Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Bananek napisał:

Witam w klubie.

IMG_20240206_110207.jpg

Kuzyn miał podobny kolor 

Poszedł za pół darmo z uszkodzonym silnikiem 1.9 JTD 

Screenshot_2024-02-08-16-18-23-391_com.miui.gallery.jpg

Edytowane przez mf362
Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

nie wymienię na elektronarzędzia,

nawet nie proponuję choć do ciebie połowa tego co do Radka , tylko z ciekawości pytam co w nim uległo awarii

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

znowu pada. woda wszedzie stoi,z piwnic wode wypompowuja..

zbior wyksztalconych i inteligentnych ,jest na pewno wiekszy niz inteligentnych i niewyksztalconych i to wielokrotnie.. 

choc liczne przyklady doktorow i profesorow moga tego nie pokazywac.

ktos na adrinana nie glosowal  z was ???

sugerujesz ze on jest takim samym wytworem fantazji jak nez ze zdjecia ?? bardzo mozliwe.

jakie to byly decyzje ?? moze i my skorzystamy ?

sie mi wydaje ze ci wtedy bedzie bardzo wszystko,jedno... nawet sie zaloze ze i mi tez 🤣

daja obiad na konsOlacji ?? u nas sie nazywa pogrzebowa albo stypa-tak zacofanie..

rekord jaki doliczylem to 26 mszy... 

na mlodego to ida tlumy..

Tu trzeba spojrzeć głębiej. Biedny i wykształcony może być inteligentny ale bogaty co rodzice go wysłali na studia nie koniecznie 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jest tam jeszcze co wyciągnąć wrazie draki. Johny dere chyba mu budżet zrujnowal. Kupił za 80 a w polu to ani razu nie było i 60 jeszcze dołożył.  Zresztą on zawsze lubił nad stan ale mojego kolegę pogniewał i finansowanie się skończyło. Co mają dzieci głodować a zwłaszcza Kasieńka 🥰 to trzeba pomoc

Wszystko lyzyngi i profowane .raczej Wszystko bankowe. 

To z tych co to stary ursus źle paszowoz kręcił, a 5ka obrotowa toto lepiej 10 ha piasku obróci. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Bo żeście za dużo głosów na PiS oddali, i proporcje się tak ułożyły. 

Agrolok pisze, że popiera strajki. 😁 Z kilku numerów wysyłali.🙃

Chichot losu 

39 minut temu, Leszy napisał:

a czy to coś pomoże komuś na tamtym świecie? 

Byłem na pogrzebie z takimi fanfarami, przemową różnych gości, trąbami itd. to sobie pomyślałem, że chyba bym takiego przedstawienia na swoim nie chciał.  

Nie bisowali?

Opublikowano

Wegetacja ruszyła. Nie ma to jak samego siebie umieć przyciąć🤣

20240208_112210.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

20240208_112210.jpg

Bahco  jakiej narodowości jest ta firma ? 

Pisze tam tobie france ale chyba to innym kraju stworzona marka ?

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Wszystko lyzyngi i profowane .raczej Wszystko bankowe. 

To z tych co to stary ursus źle paszowoz kręcił, a 5ka obrotowa toto lepiej 10 ha piasku obróci. 

Dobrze niech robia miejsce 

Opublikowano
mf362 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

ten to 1.6 multijet. zrobi się i będzie jak nówka

Wcześniej nie miałeś czasem benzyny ? 

Ten 1.6 m jet 105 czy 120 KM ?

120. u mnie benzyna dopiero w planach. póki co jedyne pojazdy na benzynę, jakie mam to motocykle

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Bahco  jakiej narodowości jest ta firma ? 

Pisze tam tobie france ale chyba to innym kraju stworzona marka ?

Bahco przejęło szwedzką firmę Sandvik.

Ten mam już 20 albo 21 lat. Niesamowity sprzęt

Opublikowano
35 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

A tak na poważnie to co się zesrało? 

Sarenka się z życiem pożegnała przy pomocy mojego zderzaka 

28 minut temu, Bananek napisał:

Witam w klubie.

IMG_20240206_110207.jpg

Ale tobie chyba nie sarenka???

9 minut temu, Bananek napisał:

ten to 1.6 multijet. zrobi się i będzie jak nówka

Dzisiaj ze szwagrem gadałem, co wziął fiata ode mnie, i mówi że teraz jak trochę dalej do pracy jeździ to mu spalanie 5,3 wychodzi 

Kurde, jak ja nim jeździłem to 8 palił 🤔

Opublikowano

kurna,ale leje..

17 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jak widać po wypocinach Jacka placka.

tu masz jeszcze lepszego asa-nic nie rozumie z ekonomi i nie zna otoczenia biznesowego...

13 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Na pewno trzymanie dwóch rafinerii państwowych było bez sensu licząc nawet koszty stałe czy administracyjne.

Nie wiem tylko o co chodzi że za PO nic się nie opłacało - Orlen, LOT a za pisiorów mogło przynosić miliardowe zyski? Tak nagle koniunktóra światowa się zmieniła?  Czy nie chodziło przypadkiem o to żeby doprowadzić te firmy do upadku i opierdolić?

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Obiad po pogrzebie w lokalu...

Na wschodzie mamy lokale...

Przyjedziesz i dasz na mszę za mnie?

te lokale to otwieraja tylko na pogrzeby czy jakies chrzciny czy wesela tez sie zdarzaja ??

u nas tyle pogrzebow i innnych intencji mszalnych ze sie nie wyrabiaja. msza od dzieci a reszta gdzies po innych parafiach. tylko nikt nie wie jakich ....

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Tu zamawiane , tu będą odprawiane.

A i znowu kremacja.

Coraz częstsza forma.

my zacofani-u nas sie nie przyjela..chyba za blisko auschwitz-birkenau i za malo czasu minelo..

zrobili kolumbarium i prawie puste stoi.. bylem na dziesiatkach pogrzebow i tylko jedna urna,

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

dla Twojej wiedzy nie głosowałem ani na PiS ani na PO

nie muszę być od razu pisowcem jak nie popieram herr Tuska i PO

na gasnice ?? to jeszcze gorzej ...

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Zaprzestanie zacielania jałówek i przejście z bel na pryzmy

Już w blokach startowych😉

teraz zacielasz krowy ?? 

pryzma to trooooche taniej wychodzi- w pgr-z juz w latach 80 robilismy..

32 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie kurna, wypadł spod ziemi... Toć w nocy leciał deszcz ze śniegiem a później i sam śnieg... 

Luty - 47mm i znów pada.

w nocy to sie spi, wstalem rano to ani slad nigdzie nie bylo..

36 minut temu, bratrolnika napisał:

każdego dnia rano dostarczam żonie pączka na śniadanie

czym ci  podpadla ?? przeciez to, realnie myslac -trucizna..

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ale tobie chyba nie sarenka??? Dzisiaj ze szwagrem gadałem, co wziął fiata ode mnie, i mówi że teraz jak trochę dalej do pracy jeździ to mu spalanie 5,3 wychodzi  Kurde, jak ja nim jeździłem to 8 palił 🤔

ano nie sarenka. tobie też 5 palił, plus 3.3

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Agrest napisał:

20240208_112210.jpg

Malina jesienna też już odbija, letnia jeszcze stoi

3 minuty temu, Bananek napisał:

ano nie sarenka. tobie też 5 palił, plus 3.3

Czujnik od pedału gazu padł?

Opublikowano
4 minuty temu, MonteChristo napisał:

Malina jesienna też już odbija, letnia jeszcze stoi

Czujnik od pedału gazu padł?

Raczej paliwa brakło. Ale kto budżetówce lawetą jeździć zabroni?😁

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, jacus napisał:

te lokale to otwieraja tylko na pogrzeby czy jakies chrzciny czy wesela tez sie zdarzaja ??

Takie...

https://g.co/kgs/EsZyaeM

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Bo najtaniej teraz wychodzi pochówek w słoiku 

A nawet nie wiem jaki to koszt teraz.

Z pewnością nie o finanse chodziło.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Raczej paliwa brakło. Ale kto budżetówce lawetą jeździć zabroni?😁

Budżetówki nie stać na paliwo, a co dopiero na lawetę, ale chwileczkę dostanie +1500 to odżyje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v