Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

oglądasz kanał na YT ..."audyt obywatelski "....ja oglądam i nie mam żadnego szacunku do policji w tym kraju bo to nieuki i poprostu przestępcy którzy łamią prawo ...😲

też to oglądałem ale gość nauczyć się kilku paragrafów i fisiuje 

takie mam wrażenie kilka spraw skończyło się w sądzie 

wyzywa się na tych biednych ochroniarzach strażnikach itp😆😆😆😆

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

na koncie obrotowym to zawsze te  minimum 200 koła się przewala na bieżące wydatki 🤪

zawsze to więcej jak 5 tys co tu jeden pokazywał 🤣

potem sobie dopisał w notatniku że 500 tys i wstawił to na af 🤣🤣🤣🤣🤣

No wczoraj pisałem właśnie że zdemaskowałeś bidoka.    xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

wygrał wszystkie sprawy ....

1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

też to oglądałem ale gość nauczyć się kilku paragrafów i fisiuje 

takie mam wrażenie kilka spraw skończyło się w sądzie 

wyzywa się na tych biednych ochroniarzach strażnikach itp😆😆😆😆

nieuków co nie znaja  prawa i je łamią zmyslajac coś czego nie ma nazywasz biedakami ..to są głupcy którzy nie powinni wyłazić za granicę obiektów które chronią 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

No wczoraj pisałem właśnie że zdemaskowałeś bidoka.    xD

Biedni to jesteście ty i Boguś, może nie finansowo, ale na pewno umysłowo ...

Pokazałeś cokolwiek ?? Chodziaż jednego grata, Boguś to samo, kobicie chwalił się że motór kupił, do tej pory nikt go nie widział ...

To tyle do was, na więcej szkoda czasu na takich jak wy ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

te małe  niebieskie gieeee to jest ten nowoczesny sprzęt co się chwaliłes w temacie o VAT 🤪🤣🤣🤣😲....

człowieczku chwaliłes sie pierwszy że masz 500 tys na lokacie ..co się okazało że masz  tylko 5 tys 🤣😲🤣🤣🤣

Opublikowano
14 minut temu, wojtal24 napisał(a):

coraz więcej kobiet jeździ 

często w podwójnej z partnerami lub mężami 

e dobrze zorientowany jesteś pewnie w radzie siedzisz wysoko

Osobiście nie jestem w radzie ,ale mam dojście do tego co tam się dzieje 😉

Opublikowano (edytowane)

Boguś, dla mnie w pełni wystarcza i spokojnie spełnia moje potrzeby, a że Tobie nie pasuje to już nie mój problem tylko twój ...

Uwierz mi, że na prawdę jesteś biedny skoro jedyna rzecz która dla Ciebie się liczy to kasa ... Pieniądze się ma lub nie ma ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

te małe  niebieskie gieeee to jest ten nowoczesny sprzęt co się chwaliłes w temacie o VAT 🤪🤣🤣🤣😲

On nic nie ma, siedzi cały rok od rana do wieczora na AF, to kiedy robi cokolwiek.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wygrał wszystkie sprawy ....

nieuków co nie znaja  prawa i je łamią zmyslajac coś czego nie ma nazywasz biedakami ..to są głupcy którzy nie powinni wyłazić za granicę obiektów które chronią 

biedacy intelektualni 😆😆😆😆

Opublikowano (edytowane)

Według mnie pokazywanie jakiś pieniędzy na koncie to głupota,powiedzmy zobaczy to jakiś mafioza a może i bidak Ukrainiec co kałacha z frontu podwędził wpadnie ci na chatę zacznie robić tortury twojej rodzinie,po co to,czy je ma, czy przerobił cyfry potem może być nieciekawie.

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Boguś, dla mnie w pełni wystarcza i spokojnie spełnia moje potrzeby, a że Tobie nie pasuje to już nie mój problem tylko twój ...

Uwierz mi, że na prawdę jesteś biedny skoro jedyna rzecz która dla Ciebie się liczy to kasa ... Pieniądze się ma lub nie ma ...

po co się przechwalałes czymś czego nie masz ..to samo robiłeś w temacie o VAT ...potem sam pisałeś że robisz starym złomem ...jesteś kłamco ...😲

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Według mnie pokazawowanie jakiś pieniędzy na koncie to głupota,powiedzmy zobaczy to jakiś mafioza a moze i bidak ukrainiec co kałacha z frontu podwedził wpadnie ci na hatę zacznie robić tortury twojej rodzinie,po co to.

to by musiał raczej bank zaatakować 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣...prędzej tobie skubnie  tego jelenia bo to łatwy numer ...😲

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj tak zerknął bym aby...

Nie masz na co liczyć ...

Teraz, slawek74 napisał(a):

Jest tak popularny że nie 😜 

Panie, kupuj tego motóra, niedługo wiosna i zaczną drożeć :) 

• Sad 1
Opublikowano
15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

U mnie z turem wolmet dawała radę z bb 500 i 600 kg , tylko wspomaganie obowiązkowo i koła najlepiej zmienić na 15,3 bo oryginalne felgi słabe i pękały 

Ostatnio widziałem z krokodylem se nawet śmigała po płycie 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał(a):

Przez komputer by przelał nawet te 200

z lokaty niczego nie przeleje bo te likwiduje osobiście w banku. musi być mój podpis ...to weź przelej jak taki mądry jesteś ...🤣...ja temu robię umowy bo to bezpieczniejsze ...nie zakładam lokat przez internet ...tak robią Tomaszowi co mają 5 tys ...🤪

Opublikowano
15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

U mnie z turem wolmet dawała radę z bb 500 i 600 kg , tylko wspomaganie obowiązkowo i koła najlepiej zmienić na 15,3 bo oryginalne felgi słabe i pękały 

Mx 4x600 podnosi ale bez jazdy 🤭 2x600 jazda bez problemu 😛😉

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Mx bije na głowę wszystkie nowe polskie ...ale to wraz tylko ładowacz nie ładowarka...🤷‍♂️

Jakość już jednak wyższa niż polskie, no i odciągi do tylnego mostu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v