Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
20 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ile masz emerytury?

57%

11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jest z czego do gospodarstwa dokładać.

Jakbym miał dokładać do gospodarstwa to bym je sprzedał...

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ceed'em 140KM, jak zimą się pojeździło 3-4 godz na 3 biegu i obrotach ok 1000, to dopiero się robił w miarę elastyczny, że jak przyszło mu przycisnąć odpowiednio to szedł jak powinien. Dogrzanie diesla to nie jest temperatura na wskaźniku. Ale ja tam się nie znam. A z tym dystrybutorem to się nie dziwię, że wolisz diesla 

Nie no ok, to że ciepełko dmucha nie z aczy, że na dole też te 70° jest. Ale w czym to szkodzi jak 300k na blacie i jeździ i jeszcze 300 pewnie zrobi.

Jedyne miejsce gdzie są oznaki jazdy niedogrzanym dieslem itp. to fora i filmiki ekspertów, którzy o tym nawijają. Bo innych nie zauważam 

• Like 4
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał(a):

Jedyne miejsce gdzie są oznaki jazdy niedogrzanym dieslem itp. to fora i filmiki ekspertów, którzy o tym nawijają. Bo innych nie zauważam 

Chodzi jak się jeździ , jak zaraz po odpaleniu gaz w podłogę to długo nie wytrzyma a jak spokojna jazda na zimnym nic nie szkodzi 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał(a):

Nie no ok, to że ciepełko dmucha nie z aczy, że na dole też te 70° jest. Ale w czym to szkodzi jak 300k na blacie i jeździ i jeszcze 300 pewnie zrobi.

I niech Ci lata jak najdłużej👍. Różnica jest w samej jeździe. Turbiny i katalizatory czy DOF na pewno żyją krócej. No i z jakiegoś powodu ruch drogowy nigdy nie jeździł dieslami. Nie każdy to zauważył. A specyfikacje na radiowozy układają specjaliści 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

Chodzi jak się jeździ , jak zaraz po odpaleniu gaz w podłogę to długo nie wytrzyma a jak spokojna jazda na zimnym nic nie szkodzi 

Ototo...ważne to jest👌

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał(a):

Oj, jeszcze jak się błyszczy 

A powiem Ci że na wsi sipmy nie ma nikt 

Na to to tylko mnie stać jest 

Taka  jd mi się podoba ładna  i błyszcząca . Nawet bym nie żałowała Ci kasy z lokaty. 

2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

🤫 Bo niektórzy będą zazdrościć. W tym ja 🤣

Ostatni dłuższy urlop był w wakacje. Będę w garach siedzieć 21 osób na wigilii

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Może w płocku robiona 🤔😁

w Płocku jest cały płać zawalony prasami NH i Case

14 minut temu, malaczarna napisał(a):

Taka  jd mi się podoba ładna  i błyszcząca . Nawet bym nie żałowała Ci kasy z lokaty. 

Ostatni dłuższy urlop był w wakacje. Będę w garach siedzieć 21 osób na wigilii

duża rodzina ? czy znajomi?

wydawało mi się że zawsze mówiłaś że ten Twój mąż miastowy to jedynak

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

To jak mój sąsiad jeszcze c330 nie odpali a obrotomierz zamyka . To samo z autem dieslem z podwórka wyjazd 1 i 🔥 

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, wojtal24 napisał(a):

w Płocku jest cały płać zawalony prasami NH i Case

duża rodzina ? czy znajomi?

wydawało mi się że zawsze mówiłaś że ten Twój mąż miastowy to jedynak

Każdy z mojego rodzeństwa ma współmałżonka i dzieci. Moja siostra już ma wnuczkę a na początku stycznia wnuk się ma wykluć. Mój mąż ma mnie i córkę tylko

Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał(a):

Każdy z mojego rodzeństwa ma współmałżonka i dzieci. Moja siostra już ma wnuczkę a na początku stycznia wnuk się ma wykluć. Mój mąż ma mnie i córkę tylko

a dużo masz rodzeństwa? 

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a inni muszą to zjeść...🙆

Sory...naszło mnie na taki żart...😉

Muszą mąż już prawie wykończył pierogi ruskie przed swietami

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

a dużo masz rodzeństwa? 

3 wszyscy dużo starsi.

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

@marulekk

Tak cię  jaja zabolały od wkładania piłeczek pipiogowych aby sobie powiększyć aż płaczesz. 

no takich fetyszy  nie uprawiam  ale widze ktoś jest dobbrze zorientowany w temacie kulek  😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v