Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Nie. Wziąłem do kanapek kiszone ogórki, jeden był z dziurą w środku i jak ugryzłem to  strzelił wodą , zalał mi bluzę, i auto w środku. Teraz będę cały dzień kiszoną waniał. 😠

myślałem że jakąś ponętną autostopowiczkę zabrałeś na stopa, i jak żeś na nią patrzył to żeś wystrzelił😉

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

Cześć siema 

6* i pada deszcz 

Wczorajsza niby krótka awaria przedłużyła się do 22 i jeszcze dzisiaj z godzinę trzeba będzie poświęcić, a gnój na rozrzutniku i  na płycie leży 🤬

Ukręcił się wałek v, nowy okazuje się dłuższy o 0,5 cm trzeba luzować sprzęgło w ramie, zerwała się śruba obudowy łożyska, wałek przekaźnika lekko wybity nie wchodzi na nowe frezy, kupiony nowa kompletna końcówka widłaki z krzyżakiem v, okazuje się że jeszcze rura ma bicie, dorobiona rura, zatoczone wszystko  dziś obspawac, k**wa cóż za piękny początek roku 

A to ty szukałes na grupie wałka WOM do forsza ?

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Trudne dobrego początki...

Patrzaj nad cytowanym postem...

Mariusz oby tak było. 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, wojtal24 napisał:

warto było być coś takiego pogarnac do gospodarstwa I majsterkowania https://www.olx.pl/d/oferta/wiertarka-stolowa-CID628-IDIZ6RR.html czy lepiej coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/wiertarka-stolowa-z-posadowieniem-CID628-IDY5yby.html

Ta druga 

10 minut temu, jahooo napisał:

A to ty szukałes na grupie wałka WOM do forsza ?

Nie, 

Ja od razu do agromarketu jaryszki i za godzinę może 1,5 go w domu miałem 

@12Pafnucyuwierz że nie wierzę 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
10 minut temu, PRIMO napisał:

Mariusz oby tak było. 

A tobie co znowu spsowało się 

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Tak żem czuł....

Też czułem że tak będziesz czuł 😉

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, PRIMO napisał:

Mariusz oby tak było. 

Będzie. Myśl pozytywnie. Ja dzisiaj zaspałem porządnie. Ale się uśmiecham do tego...bo spałem z najpiękniejszą kobietą na świecie 😉🤗

Opublikowano
32 minuty temu, kizak napisał:

Minus 7 wiaterek  ,dwa samochody odśnieżone ,to tak z 15 minut . Poidła cielakom już wczoraj woda spuszczona . Zima    Wczoraj obornik woziłem ,to jyż taśmę zgięło ,tak namarzało 

Suwałki?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

a gdzie Ty się kręcisz nad Wisłą ?

Wojtek co to są te zamówiny 🤔

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Będzie. Myśl pozytywnie. Ja dzisiaj zaspałem porządnie. Ale się uśmiecham do tego...bo spałem z najpiękniejszą kobietą na świecie 😉🤗

Z moją żoną 🤔

A tak wogóle to kłamiesz bo jak spałeś to miałeś oczy zamknięte i nie mogłeś widzieć 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

W Toruniu przejeżdżałem. Aktualnie Brodnica i jadę dalej 😉

Byłeś dać na zapowiedzi u ojca dyrektora 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

Fajny   ,miły ,grzeczny ,nie szczeka ,jak maskotka  ,od innych psów nie ucieka , nie boi się ich w ogóle     [ciebie też]😐 .  

Mimo takiego wyglądu to przyjazna rasa 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Z moją żoną 🤔

A tak wogóle to kłamiesz bo jak spałeś to miałeś oczy zamknięte i nie mogłeś widzieć 

Nie z Twoją żoną...szykowna kobitka, ale...zajęta🤷. Żem czuł...kto obok śpi😉...nie musiałem patrzeć 😁

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

O powodzenie w miłości dla ciebie pewno dał 

To bardzo dobrze by zrobił 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Cześć siema 

6* i pada deszcz 

Wczorajsza niby krótka awaria przedłużyła się do 22 i jeszcze dzisiaj z godzinę trzeba będzie poświęcić, a gnój na rozrzutniku i  na płycie leży 🤬

Ukręcił się wałek v, nowy okazuje się dłuższy o 0,5 cm trzeba luzować sprzęgło w ramie, zerwała się śruba obudowy łożyska, wałek przekaźnika lekko wybity nie wchodzi na nowe frezy, kupiony nowa kompletna końcówka widłaki z krzyżakiem v, okazuje się że jeszcze rura ma bicie, dorobiona rura, zatoczone wszystko  dziś obspawac, k**wa cóż za piękny początek roku 

Nie złe combo jak na początek roku😔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v