Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, konteno napisał(a):

nie , nie jestem ale jak mam tyrać z kołchoźniczką na długi to dziękuję , zdrowia nie ma to wole na spokojnie przeżyć 

w nocy sie budze znęczony i zlany potem to bogactwo nie potrzebne , bogaty nic nie zabrał , biedny nic nie zostawił 

@12Pafnucy

https://www.facebook.com/watch?v=1255377939017229

myślę że ty się więcej umeczysz w robocie albo na tych swoich ha niż oni 

51 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Najlepszy poród, przychodzisz rano oprzątać i już są 🤩 , od wczoraj plus 3 sztuki 

inbound4607217015764597195.jpg

gratuluje jakie ładne 

niech się zdrowo howaja i szybko rosna 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Byś zobaczył jak dzięki twojemu kochanemu PiSuarowi rozwijali się oszuści od Czystego Powietrza ...

to tak szło grubo że dobrze ze się za to wzięli 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Lepi ucz dzieci ⛏️🔨⚒️ 🌈zarazy

Bo będziesz P0magał w lekcji masturbacji

Może w końcu sam rusz d*pę by coś zadziałać.

Wszystkiego inni za ciebie nie zrobią.

Opublikowano

Co się @Tomasz0611 krzywisz

Lewacka minister od lekcji chce

No mi tam z tego się te homosie nie bardzo podobają, bo to nic normalnego, ale reszta ... Co najwyżej kiecokom się nie może podobać mówienie o aborcji, gumkach czy masturbacji.

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Byś zobaczył jak dzięki twojemu kochanemu PiSuarowi rozwijali się oszuści od Czystego Powietrza ...

Gdzie są jakieś dopłaty subwencje, gruba kasa itp to zawsze będą oszuści - pisowcy, leowcy czy eseldowcy.

Zobaczcie jak przepadł przystojny Wojciech Olejniczak, który był typowany na nowego Kwaśniewskiego i który miał poprowadzić starych komuchów i młodych lewaków w sejmowe ławy. A odnalazł się w banku przy pieniążkach i aferach 😂

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Co się @Tomasz0611 krzywisz

Lewacka minister od lekcji chce

Screenshot_20241201_084837_com.opera.browser.jpg

Na którą jedziesz do kościoła...faryzeuszy?

Może zacznij od siebie porządki robić.

Może sam zacznij przykładem świecić??

A nie zawsze...no westa się i zróbta...

To jest życie

...to tylko wegetacja...

Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał(a):

Ja wyciągam wcześniej.

Nóg może nie być,są 2 godziny od kąd woda pójdzie a nie jakieś 8

Widzę, że Tobie trzeba obrazowo...poród to nie choroba, to fizjologia. To jest nic innego, jak wydalenie płodu. Jak Ci się chce sr...ć to lecisz do lekarza? Czy dopiero ewentualnie pójdziesz, jeśli masz problem z wypróżnieniem? Prawidłowy poród nie wymaga ingerencji. Najgorsze, co chłop może zrobić, to pchać tam łapska i wyrywać cielaka z krowy. U mnie jak się krowa cieli i to widzę, to idę sobie zrobić kawę 

Dzień dobry wszystkim urodzonym bardziej i mniej szlachetnie...szron jest, ale nawet ciepło 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Gdzie są jakieś dopłaty subwencje, gruba kasa itp to zawsze będą oszuści - pisowcy, leowcy czy eseldowcy.

Tylko tu warunki były wyjątkowo korzystne dla oszustów, firma która miała wykonać np ocieplenie czy fotowoltaikę dostawały prefinansowanie, a jak inwestycja jednak nie doszła do skutku to za to odpowiada inwestor który nigdy nawet nie miał tych pieniędzy na koncie, no idealna sytuacja dla oszustów ... Podpisać z kimś wniosek, wyciągnąć pełnomocnictwo, pieniążki na koncie firmy, a jak WFOŚ chce zwrot bo nie ma inwestycji to firma nie odpowiada tylko inwestor ...

Już nie mówiąc o tym że ta pierwsza chałupa która się zakwalifikowała nigdy nie powinna dostać takiej dotacji, strop się już zaczyna walić, dach nie istnieje, a tam fotowoltaika, ocieplenie, nowe okna i pompa ciepła ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Las się liczy 🤔😆😆

Dobra cza jechać. 

dzisiaj schabowy u ciebie czy sióstr?

1 godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Przedstawcie ile macie ha i wtedy będzie wiadomo kto jest pierwszym 

a potem kto ma szerszą kosiarkę 😂

Opublikowano
11 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jaki wycielacz polecacie? Vink ze zmiennym czy stałym naciągiem? Czas chyba kupić 🤔 kiedyś człowiek był młodszy to się rwało cielaki 🤷

Nie opłaca się 🤣.

Listopad skończony opadem 35mm no ale opadu śniegu nie rozpuściłem..

Siema może by do domu wrócił z miasta 🤔 no ale w bloku na palili a na wsi trzeba samemu rozpalić i pilnować 🤣

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko tu warunki były wyjątkowo korzystne dla oszustów, firma która miała wykonać np ocieplenie czy fotowoltaikę dostawały prefinansowanie, a jak inwestycja jednak nie doszła do skutku to za to odpowiada inwestor który nigdy nawet nie miał tych pieniędzy na koncie, no idealna sytuacja dla oszustów ... Podpisać z kimś wniosek, wyciągnąć pełnomocnictwo, pieniążki na koncie firmy, a jak WFOŚ chce zwrot bo nie ma inwestycji to firma nie odpowiada tylko inwestor ...

Już nie mówiąc o tym że ta pierwsza chałupa która się zakwalifikowała nigdy nie powinna dostać takiej dotacji, strop się już zaczyna walić, dach nie istnieje, a tam fotowoltaika, ocieplenie, nowe okna i pompa ciepła ...

Dużo wyciągnęli 🤔

Opublikowano
23 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0dliczyłem prąd za listopad

I jeszcze na 3.5 miesiąca mam w magazynie pge nawet jak przez 3. 5miesiąca nie będzie ani dnia słońca to nie wezmę od tuska ani 1 kwh

To jest życie

Weźmiesz od tych którzy nie mają woltaiki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v