Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

O już musi dopłaty przyszły to będzie szalał teraz 🙆 

Ehh ta młodzież rezolutna 🤨 

Mietek dawaj ten deszcz. Upalował chmurę i nie idzie.

Kasowałem kawałek trawy kurzy się jak u włościanina 😑

No niech idzie, trochę nam się plany pokrzyzowaly i jeszcze ten pieroński deszcz. Wynik dnia dwa traktory kaput 

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał(a):

2:15 z Krakowa do Warszawy. Fajnie to zapierdziela ino szum. 

Ale w tym Krakowie to muszą być biedne ludzie , bo nigdzie na dworcu tyle ludzi nie ma co tam mus ich na paliwo nie stać 🤭

krakow to chyba nie ejst nawet w pierwszej piatce najbardziej obleganych dworcow..

wiekszosc to klienci sklepow i bezdomni 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Golicja i Głodomeria, nie stać na auto, to jeżdżą autobusami i pociągami xD

taki pociag to kosztuje  wielokrotnie wiecej niz najdrozszy samochod wiec kto jest biedny ???

1 godzinę temu, farmtrac8244 napisał(a):

Jak ja nie lubię do Krakowa jechać. Jeszcze te przebudowy.

jak juz wszystko przebuduja to zaczna od nowa 😂

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy po PGR bloki?

A to też wszędzie bywają.

Nadal nie wiem co tam masz nadzwyczajnego...🤷

pisales ze nigdy nie byles wiec skad mozesz wiedziec .

no pgr w malopolsce byly w kazdym miescie.

Opublikowano
20 minut temu, pedro2 napisał(a):

Lulek się boi rozwozić bo zaraz by go pewnie z ucha strzelili we wsi 😆

Pewnie na ekoschemat się połaszczy

Na paliwo dadzą żeby drugi raz to przez rozrzutnik przepuścić 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

taki pociag to kosztuje  wielokrotnie wiecej niz najdrozszy samochod wiec kto jest biedny ???

Latałem Dreamlinerem, to znaczy że jestem bogaty czy biedny bo nie mam prywatnego odrzutowca ?

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał(a):

ale jaka piękna droga tylko nie wiem po co tam jeszcze te zakazy stoją 

Kawałek z jednego końca o kawałek z drugiego. Przecież nie cały odcinek zrobiony.

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

pisales ze nigdy nie byles

Że gdzie?.

W bloku?

6 minut temu, jacus napisał(a):

Jesteś właścicielem pociągu?🤭

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał(a):

Kumpel mi wczoraj oznajmił że jego ciotka przymierza się do handlu Zetora 7245-40 tys chce może być dobra okazja 

Nie ma już takich okazji, albo szrot

Opublikowano
29 minut temu, pedro2 napisał(a):

Lulek się boi rozwozić bo zaraz by go pewnie z ucha strzelili we wsi 😆

Ojciec wczoraj jechał kawałek to mówił że co chwilę widział rozrzutnik 

1 minutę temu, MonteChristo napisał(a):

Nie ma już takich okazji, albo szrot

Są...

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Baks00 napisał(a):

Kumpel mi wczoraj oznajmił że jego ciotka przymierza się do handlu Zetora 7245-40 tys chce może być dobra okazja 

Kupuj. Bo to dobre ciągniki są. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał(a):

A ja go widziałem 

Do kościoła nim tylko jeździła?

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Kupuj. Bo to dobre ciągniki są. 

Małżonka by mnie deportowała 

Trochę nie czas na takie wydatki,ale powoli przymierzam się do czegoś do ładowania obornika 

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Trochę nie czas na takie wydatki,ale powoli przymierzam się do czegoś do ładowania obornika 

Z ładowaczem?

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Taa 🤦 roboty co niemiara i aura nie sprzyja 

20241126_140609.jpg

Sławek wrzuć zdjęcie swoich krów 

32 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Jak nie ma chętnego to biorę 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

4m, plus furtka 1m skrzydła oddzielnie, ale można pewnie by coś zrobic i było by skrzydło z furtką.

Na przesuwaną vzmieniles?

1 godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Taa 🤦 roboty co niemiara i aura nie sprzyja 

20241126_140609.jpg

E panie a dzie adapter, na grubo walisz widzę, ciekawe czy pług zakryje🤭🤭

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Nie bluźnij ☝️ 

Deszczu to trzeba ohoho i jeszcze trochę. 

Pada ino szum. 

Darń zerwana to może przemoczy i gruberem się zwecuje

No niech ci będzie , niech pada. Dziś na łące mostek poszerzyłem o jeden krąg i na wierzch darni nawalilem, w nocy POmoczy to trochę uleży się 

1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Tak, chciałem szersza i przesuwna jest 6m teraz.

I co jeszcze może na pylota? 😁

36 minut temu, Baks00 napisał(a):

Kup se widły 😁

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał(a):

2:15 z Krakowa do Warszawy. Fajnie to zapierdziela ino szum. 

Ale w tym Krakowie to muszą być biedne ludzie , bo nigdzie na dworcu tyle ludzi nie ma co tam mus ich na paliwo nie stać 🤭

Mam tam kilkukrotnie bliżej od ciebie i nie byłem tam z 5 lat albo i więcej... 

Coś kropi, wietrznie. 

Opublikowano
38 minut temu, MonteChristo napisał(a):

Z ładowaczem?

Może, może ładowarka , może jaką 80 a potem tur nie wiem

44 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Biere....

Daj namiary.

Czekają na ład w papierach, jeżeli będzie oficjalnie i w tej cenie to Krzyś ma informować....

44 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Biere....

Daj namiary.

Czekają na ład w papierach, jeżeli będzie oficjalnie i w tej cenie to Krzyś ma informować....

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v