Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał(a):

@radekz200 poleć no jakiego filma, bo nie mam koncepcji

IMG_20241208_121818_526_LL.jpg

Panie telewizor w sypialni ?

jak by luksusowo 

też się zastanawialiśmy na zimowe wieczory ale kolejny telewizor w domu to ju przesada 

może tajemnice polskich fortun taka prosta komedia kyminalna o czasach PRL i zaraz po

zależy co kto lubi

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Panie telewizor w sypialni ?

jak by luksusowo 

też się zastanawialiśmy na zimowe wieczory ale kolejny telewizor w domu to ju przesada 

może tajemnice polskich fortun taka prosta komedia kyminalna o czasach PRL i zaraz po

zależy co kto lubi

Narazie "Polowanie". Fortuny zacząłem, ale narazie odłożyłem na zaś. 

To pokój starszej córki. Ondvzajela salon, bo o kulach ma problem ze schodami. Ale w sypialni też mam telewizor. Kurde, właściwie oprócz kuchni, to wszędzie są telewizory🤔

Tyniec jako generał mnie trochę rozśmieszył 🤭

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał(a):

ten napad oglądałem nawet w miarę 😛i sami swoi ostatnio a tak to średnio tego netflixa oglądam, kurła nie masz klaustrofobii w tym pokoiku? 

Nie mam. Nawet fajnie tu się leży. Nie jest taki malutki. "Samych swoich początek" też widziałem. Nawet niezły 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie mam. Nawet fajnie tu się leży. Nie jest taki malutki. "Samych swoich początek" też widziałem. Nawet niezły 

wykup se prime tam są lepsze filmy akcji 😛 za tydzień będzie nowy dodany barbie 😂😂😂

Edytowane przez radekz200
  • Haha 2
Opublikowano

Assad pilnował troche porządku, poza tym Syria była krajem tolerancyjny. Jeżeli chodzi o religie. Teraz władze przejeli islamiści i będą napierdalać się wszyscy ze wszystkimi.

Coś jak Libia tyle że bliżej. Zaraz będziemy "witać" nowych uchodźców. Pal licho jak będą to chrześcijanie a nie kozojebcy.

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał(a):

wykup se prime tam są lepsze filmy akcji 😛 za tydzień będzie nowy dodany barbie 😂😂😂

Bóg zapłać...nie skorzystam...nie oglądam ciągle filmów 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pal licho jak będą to chrześcijanie a nie kozojebcy.

To będą kozojebcy ... Mężczyźni w sile wieku ... Rusek dobrze wiedział że jak stamtąd wyjdzie to tam się zrobi burdel ... Jedyna nadzieja to wysłać tam naszego kandydata obywatelskiego, on ma doświadczenie w zarządzaniu burdelami xD 

Nie zdziwię się też gdy do tego bałaganu w Syrii wkroczy Żydek w imię kolejnej wojny obronnej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciepło czy zimno nieważne, termos weź.

I torbę z biedronki😆😆. Powiem wam że alkohol i napoje sporo tańsze jak u nas. 

Tu się nie kupuje kota w worku. Można po degustować winko przed kupnem. 

20241207_111147.jpg

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

To dobrze, czy wprost przeciwnie?🤔

zależy z czyjego punktu widzenia , dla konsumenta końcowego nie związanego z branżą energetyczną żadna korzyść,

dla właścicieli indywidualnych z pojedyńczymi jednostkami jakiśtam biznes z cyklu dobrze jakby wiało jak najdłużej i stabilnie ze stałą pełną mocą (a wiadomo jak jest) ale dla firm energetycznych mających multum jednostek wytwórczych gruba kasa , wpływy z zielonych certyfikatów wyrównujące straty z tytułu emisji CO2 dla przedsiębiorstw z branży energetyki konwencjonalnej

dla osób pracujących w branży jak np @Mentos223 pewna stała praca 

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

I na wigilię tyż?😆🤭

na wigilei tylko zapiekanki..

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież on praczka, sprzątaczka, gotowaczka xD I to wszystko po to by utrzymać przy sobie starszą od siebie ;) 

jesli taki specjalista od udanych zwiazkow tak radzi....

2 godziny temu, 6465 napisał(a):

@jacus ty  jesteś globtroter to pewno wiesz. Ciepło będzie w Walencji czy zimno bo nie wiem czy krótkie portki zakładać czy długie?

srednie..

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał(a):

zależy z czyjego punktu widzenia , dla konsumenta końcowego nie związanego z branżą energetyczną żadna korzyść,

dla właścicieli indywidualnych z pojedyńczymi jednostkami jakiśtam biznes z cyklu dobrze jakby wiało jak najdłużej i stabilnie ze stałą pełną mocą (a wiadomo jak jest) ale dla firm energetycznych mających multum jednostek wytwórczych gruba kasa , wpływy z zielonych certyfikatów wyrównujące straty z tytułu emisji CO2 dla przedsiębiorstw z branży energetyki konwencjonalnej

dla osób pracujących w branży jak np @Mentos223 pewna stała praca 

W Polsce nie ma stałych wiatrów, a takowe służą turbinom. Tylko ekozjeby tego nie pojmują

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v