Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał(a):

@radekz200 poleć no jakiego filma, bo nie mam koncepcji

IMG_20241208_121818_526_LL.jpg

Panie telewizor w sypialni ?

jak by luksusowo 

też się zastanawialiśmy na zimowe wieczory ale kolejny telewizor w domu to ju przesada 

może tajemnice polskich fortun taka prosta komedia kyminalna o czasach PRL i zaraz po

zależy co kto lubi

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Panie telewizor w sypialni ?

jak by luksusowo 

też się zastanawialiśmy na zimowe wieczory ale kolejny telewizor w domu to ju przesada 

może tajemnice polskich fortun taka prosta komedia kyminalna o czasach PRL i zaraz po

zależy co kto lubi

Narazie "Polowanie". Fortuny zacząłem, ale narazie odłożyłem na zaś. 

To pokój starszej córki. Ondvzajela salon, bo o kulach ma problem ze schodami. Ale w sypialni też mam telewizor. Kurde, właściwie oprócz kuchni, to wszędzie są telewizory🤔

Tyniec jako generał mnie trochę rozśmieszył 🤭

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał(a):

ten napad oglądałem nawet w miarę 😛i sami swoi ostatnio a tak to średnio tego netflixa oglądam, kurła nie masz klaustrofobii w tym pokoiku? 

Nie mam. Nawet fajnie tu się leży. Nie jest taki malutki. "Samych swoich początek" też widziałem. Nawet niezły 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie mam. Nawet fajnie tu się leży. Nie jest taki malutki. "Samych swoich początek" też widziałem. Nawet niezły 

wykup se prime tam są lepsze filmy akcji 😛 za tydzień będzie nowy dodany barbie 😂😂😂

Edytowane przez radekz200
  • Haha 2
Opublikowano

Assad pilnował troche porządku, poza tym Syria była krajem tolerancyjny. Jeżeli chodzi o religie. Teraz władze przejeli islamiści i będą napierdalać się wszyscy ze wszystkimi.

Coś jak Libia tyle że bliżej. Zaraz będziemy "witać" nowych uchodźców. Pal licho jak będą to chrześcijanie a nie kozojebcy.

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał(a):

wykup se prime tam są lepsze filmy akcji 😛 za tydzień będzie nowy dodany barbie 😂😂😂

Bóg zapłać...nie skorzystam...nie oglądam ciągle filmów 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pal licho jak będą to chrześcijanie a nie kozojebcy.

To będą kozojebcy ... Mężczyźni w sile wieku ... Rusek dobrze wiedział że jak stamtąd wyjdzie to tam się zrobi burdel ... Jedyna nadzieja to wysłać tam naszego kandydata obywatelskiego, on ma doświadczenie w zarządzaniu burdelami xD 

Nie zdziwię się też gdy do tego bałaganu w Syrii wkroczy Żydek w imię kolejnej wojny obronnej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciepło czy zimno nieważne, termos weź.

I torbę z biedronki😆😆. Powiem wam że alkohol i napoje sporo tańsze jak u nas. 

Tu się nie kupuje kota w worku. Można po degustować winko przed kupnem. 

20241207_111147.jpg

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

To dobrze, czy wprost przeciwnie?🤔

zależy z czyjego punktu widzenia , dla konsumenta końcowego nie związanego z branżą energetyczną żadna korzyść,

dla właścicieli indywidualnych z pojedyńczymi jednostkami jakiśtam biznes z cyklu dobrze jakby wiało jak najdłużej i stabilnie ze stałą pełną mocą (a wiadomo jak jest) ale dla firm energetycznych mających multum jednostek wytwórczych gruba kasa , wpływy z zielonych certyfikatów wyrównujące straty z tytułu emisji CO2 dla przedsiębiorstw z branży energetyki konwencjonalnej

dla osób pracujących w branży jak np @Mentos223 pewna stała praca 

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

I na wigilię tyż?😆🤭

na wigilei tylko zapiekanki..

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież on praczka, sprzątaczka, gotowaczka xD I to wszystko po to by utrzymać przy sobie starszą od siebie ;) 

jesli taki specjalista od udanych zwiazkow tak radzi....

2 godziny temu, 6465 napisał(a):

@jacus ty  jesteś globtroter to pewno wiesz. Ciepło będzie w Walencji czy zimno bo nie wiem czy krótkie portki zakładać czy długie?

srednie..

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał(a):

zależy z czyjego punktu widzenia , dla konsumenta końcowego nie związanego z branżą energetyczną żadna korzyść,

dla właścicieli indywidualnych z pojedyńczymi jednostkami jakiśtam biznes z cyklu dobrze jakby wiało jak najdłużej i stabilnie ze stałą pełną mocą (a wiadomo jak jest) ale dla firm energetycznych mających multum jednostek wytwórczych gruba kasa , wpływy z zielonych certyfikatów wyrównujące straty z tytułu emisji CO2 dla przedsiębiorstw z branży energetyki konwencjonalnej

dla osób pracujących w branży jak np @Mentos223 pewna stała praca 

W Polsce nie ma stałych wiatrów, a takowe służą turbinom. Tylko ekozjeby tego nie pojmują

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v