Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał(a):

A ja wziąłem dotacjię i też mogę zamknąć tylko po co 🤔 dsj już spokój z tą propagandą 🙋‍♂️ mocno się mylisz ...

To chyba dotacje masz jak Wiesiek ...z NFZ, albo Ci już czas zobowiązania minął, a w tym przypadku, to już swoje zapłaciłeś 🤷

Opublikowano
Teraz, szymon09875 napisał(a):

Pasowało by mnie to, a jednocześnie trochę za duże bo gienek by musiał do tego być  🫣 siuntka nie da rady. 

Koledze wysłałem zdjęcia, ma się zastanowić. Chociaż teraz on spłukany to będzie marudził pewnie 🤷

No siątka to nie. To tonę waży 

Bierz. Toć masz usrusa 

Maszyna kozak, nigdy nie zawiódł. Nie wyjechany 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

To chyba dotacje masz jak Wiesiek ...z NFZ, albo Ci już czas zobowiązania minął, a w tym przypadku, to już swoje zapłaciłeś 🤷

Mariusz to Twoje gadanie to takie jak tych starych kawalerów vo nie będą na babę robić 🤭🤦 nie bedę już więcej pisać...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Rysiek albo nie pij albo się dopij bo % przez coebie przemawiają...

trzeba go tym samym 🔨co on tuska tylko walnąć jak 🐷 na  🐖biciu

Edytowane przez konteno
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Byłą, w trakcie rozwodu byli .

Coś tak słyszałem i ze to gruba ryba  była w wawie pracował na jakimś dobrym stanowisku.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał(a):

No siątka to nie. To tonę waży 

Bierz. Toć masz usrusa 

Maszyna kozak, nigdy nie zawiódł. Nie wyjechany 

Znalazłem coś co mi go dyskwalifikuje,

Muszę cofać na paszowy, a on na jedną strone sypie. 

Popytam jeszcze, może klienta się znajdzie 

Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Trafią. To lokalna tradycja. Pensjonariusze piszą taki list i się podpisują. Wszystkie te listy są losowo rozdysponowane, w moim przypadku przez gminę, ale robi to też Urząd Miasta. Bierze je kto chce lub ma potrzebę, dobrowolnie. Jak weźmie to oczekuje się od tej osoby, że wskazane w liście przedmioty zakupi i umieści w prezencie razem z tym listem. Potem się ten prezent oddaje tam, skąd się wzięło list. Darczyńca pozostaje anonimowy, a prezenty trafiają do pensjonariuszy. Nikt nie zbiera żadnych pieniędzy, nie ma do tego żadnych fundacji, czy innych podmiotów, które trzeba by organizacyjnie utrzymywać. Nigdy nie dałem na takie fundacje. Kilka dni temu przelałem też pewną kwotę, na rzecz rodziny tego policjanta, który zginął w Warszawie, a zostawił żonę i dzieci. Mam tyle ile mam i jak mogę, to się tym podzielę. Może mnie ktoś nazywać głupcem, ale taką mam nieraz potrzebę. Już chyba pisałem o pewnych sytuacjach, kiedy zmarła moja bratowa, albo wcześniej, gdy ulewa rozwaliła bratu dom w trakcie rozbudowy...

Akurat ta żona sobie poradzi mieszkania w Białej wynajmuje. Sprzedali w stolicy... Mają dom pobudowany full... Nie rozumiem idei tego żeby akurat im pomagać bo mają aż nadto. Śmierć na służbie w grupie uprzywilejowanej to nie to co jakiś Kowalski padnie i zostawi bez grosza rodzinę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v