Niemczech rolnicy stanowią 1,4% społeczeństwa, 1% głosów mniej lub więcej nie robi im znaczenia ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Wczoraj słuchałem Czażastego, nie mówił tego wprost ale wyglądało tak jakby oni już wiedzieli, znali decyzję itd. Ten ich spokój przed protestami jest dla mnie dziwny. Hołownia Michę cieszy cały czas, 0 refleksji. 

kurła ale wczoraj gadalista ze tusek nas na wojnę pcha, a dzisiaj w czechach ewidentnie stwierdził że nie wyślę wojsk polskich na ukrainę 

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

kurła ale wczoraj gadalista ze tusek nas na wojnę pcha, a dzisiaj w czechach ewidentnie stwierdził że nie wyślę wojsk polskich na ukrainę 

Ufasz mu?

Opublikowano

A kogo to obchodzi 

Chyba tych co czekają aż oni wyzioną tego ducha

5 minut temu, DANDYS napisał:

a co się spodziewać? wiecznie ostrzegawczy protest,pokojowo ,nie rzucać petard ,będą wołać policję za wybryki , nie po to chłopy setki km jadą za ostatnie pieniądze żeby sobie zdjęcia porobić i posłuchać organizatorów.Tam naprawdę są ludzie co już ledwo dają radę.

29 minut temu, slawek74 napisał:

Karol 🙋‍♂️ ponad 600 czego i za jaki volvek 🤔 swoją drogą jak na ,,bankruta,, akoą u Ciebie takie zainteresowanie 🤔

Kolega mówił 

Ja to najwyżej taką zabawkę mogę se kupić 

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

🤔 Nie jestem w temacie bo pogoda taka że roboty mam. To ta menda nawet do ludzi nie wyszła 🤦‍♂️ 

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Oby nie stwierdził jak stwierdził z paliwem.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

🤔 Nie jestem w temacie bo pogoda taka że roboty mam. To ta menda nawet do ludzi nie wyszła 🤦‍♂️ 

On zawsze tylko do swoich wychodził, popatrz na Macrona po ryju dostał raz a i tak dalej wychodzi do ludzi

Opublikowano
8 minut temu, DANDYS napisał:

Myślisz, że to by coś dało? Pacyfikacja towarzystwa pod sejmem zajęła by około 15-20 minut. Jeśli byłeś na proteście to przeanalizuj sobie trasę przemarszu i miejsca rozstawienia sił policyjnych. Do tego dołóż jeszcze kompanie szturmowe czekające w odwodzie na rondzie Rozbrat i Łazienkowskiej przy Torwarze. Chłopy by się same podeptali 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v