Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Sam niebieski strój sprawia że serce szybciej bije xD Nawet jak jesteś pewny że jesteś niewinny xD 

To trochę też...chociaż to był akurat chłop, który mnie dobrze znał. Emerytowany pułkownik WP...czasami coś się człowiekowi pokiełbasi

Opublikowano
13 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiesz co, ale faktycznie jak w przednie koło to zajechanie...raczej.

I żeby nie było...

Nie to że bronie, bo mam motocykl.

Oczywiście ja z punktu widzenia laika..

Może już pytałem...ale można wiedzieć jakim motocyklem jeździsz?

Swoim honda anf 125 albo szwagra fazerkiem 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Znając twoją przeszłość , wywinąłes się 🤭🤔

Oczywiście...nawet rozstrzygnąłem i sprawcę... pouczyłem🤭

Opublikowano
42 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A wieta, że spowodowałem kiedyś kolizję, bo zatrzymałem samochód. I się normalnie zatrzymał. Ale to co zrobił potem to🙆

Koledzy pieski wyratowali🤔

@Tomasz0611 podobno jest już projekt że od Warszawy do Łodzi na A2 ma być po 3 pasy 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, PAN88 napisał(a):

@Tomasz0611 podobno jest już projekt że od Warszawy do Łodzi na A2 ma być po 3 pasy 

Projekt to już był jak ją budowali ... Bo cała infrastruktura typu wiadukty, zjazdy była przygotowana na 3 pasy w każdą stronę, tu nic nie trzeba projektować ...

Większy problem to co zrobić z ruchem na A2 w czasie rozbudowy, DK92 na pewno tego nie udźwignie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, pawel885 napisał(a):

A wiesz z jaką prędkością w PL może jechać ciężarówka 🤔 

Nawet osobówka z przyczepką ma ograniczenie 

80🤔

Opublikowano
40 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zestresowałeś pana starszego i takie tego efekty ... xD Ręce się trzęsły, nie ten bieg wszedł i bum ...

za pareee lat kazdego to spotka  [chyba ze nie dozyje] i co wtedy bedziecie robic ?? 

26 minut temu, Bananek napisał(a):

Mam nadzieję, że chodzi o jego bydło.... Mimo wszystko dzięki za pomoc. 

cos pisales ze radykalnie zmeniles swoje zycia.ale zeby az tak ze ci takie kosmate mysli przychodza ??😂

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Projekt to już był jak ją budowali ... Bo cała infrastruktura typu wiadukty, zjazdy była przygotowana na 3 pasy w każdą stronę, tu nic nie trzeba projektować ...

Większy problem to co zrobić z ruchem na A2 w czasie rozbudowy, DK92 na pewno tego nie udźwignie ...

Jest projekt rozbudowy starej 2 [ nr 92 ]  z warszawy do łodzi , wiele to nie zmieni ale troche pomoże , albo w tym roku lub w przyszłym mają ruszyć prace 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jarecki napisał(a):

Jest projekt rozbudowy starej 2 [ nr 92 ]  z warszawy do łodzi , wiele to nie zmieni ale troche pomoże , albo w tym roku lub w przyszłym mają ruszyć prace 

Nic takiego nie ma ;) projekt jest rozbudowy A2 . No i budowa AOW, czyli rozbudowa lub nowa 50-tka ... Ta stara 2-ka to chyba tylko gdzieś pod Łodzia jeżeli już ... Ale ta AOW to otwarcie w okolicach 2032-2034 chyba jakoś.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Tomek , jest plan na droge 92 , to nie bedzie droga szybkiego ruchu bo A2 nie może mięc darmowej alternatywy natomiast dk92 zostanie zmodernizowana żeby odciążyc S2 /S8 wyjazd z warszawy I docelowo modernozacja bedzie do łodzi , na nie których odcinkach stara 2 jest cały czas ,, ulepszana ''

Opublikowano
15 minut temu, jarecki napisał(a):

K92 to chyba nie łączy Warszawy z Łodzią 

Opublikowano

@jarecki jakoś nic nie słyszałem żeby coś mieli w okolicy robić ... A mieszkam niedaleko DK92 na tym właśnie odcinku. Żeby to zrobić to wiadukt w Sochaczewie do przebudowy i poszerzenia, bo on w ciągu DK92, a żeby to zrobić to sporo budynków do wyburzenia, na pewno było by głośno w lokalnych mediach.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

@jarecki jakoś nic nie słyszałem żeby coś mieli w okolicy robić ... A mieszkam niedaleko DK92 na tym właśnie odcinku. Żeby to zrobić to wiadukt w Sochaczewie do przebudowy i poszerzenia, bo on w ciągu DK92, a żeby to zrobić to sporo budynków do wyburzenia, na pewno było by głośno w lokalnych mediach.

Chyba marszałek województwa sie wypowiadał na temat tej drogi , jak cos się dowiem to napisze .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v