Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Trochę też. Koło targowiska jechał sobie taki starszy człowiek. Wypiął mubdiecze zderzaka halogen i wlókł po asfalcie. Za nim jechało kilka samochodów. Prędkość może z 10 km/h. Konto go zatrzymałem, żeby mu uwagę zwrócić na to. Faktycznie stwierdził, że nie zauważył. To była chwila rozmowy bez zjeżdżania z drogi. Chłop mówi, że zaraz się zatrzyma na parkingu i poprawi. Ja mu na to, że dobra i niech jedzie, żeby korka nie robić. Bez legitymowania, czy innych takich. A on wsteczny i jebut w samochód, który stał za nim. No i już trzeba było pisać 🤦🤭

Zestresowałeś pana starszego i takie tego efekty ... xD Ręce się trzęsły, nie ten bieg wszedł i bum ...

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Trochę też. Koło targowiska jechał sobie taki starszy człowiek. Wypiął mu się  że zderzaka halogen i wlókł po asfalcie. Za nim jechało kilka samochodów. Prędkość może z 10 km/h. No to go zatrzymałem, żeby mu uwagę zwrócić na to. Faktycznie stwierdził, że nie zauważył. To była chwila rozmowy bez zjeżdżania z drogi. Chłop mówi, że zaraz się zatrzyma na parkingu i poprawi. Ja mu na to, że dobra i niech jedzie, żeby korka nie robić. Bez legitymowania, czy innych takich. A on wsteczny i jebut w samochód, który stał za nim. No i już trzeba było pisać 🤦🤭

Powyżej 😊

A to już nie twoja wina 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Tomek "Patrz w lusterka motocykliści mogą być wszędzie "😆😆😆

Miałem jedno zdarzenie z motocyklistą co mi włosy na plecach stanęły. 

Wyprzedzałem ciężarówkę na autostradzie , zerknąłem w lusterko czy już się chować na prawy nic nie było. Zacząłem zjeżdżać a tu jakiś debil między nami się wpierdzielił. Tylko się pochylił i przeleciał. Jak bym to zrobił gwałtownie to by pojechał do świętego Piotra. 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zestresowałeś pana starszego i takie tego efekty ... xD Ręce się trzęsły, nie ten bieg wszedł i bum ...

Kolega to mi wtedy tylko powiedział "no i spowodowałeś kolizję" 🤭...

Możliwe, że się chłop zestresował, chociaż nie powinien, bo z uśmiechem do niego podszedłem🤷

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

A gdzie ja tutaj przygody opowiadałem 🤔...to w zasadzie jest pierwszą anegdota 

Nie nie...Panie ja do taczkowania nie wracam 🙆🤦🤭

Tak tylko pytam🤷 

No nic taczka i 🔥🥺

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no ale nie widzę tu ....roboty samochodu....🤔

No jak 😁...halogen wszystkiemu winien🤷🤭...a to samochód se go wypiął 😁

• Confused 2
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

A gdzie ja tutaj przygody opowiadałem 🤔...to w zasadzie jest pierwszą anegdota 

Nie nie...Panie ja do taczkowania nie wracam 🙆🤦🤭

Tak tylko pytam🤷 

No nic taczka i 🔥🥺

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Możliwe, że się chłop zestresował, chociaż nie powinien, bo z uśmiechem do niego podszedłem🤷

Sam niebieski strój sprawia że serce szybciej bije xD Nawet jak jesteś pewny że jesteś niewinny xD 

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Miałem jedno zdarzenie z motocyklistą co mi włosy na plecach stanęły. 

Wyprzedzałem ciężarówkę na autostradzie , zerknąłem w lusterko czy już się chować na prawy nic nie było. Zacząłem zjeżdżać a tu jakiś debil między nami się wpierdzielił. Tylko się pochylił i przeleciał. Jak bym to zrobił gwałtownie to by pojechał do świętego Piotra. 

Ale tu jest ewidentna wina motocyklisty i nie ma dyskusji ... Żeby taką akcję odwalać to trzeba mieć pusto w kasku ...

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Tylko pamiętaj żeby pojedynczo zamawiać, do sprzedaży wystarczy jeden. Dwa na raz to im się odrazu wyświetla do sprawdzenia. 

Tak coś czułem. Dzięki za info.

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Proszę już dzisiaj nie pisać o alkocholu 🤭🤦

A co wypiłeś 2 kieliszki alkoholu i zaszkodziło 🤣🤣🤣koty powinny pić cienkie mleczko 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale tu jest ewidentna wina motocyklisty i nie ma dyskusji ... Żeby taką akcję odwalać to trzeba mieć pusto w kasku ...

co Ty opowiadasz to wina Tomka po co wyprzedzał ciężarówkę 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał(a):

Tak coś czułem. Dzięki za info.

Takie info od pracownika arimr dostałem który głównie zwierzętami się zajmuje. 

Powiedział że system ich powiadamia o tym i musza jakoś zareagować, zwykle się kończy wezwaniem do wyjaśnienia, ale po co kusić los.

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał(a):

Kolega to mi wtedy tylko powiedział "no i spowodowałeś kolizję" 🤭...

Tylko jaki to był uśmiech 🤭😁 chłopu już raczej nie było do śmiechu 🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

2 oczka to spoko. U nas nie ma kultury. U mnie ustawiony kaganiec na 90. I jak widzę że ktoś mnie dochodzi to puszczę mu 2 oczka , minuta i po sprawie. Jak odchodzi i nie blokuje niech leci. 

A wiesz z jaką prędkością w PL może jechać ciężarówka 🤔 

Nawet osobówka z przyczepką ma ograniczenie 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

To koedy tej Broni można użyć? 🤭

Kiedy Bronia roześmiana 

Kiedy Bronia rozebrana 

Kiedy Bronia się nie broni

Wtedy można użyć...Broni🤷🤭

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, wojtal24 napisał(a):

co Ty opowiadasz to wina Tomka po co wyprzedzał ciężarówkę 

Dla mnie ten zakaz wyprzedzania jest idiotyczny oprócz jednego odcinka w tym kraju ... No może jeszcze miało by to sens na A4 Kraków-Katowice ...

A tak apropo to bardziej się trzeba by @12Pafnucy czepiać o niebezpieczną jazdę, bo to jego "grupa wiekowa" motocyklistów powoduje najwięcej wypadków z udziałem motocyklistów xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v