Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Oby tylko zarabiali mniej i nie byli gorzej wykształceni od poprzedników 🤣

Dobry dowcip. 

Dobra szykować się  i jechać  do  Warszawy  na badania 

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Zarobki prezesów Orlenu w stosunku do wyniku finansowego i nakładów na inwestycję w okresie władzy obu partii to też ciekawe 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Leszy napisał:

Wynik finansowy ma się nijak do zarządzania firmą, bo wepchnęli pod jedną markę inne przedsiębiorstwa państwowe, jak  PGNiG czy Lotos. 

To jeszcze chociaż podaj inwestycje jakie były przez ostatnie lata i porównaj z poprzednimi. 

A zarobki stanowczo za wysokie towarzystwo kierownicze ma,  nie tylko w Orlenie .

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
malaczarna napisał:

Dziś idą w cycki puste kalorie

IMG_20240208_091307.jpg

jakbyś mogła to zrób zdjęcie cycków przed i po zjedzeniu. możesz wysłać w prywatnej wiadomości, jeśli tu się wstydzisz. bo ja to myślę, że z tymi idącymi w ciało kaloriami to jednak mit.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Leszy napisał:

Wynik finansowy ma się nijak do zarządzania firmą, bo wepchnęli pod jedną markę inne przedsiębiorstwa państwowe, jak  PGNiG czy Lotos.

To jak inaczej, niż poprzez wynik finansowy, oceniać działalność firmy?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

jakbyś mogła to zrób zdjęcie cycków przed i po zjedzeniu. możesz wysłać w prywatnej wiadomości, jeśli tu się wstydzisz. bo ja to myślę, że z tymi idącymi w ciało kaloriami to jednak mit.

Za późno zjedzony

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Też są małe?

Co?

Opublikowano
radekz200 napisał:

3 minuty temu, PAN88 napisał:

Dopiero  po weekendzie  puściło? I po co to jak zaraz następny weekend. 

kurła przeziębienie miałem 2 dni gorączka ponad 38 🤒🤒

a to nie covid 🤔

Opublikowano
malaczarna napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Za późno zjedzony

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Też są małe?

Co?

ale cycka to i tak możesz pokazać ... vo Ci zależy 🤭😁

malaczarna napisał:

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Wymówka 🤷

Więcej nie wcisne

wciśniesz wciśniesz ... poskacz napewno się upchnie 😁

Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

To jak inaczej, niż poprzez wynik finansowy, oceniać działalność firmy?

Jakby kupili inne firmy to ok, ale oni połączyli dwie czy nawet trzy wielkie panwiowe zakłady i się chwalą, że im wyniki finansowe rosną  w tej jednej. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Jakby kupili inne firmy to ok, ale oni połączyli dwie czy nawet trzy wielkie panwiowe zakłady i się chwalą, że im wyniki finansowe rosną  w tej jednej. 

Bez łączenia sam Orlen za Obajtka wystrzelił w kosmos.

W firmie gdzie pracuje właściciel powiedział że chętnie by go przygarnął i po nogach całował jakby o tyle podniósł rentowność jego firmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v