Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...ale trzeba mieć mózg a nie sieczkę w głowie ...

Teraz są w większości dwunożniaki. Człowiek rozumny powoli zanika🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę się bawię...

Kurna wieczoru długie, lodówka bez kłódki i wułala...🤭

Ja tyż trochę, ale mało. Tu zgarniaczem, tam turem...z beli też się nie natarga, bo się rozwijarką rozkręci...brak warunków normalnie🙆😉

Opublikowano

No...jakby nie można było tak tradycyjnie...na furmankę, z furmanki, potrząchać, pospacerować z jednoskibowcem za ursusem z napędem owsianymi🤷...

To wszystko lenie wymyśliły 😉🤭

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał(a):

Trzaskowski obiecuje masło po 3 zł jak zostanie prezydentem, ale rządzą już teraz i nie jest tanie, to co Duda ceny podnosi? to jest banda, ludzi za głupich mają i tyle. Ale głupich znaleźli i pewnie znajdą nadal, bo ludzie mózgi mają w d*pie.

Stary, a nadal nie kumasz, że wybory, to fikcja, globaliści już dawno wybrali na prezydenta ucznia Sorosa. Polska to nie stany, że prezydent ma coś do powiedzenia, u nas to tylko funkcja reprezentacyjna.

Pamięta, że to co mówimy o innych, mówi wiele o nas samych.🫢

• Like 2
  • Thanks 3
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacor73 napisał(a):

Stary, a nadal nie kumasz, że wybory, to fikcja, globaliści już dawno wybrali na prezydenta ucznia Sorosa.

Ok, tylko że ja mam jakieś zasady i nie mam zamiaru żeby pajace, lenie śmierdzący robili się politykami z bożej łaski i brali kasę za ich śmierdzące poglądy, nie mające nic wspólnego z moimi.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Tyle to ja bez porady wiem. Powiem więcej, prawdopodobnie sprzedam je bez ogłaszania. Ale to jeszcze chwila

Teraz   na pewno za dobrego hf to 13tys netto już można wołać 🤭🙆‍♂️

Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał(a):

Teraz   na pewno za dobrego hf to 13tys netto już można wołać 🤭🙆‍♂️

A idź Ty mnie z tymi HF-ami...dzisiaj się dowiedziałem, że jeden mleczarz stado zaczął wyprzedawać. Jałówki po matkach o wydajności 11 tys ceni po 8🤷...

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Elo mordy! Co tu się wyprawia? Chwile mnie nie było 

A nic wielkiego. Piotrek nadal ma wszystko tam gdzie Urban, nam się ze Zbyszkiem przytyło i nie che nam się, w ramach odchudzania u @marulekka fiskarsamu operować. Marek wczoraj na rowerze jezdzić zamierzał, czy jeździł nie wiadomo, bo się tylko przyznał do zakupu giętarki i zamiarów na przeginanie. Tomek marudzi, że jest za duży, w sensie że 190 cm mierzy, chyba mu przeszkadza, że ma kolana powyżej baku jak na motor wsiędzie. Drugi Tomek tirem pod palmę wjechał i istnieje podejrzenie, że mu jakiś kokos spadł na głowę. Jacuś psioczy, że jest za gruby a Bogdan go w tym utwierdza. No i Sławek HF-y po 13 tys netto posprzedawal, tylko nie wiadomo, kto kupił...tak w skrócie to tyle, bo jeszcze coś by się znalazło, że komuś dziecko zachorzało, któryś się znietrzeźwił, któryś wręcz odwrotnie...no i najważniejsze, że Marcin nas opuścił i poszedł narzekać i kupować sprzęty oraz traktory w cenach bydła🤷...

A poza tym świeta idą powolutku, a w mikołajki do @12Pafnucy ego siwobrody w czerwonej kufajce nie zawitał, nawet rózgi nie dostarczył, widać Zbigniew ani nie był grzeczny ani niegrzeczny, że pominięty został...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
  • Haha 8
  • Confused 1
Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał(a):

A idź Ty mnie z tymi HF-ami...dzisiaj się dowiedziałem, że jeden mleczarz stado zaczął wyprzedawać. Jałówki po matkach o wydajności 11 tys ceni po 8🤷...

Nie świadomy człowiek....

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jaką giętarkę? 

13 netto za dwie hf to raczej przeciętna cena. 

I ja żem kupił mikser dla Merlin.. 

A taką normalną samorobioną...tylko ciekawe, co jego małżonka powie, jak już Marek...przegnie🤔

Ja to bym nawet za 3 tyle nie dał 🤷🤭

To Cię teraz Merlin wymiksuje...z tego dziadostwa 🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jaką giętarkę? 

13 netto za dwie hf to raczej przeciętna cena. 

I ja żem kupił mikser dla Merlin.. 

20241207_115706.jpg

termomix kurpiowski  😆😆😆

ładne auto

• Haha 1
Opublikowano

Pojeździliśmy dziś z kolegą taty po okolicznych sprzedawcach ciągników.

Szkoda było paliwa i czasu, taniej wyjdzie sprowadzić z zagranicy w ciemno niż tu coś kupić. Oczywiście u lubelakow stan najgorszy.

Czterocylindrowe jeszcze w miarę ok, ale 6 to do przetopienia się tylko nadają.

Opublikowano
32 minuty temu, Qwazi napisał(a):

A taką normalną samorobioną...tylko ciekawe, co jego małżonka powie, jak już Marek...przegnie🤔

Ja to bym nawet za 3 tyle nie dał 🤷🤭

To Cię teraz Merlin wymiksuje...z tego dziadostwa 🤷...

Ale ze do blachy czy ze do rur 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v