Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

Coś im powiedział?🤔

Ale tak słowo w słowo to nie mogę Ci tu przytoczyć bo banicję wyłapie. Powiedziałem że nie ma .... że młodzi się ruszą z nimi na protesty za to poparcie dla parti której tego udzielili. Jak mówili że ta partia nie zaszkodziła rolnikom to ich wyśmiałem że jeden z głównych szkodników ma stanąć na czele protestów. Później zapytałem czy przez to że ten ..... bierze udzial to protest jest przeciwko temu co nam grozi czy przeciwko temu że świnie z .... zostały odgonione od koryta? Jeden ten główniejszy to poczerwieniał jak psi siusiak za miesiąc. Później gadka była żeby do postulatów dopisać odzyskanie telewizji to powiedziałem że przesłanie te samo płynie tylko w drugą stronę i też nerw był. Komitet wyborczy do samorządów zawiązują to afera jeszcze była Później bo nie podpisałem list poparcia, zapytałem o nazwę i było te kiedyś modne słowo w użyciu ale na kartach nie było to wpisane to też się pokłóciłem z nimi że ja po to tu jestem żeby coś zmieniać a brać udział w tym co jest od wielu lat i się nie sprawdza. O Tusku jeszcze tam mówili i o pslu ale to nie chce tego przekazywać dalej. Ostatni gwizdek panowie 

• Like 2
Opublikowano
41 minut temu, Qwazi napisał:

Kurna...dej spokój, bo już tam blisko byłem dzisiaj...żebym nie musiał jeszcze raz...w tamte stronę 😋

😋😋😋

Mówię ci nie dobra 😊

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Nie wiele wiem co tam w świecie słychać, ale chyba wczoraj żeście pisali że i telus i Kołodziejczak popierają i firmują strajki. Siekierski był w szkole u syna i też namawiał do strajku.

To rysuje tylko jeden jasny przekaz - pis po jedno dno. Faryzeusze niby się kłócą, niby przeciwnicy, a tu nagle popierają protesty de facto przeciwko swojej polityce.

Wiedzą łajzy że rolnik podzielony, a firmując strajki którąkolwiek ze swoich gęb , gaszą zapał do strajku w zarodku.

Geniusze pier**lone. Na socjotechnice się znają.

Głupi to są Ci którzy te mordy fałszywe dopuszczają 

Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:

Wybory niebawem kolejne, odstawić wszystkich co już byli👍

Równie dobrze można zakończyć wojnę na Ukrainie czy Palestynie apelem o pokój. 

• Confused 1
Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał:

Aaaaaa Telus to co się teraz taki wyrywny zrobił?

Koryto umknęło ale bardziej zaszkodzić jeszcze jest w stanie. To hipokryzja strajkować przeciwko swoim decyzjom 

16 minut temu, mirro napisał:

Ale czekaj, czekaj czy On aby w jakim związku rolniczym łapek nie macza?

Wiktor go smyra po jajkach i Piotr Duda. Narzucają terminy protestów i dają tyle czasu żeby się na grubo nie byli w stanie zorganizować 

Opublikowano
10 minut temu, GRZES1545 napisał:

Wybory niebawem kolejne, odstawić wszystkich co już byli👍

Żalili się chłopaki że w żaden sposób nie są w stanie przekonać rolników do uczestniczenia w radach

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gwizdaj, gwizdaj, może ostatni już raz bo nie wiadomo co będzie jutro...

Byle nie w domu 

3 minuty temu, Leszy napisał:

Niestety trzeba zaczynać od samego dołu zmiany chyba że w prezydenckich masz aspiracje startować albo do parlamentu Eu?

2 minuty temu, krilan06 napisał:

Raczej siedzi w Solidarności RI 

Raczej solidarność siedzi im w d*pie 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Niestety trzeba zaczynać od samego dołu zmiany chyba że w prezydenckich masz aspiracje startować albo do parlamentu Eu?

Rada sołectwa to na razie szczyt mych ambicji ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ano. Walcz jeśli uważasz, że jak się wysilisz to będziesz mieć lepiej.

Ja wiele nie wymagam to mi zawsze będzie dobrze. Poprostu już mam dość narzekania 

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Wiktor go smyra po jajkach i Piotr Duda. Narzucają terminy protestów i dają tyle czasu żeby się na grubo nie byli w stanie zorganizować 

U nas będzie więcej ludzi i miejscowości na 9-go. Transparenty już pozamawiane

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, Leszy napisał:

Tam nie nasze interesy, tylko na swoim podwórku. 

Takiego myślenia oni właśnie oczekują jak powiadasz.  

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na poważnie, to bez struktur i doświadczenia ciężko ogarnąć całe państwo. Nie tylko ministerstwa, ale służby, agencje itd. To nie takie oczywiste, że jak wywali się tych co już rządzili, to ktoś nowy, świeży to ogarnie. Bo nie da rady. 

Bo to nie zależy jedynie od dobrej woli. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Qwazi napisał:

U nas będzie więcej ludzi i miejscowości na 9-go. Transparenty już pozamawiane

Qwazi ty się znasz ..jaka to rasa 🤔

Screenshot_20240203-220128~2.png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

Na poważnie, to bez struktur i doświadczenia ciężko ogarnąć całe państwo. Nie tylko ministerstwa, ale służby, agencje itd. To nie takie oczywiste, że jak wywali się tych co już rządzili, to ktoś nowy, świeży to ogarnie. Bo nie da rady. 

Bo to nie zależy jedynie od dobrej woli. 

Ale Ci co są to też już rządzili 

Opublikowano (edytowane)

Kto by pił mleko od tych krów i serek kupował🤔

A tu drugie pytanie ...ile tu sypnęło  z tej słomy ziarka 🤔

Screenshot_20240203-221156~2.png

6 minut temu, Qwazi napisał:

Oj przykro mi, nie wiem. Na pierwszy rzut oka widać, że ...nie czysta🤷

5 minut temu, Łolek napisał:

Czym to zdjęcie robiłeś, 

Byle czym 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v