Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Leszy napisał:

Ile by komentarzy mógł na forum więcej napisać 🙃😁

👍 w punkt 😁 albo by siedział w oborze i ganiał 🤦

Baks00 napisał:

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Przez telefon bajer ma dobry 😉

Zgasił mnie na samym początku😔A ten w Golubie nie ma 

jak Braun 🤔

Opublikowano
45 minut temu, Agrest napisał:

Nie wiem. Leczę się prywatnie bo na cito NFZ wizytę mam 4 marca. Nawet jak pójdę to nie wiem czy da mi skierowanie.

Tu nie o kręgosłup chodzi

Wydałem już 1200 i konował stwierdził że szukamy dalej. 

Ale chyba poczekam na Nfz 

Owsa nie siej, bo ja mam w planie,  jak i wiele osób w okolicy

To co jeszcze wysiada? 

Opublikowano (edytowane)

Mam jeden.

I do zamka i do zapłonu. Ale pożyczę.

Ja najwyżej od kogoś innego pożyczę sobie

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pożyczysz kluczyków? Spokojnie ogarniem

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
16 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jakiś ursus albo Zetor? Nie masz gwoździa?🤭

Nie obrażaj Dziada. 

On pomaga nowoczesnym rolnikom przecież, a nie zacofancom co mają jeden kluczyk do 4 traktorów 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kolejne 7mm, luty 39mm.

Już?

To ładnie. U mnie dziś chyba 5mm, to łącznie będzie z 8mm w lutym.

I prognozy się  zmieniły, jakieś mrozy całodobowe widać. 

Wegetacja chyba ruszyła, a na pewno ruszy bo jakieś 13 i 14 stopni na weekend widać

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Mam jeden.

I do zamka i do zapłonu. Ale pożyczę.

Ja najwyżej od kogoś innego pożyczę sobie

Najwyżej za jakiś czas zniknie dziwnym trafem twój traktor 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, damian303 napisał:

Między 900 a 1000. Powoli nowe cenniki wchodzą i generalnie jest taniej.

Tyle to nigdy nie płaciłem. Coś mi się kojarzy że zeszły sezon po 740 kupione miałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v