Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, FarMaster napisał(a):

Skoro ty pracujesz to dlaczego ona miała by nie pracować?

Dziś większość kobiet pracuje.

Bo mi nie potrzeba kogoś kto pracuje zawodowo, tylko jedyne co mogłaby robić to wyrabiać w domu i nic więcej. Niech gotuje, sprząta, plewi. Od tego może być i od niczego więcej.

Opublikowano
58 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Trzeba popracować 

20241226_085200.jpg

Już popracowane 👍 

Cielaczki napojone ;)

24 minuty temu, slawek74 napisał(a):

A zjesz pół 🤔 i do tego 0.5kg ziemiaków i 30deko mięsa 🤔🤭 moja mówi że może na dwa dni 🤣

I to dla dwóch osób 🤭

IMG_20241226_100148.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bardzo lubię się z ciebie też pośmiać.

Lekarza odwiedź....🙋‍♂️ choroba to nie wstyd 🙋‍♂️ gorzej jak nie umie się ktoś do niej przyznać...

1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Już popracowane 👍 

Cielaczki napojone ;)

I to dla dwóch osób 🤭

IMG_20241226_100148.jpg

O to to....

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał(a):

sławek pijesz trochę w święta?

tez lubię markowe ciuchy 😂😂 ostatnio 3 pak rebook w lidlu kosztował 49 zł 

mowa była o damskiej bieliznie. Stanik prawie 200 zł koszuje na moj biust  

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bo mi nie potrzeba kogoś kto pracuje zawodowo, tylko jedyne co mogłaby robić to wyrabiać w domu i nic więcej. Niech gotuje, sprząta, plewi. Od tego może być i od niczego więcej.

z tego nie ma pieniędzy 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

No i dobrze. Jeszcze lepiej. W pełni zależna.

ty chciałbyś być w pełni zależny od kogoś? jakoś nie pokazujesz tego. jedzenie niezależne auto niezależne

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Mateusz1q napisał(a):

ty chciałbyś być w pełni zależny od kogoś? jakoś nie pokazujesz tego. jedzenie niezależne auto niezależne

Ktoś musi mieć władzę. Jeśli, ze mną, ma żyć ktoś na takich samych zasadach jak ja albo nawet lepszych to po co tracić?

1 minutę temu, piotrp88 napisał(a):

MDc0ZmZlYiUCUixedRdvMEEKeAQzTmFmFhJgT3VdfndSSGNdakMrLQ9VKAgqA2MjEUUqDC0cYzQPHzsdM0M7dUxUMx4qACw9TFU3Dz8IYiEGVjhVPg5-aVcDOVt3WH5yBR07Dm4KYCBXCGpabgorIQUBbk8n.webp

Może delikatna przesada ale tak, coś w ten deseń. Syndrom sztokholmski byłby tu idealny. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano

Mroźno, słoneczko to i czas na świąteczny rodzinny spacerek 

Oczywiście z obstawą, pies i 7 kotów 😁

Kurła wegetacja nie śpi, pszenżyto większe niż w listopadzie, gorczyca i owies zielone🤨 

IMG_20241226_094609_8.jpg

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie mając dzieci,gospodarki z hodowlą(bo ciężko tym nazwać parę kur i królików) to chyba umarła by z nudów albo zgłupiała tak jak i ty.

Średniowieczne już się dawno skończyło.

Jedyne z czego się możemy cieszyć to że żadna kobieta nie trafi na Ciebie.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, FarMaster napisał(a):

Jedyne z czego się możemy cieszyć to że żadna kobieta nie trafi na Ciebie.

Mam taką nadzieję a nawet jakby trafiła to liczę, że szybko ucieknie i da mi święty spokój.

Roboty to by się jej znalazło na cały dzień, z tym by problemu nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v