Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

nie wiesz co dobre ....gdybys kiedys posmakowla to nieodpuscisz.ale zenic sie nie ma przymusu.

Wiem co jest dobre dla mnie... Za marny obiad i posprzątane miałbym użeranie się, zachcianki i kompromisy. A tak jest jak ja chcę... 

Przestało wiać i nie pada od wczoraj wieczorem.

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Możesz się że mnie nie naśmiewać?

Nie podoba mi się że polityki się przylepiają do protestów.

Ciekawe czego ty nie jedziesz. Mówią że to przeciw temu na T.

Bo P0liwo mam PiSowe i musi starczyć do P0wrótu PiSowego znowu. 

Tuskowi nie dam vatu

Ja od piątku od młyna P0wrótu nie wypalił kropli. 

Tak się tera zyje

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bo P0liwo mam PiSowe i musi starczyć do P0wrótu PiSowego znowu. 

Musi jak konia kupisz...

Rowerem jedź strajkować 

Cza jechać do miasta... parę spraw ogarnąć...

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie podoba mi się że polityki się przylepiają do protestów.

Ciekawe czego ty nie jedziesz. Mówią że to przeciw temu na T.

Nie tylko  Tobie. No mi np nie podoba  się  formą protestów.  My powinniśmy  blokować  Sejm i Senat a nie drogi i podburzać  przeciw nam resztę społeczeństwa.

Witajcie.  Pada wieje  nic się nie chce. Za luty jak narazie 19mm opadu

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Już nawet internety P0kazują co o neotusk myslą

Screenshot_20240206_075112_com.google.android.youtube.jpg

Jeśli Ty to bierzesz za pewnik to jesteś jeszcze głupszy niż myślałem. 🤦‍♂️

3 minuty temu, PAN88 napisał:

Nie tylko  Tobie. No mi np nie podoba  się  formą protestów.  My powinniśmy  blokować  Sejm i Senat a nie drogi i podburzać  przeciw nam resztę społeczeństwa.

Bardzo dobrze że drogi blokują.!

Społeczeństwo też musi ponieś konsekwencje swojej głupoty. 

Myśleli że łunia to już cud nad cudy. 🤨

Opublikowano

@PRIMO zdanie jest jak d^pa każdy ma  swoje.  Czytałeś wpisy miastowych pod jakimś filmem z supermarketu jak spozywyki nie było  na półkach? Dla  nich przez nasze traktory jesteśmy  wrogiem.  Nikt nie rozumie że część  jest w  kredycie. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ja też się nigdzie nie przenosiłem. Może Rysiek z Piotrem coś tą pogodą kręcą. Opady już wysyłane były spod Krakowa na Podlasie. Teraz może wiatrem handlują🤔😉...

Dzisiaj śniegu Pioter przysłał. Dobre 3cm już jest 

Opublikowano
Łolek napisał:

Cześć

Pogoda taka jak wczoraj wiatr i od czasu do czasu deszcz 7+,

Kurna nie chce mnie się, ale to na pewno wina pogody 

6 minut temu, slawek74 napisał:

ja tam ,,osiągnięć,, nie widzę....🙋‍♂️

Czepiasz się 

medale osiągnięcia teleturnieje 🤔 wiesz o czymś 🤔🙋‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, PAN88 napisał:

@PRIMO zdanie jest jak d^pa każdy ma  swoje.  Czytałeś wpisy miastowych pod jakimś filmem z supermarketu jak spozywyki nie było  na półkach? Dla  nich przez nasze traktory jesteśmy  wrogiem.  Nikt nie rozumie że część  jest w  kredycie. 

Nikt nie rozumie że z prow zwracają 50% ceny netto 

Tv przez tyle lat nigdy tego nie sprostowała 

Czytając AF sądzę że strajki już mogą się rozejść zaczym się zaczęły 

Ci co najwięcej krzyczą to i najwięcej chcą skorzystać 

Ktoś kto idzie na strajk przeciw czemuś, a z drugiej strony myśli, i czeka tylko żeby to coś ruszyło, aby złożyć wniosek na dofinansowanie, jest tak samo wiarygodny jak osiołek 

Sytuacja ze żniw też swoje zrobiła 

Krowiarz chciał słomy, zbożowiec chciał za nią więcej jak teraz bierze za zboże 

Efekt, krowiarz ograniczył, nie tylko ze względu na brak słomy, przed wszystkim suszę 

Do tego doszedł import i są efekty

A będzie jeszcze gorzej bo ludzie to bezwzględne kapitalisty

A człowiek jest z natury socjalistycznym liberałem 

• Like 7
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ktoś to musi sprawdzić...

Jacuś 🤔...

1 godzinę temu, soltys48 napisał:
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Mariusz, zapomniałeś dodać że pada 😲

Gdzie? Jeno wieje

Już żem se pomyślał, żeśta mnie osaczyli jeden od strony A2 drugi od A1 i się zacząłem zastanawiać, gdzie może padać, od północy, czy od zachodu. I se myślę "jak nic się łoba w Strykowie umówiły, bedom Marka ... napastować" 😉

• Haha 1
Opublikowano
PAN88 napisał:

a to różnica jest? innaczej jeździ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v