Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Piwo ok. Większość znajomych tylko smakowe pije a ja te normalne bo po smakowym mnie głowa boli 🤭

Tylko te normalne to jest teraz dużo łagodniejsze, niż w tych sławetnych lepszych czasach. Jest bardzo mało chmielone na goryczkę.  

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, konteno napisał:

no i co to da ? nie lepiej zrobić szwabom tranzyt kolejowy i wywozić za Odrę ?

Niemiec bardzo szybko zamknie granicę z nami i my zostaniemy z tym u siebie. Wchodzi zboże do nas jak wchodziło, tylko po cichu i tyle.

Edytowane przez Desperado
  • Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Niemiec bardzo szybko zamknie granicę z nami i my zostaniemy z tym u siebie. Wchodzi zboże do nas jak wchodziło, tylko po cichu i tyle.

Dokładnie tylko o wielu rzeczach nie wiemy , najlepiej jak macie kogoś na kolei... Można się ciekawych rzeczy dowiedziec -skad, co i w jakich ilościach się przewozi wagonami (...)

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, soltys48 napisał:

Niech na front wypier.... alają 

Wyglada na to że mają inne plany. Chyba czas aby przenieść się że swoich rejonów z protestami i zjednoczyć na granicy.

Gdzie rząd I Kolodziejczak, tak mieli wziąć się za robotę 😡

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

W kraju robią co chcą 

Ciągną socjal ile wlezie 

Rozmawiałem ze znajomą, u nich w pracy Ukraince na łeb chyba padło, chce zarabiać i brać socjal większy niż nasze ze stażem pracy, już zraziła do siebie chyba wszystkich swoją bezczelnością.

• Like 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

7 minut temu, wojtal24 napisał:

to co pijesz z %%?

Wino wytrawne od czasu do czasu, drinki też mi nie idą. To już starość 

piszesz jak byś miała z 40 lat 😆😆😆😆😆😆 teraz w modzie chyba jest proseco z aperolem malibu itp ja skolei źle się czuję po winie

Opublikowano

Już teraz nikt tego zboża nie weźmie 

Ukry już stracili poparcie polskiego społeczeństwa

Teraz to władza musi być zestrachana, tam wystarczy spuści te towary i wkńcu któryś nie wytrzyma i naprawdę ruszy w policję 

A te obrazki pójdą w świat 

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Gdzie rząd I Kolodziejczak, tak mieli wziąć się za robotę 😡

Rano go oglądałem, to nie ten Kołodziejczak z przed wyborów, każdy jeden tylko krzyczy zanim się dostanie na stołek, potem już mu rura mięknie.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Jakoś mi się nie chce wierzyć. Sami może się okazać, że będziemy brać jak coś kupimy w sklepie ciesząc się, że trochę taniej. 

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

piszesz jak byś miała z 40 lat 😆😆😆😆😆😆 teraz w modzie chyba jest proseco z aperolem malibu itp ja skolei źle się czuję po winie

jeszcze nie doszłam do siebie po swoich 36-tych

Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Rozmawiałem ze znajomą, u nich w pracy Ukraince na łeb chyba padło, chce zarabiać i brać socjal większy niż nasze ze stażem pracy, już zraziła do siebie chyba wszystkich swoją bezczelnością.

I bardzo dobrze 

Czas najwyższy ich gonić 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Ukry już stracili poparcie polskiego społeczeństwa

No ale jak wjeżdża to chyba nie wysypują do rzeki, tylko jednak ktoś to bierze.

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Migotka napisał:
15 minut temu, Desperado napisał:

Dokładnie tylko o wielu rzeczach nie wiemy , najlepiej jak macie kogoś na kolei... Można się ciekawych rzeczy dowiedziec -skad, co i w jakich ilościach się przewozi wagonami (...)

Już kiedyś pisałem, że niemców najlepiej charakteryzują pierwsze słowa ich hymnu...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Rano go oglądałem, to nie ten Kołodziejczak z przed wyborów, każdy jeden tylko krzyczy zanim się dostanie na stołek, potem już mu rura mięknie.

Zderzenie z rzeczywistością. To mnie akurat bardzo nie dziwi i nie bulwersuje. Krzyczeć jest zawsze łatwo, ale jak przychodzi co do czego to się piętrzą problemy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v