Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

uuu karola za masseya to nie widać 😂

Karol szczupły chłopak...🙋‍♂️ a jacka nikt nie atakuje to on wszystkich 😁 zwyczajna roznowa z człowiekiem z Polski A 😁😛

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj bo może wcześniej przez taki przejazd jechał...

No! i to jest porządek! Samochód ma się zatrzymać przed przejściem, to pociąg przed drogą. Logiczne.🤣

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

No!! I to jest porządek! Samochód ma się zatrzymać przed przejściem, to pociąg przed drogą.

Skoro pieszy ma pierwszeństwo przed samochodem to samochód powinien mieć pierwszeństwo przed pociągiem! O! 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

😣⚒️🔨⛏️ T i T

Tuskowi się wymsknęło że jak będą mieli swego prezydenta to P0laki będą dymani P0datkami. 

Jak odszukam nagranie to jutro wstawię. 

Trza spać. 

Ludziom nie dogodzisz. Kłamie, to źle, powie prawdę, też źle.... 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)

Ja bym bym za Morawieckim głupia taktyka pis .

Mam wybierać na Prezydenta kogoś co nigdy o nim nie słyszałem i nie wiem jak się zachowuje do reprezentowania Polski 

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze Moraw...był premierem już w państwie Polskim. Sądzisz że by go obywatele wybrali nie sądzę za dużo było afer z nim związanych. Pierwsza afera majątek, później awantury z UE, Covid , wybory listowne, zakup niepotrzebnego sprzętu  to wszystko zostało mu by przypisane a śmiem twierdzić jeszcze więcej swoich i nie swoich uczynków by mu przywlekli. 

Wybrali kogoś podobnego do Prezydenta obecnego. Ma mniej za uszami niż każdy z posłów PiS. Zagrywka może nie dokoñca przemyślana ale bezpieczna bo mniej ma trupów zakopanych w swoim ogródku. 

Zobaczymy co pokaże przyszłość. Zapowiada się ciekawa rozgrywka. 

3 godziny temu, jacus napisał(a):

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

Zaufanie w związku to podstawa. Kobiecie można nie ufać tylko wtedy kiedy straciło się do niej zaufanie. Ale dalej mężczyzna jest z nią związku bo liczy że się uda. 

Jak kobieta straci zaufanie to mężczyzny. To mężczyzna dostaje jeden bilet powrotny do domu rodziców. 

Życie to nie bajka. Bajkę można powtórzyć życia już nie. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
8 godzin temu, Kowalsky30 napisał(a):

Szkoda człowieka

Którego, rozumiem, że maszynisty Ci szkoda?

8 godzin temu, FarmerDyzio napisał(a):

Jak tu jest strat na ponad 10 mln złotych. Ciekawe czy w takiej sytuacji ubezpieczalnia pokrywa koszty ?;0

Niby do 1,3 mln EUR, ale myślę, że regres tu może być, jak nic rażące łamanie przepisów.

8 godzin temu, 6465 napisał(a):

Może i lepiej żeby był kierowca Ukrainiec bo spierdzieli i nie będzie zwracał kosztów. 

Pewnie, że lepiej, niech polscy kierowcy zapłacą w podwyżce OC.

Tomek, miałem Cię za bardziej rozsądnego człowieka.🤔

5 godzin temu, 6465 napisał(a):

Chciał byś być w jego skórze?

Każdego mi szkoda bo czasami najmądrzejszy zgłupieje. 

Człowiek dorosły powinien widzieć, że trzeba ponosić konsekwencje własnych czynów.

Czerwone światło, a ameby wjeżdżają na przejazd

5 godzin temu, Buszmen11 napisał(a):

Kolega rozkurwił 3letnią Scanie w Bułgarii, szef go obciążył połową wartości auta

I co zwrócił 150 tys? Jak był napruty, to i bardzo dobrze.

Jak był na etacie, to może go obciążyć ale do wysokości 3 wypłat.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jacus napisał(a):

ty to chyba nic uzywanego czesto nie noszisz ??

podstawa zaufania kontrola.

kobiecie i psu sie nie ufa..

ogladajac zony podlasia i kawalerow do wziecia moge przyznac ci racje. nie znacie sie na kobietach-to pewne,temu mlode wyksztalcone zostaja w miastach.

Kroisz się za wzór najmadrzeszego i najzaradniejszego a tym czasem porównujesz życie do programow których założeniem jest pokazanie tego co chcesz zobaczyć 

Edytowane przez Karol6130
  • Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ma być większy vat na żywność ale to po wyborach od 2026r.

Jestem za 😊

Opublikowano
38 minut temu, Karol6130 napisał(a):

A u mnie nie ma czym oddychać 

Ziemia paruje

Pogoda po wuju 

Z nosa leci, tragedia 

@radekz200 było coś dziś czy po staremu?

czemu mnie nie dziwi że żonaci o tym nie gadają tylko to robią 😂 a stare kawalery tylko gadają 😂😂

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
28 minut temu, radekz200 napisał(a):

czemu mnie nie dziwi że żonaci o tym nie gadają tylko to robią 😂 a stare kawalery tylko gadają 😂😂

krowa, co dużo ryczy, mało mleka daje

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jacus napisał(a):

ogladajac zony podlasia i kawalerow do wziecia moge przyznac ci racje. nie znacie sie na kobietach-to pewne,temu mlode wyksztalcone zostaja w miastach.

Ty na prawdę czerpiesz wiedzę z takich paradokumentow i potem uważasz że tak jest na prawdę ? Te programy mają być kontrowersyjne, budować oglądalność a nie pokazywać prawdę ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v