Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał(a):

Nosz kuźwa bym zadzwonił to tej mamusi co to dzwoniła wczoraj i ją opierdolił. Ale moja mnie powstrzymuje. @12Pafnucy

Zadzwoń ona mogła nie słusznie a ty słusznie jej nagadasz 👍

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nowy Farming podobno wyszedł, bo dzieciaki coś mówiły xD Pewnie tam Elon rozwija gospodarstwo xD 

Wiesz, ja nie muszę tak jak Ty.

Ja mam, i gospodarstwo i parę innych biznesów. A Ty co masz? Przyjemność mylnego łączenia faktów? Czy może to babka za ciebie robi?

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ja za głupi i za biedny...

Ale bym myślał że o zysk chodzi, a nie o pracę...

No ale ja tam nie wiem ..

Nie sztuką jest zarobić, sztuką jest się nie narobić.

A głupotą jest poprostu na 0 robić.

Idę trochę popracować, obornik może będzie potrzebny to trzeba bydłu pościelić.

Opublikowano
10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Tak samo nie powinno się dawać drugiej szansy ludzia którzy coś wcześniej przeskrobali. A jednak potrafili poraz drugi wejść AF. 

🤔

Opublikowano
13 minut temu, Elon napisał(a):

Wiesz, ja nie muszę tak jak Ty.

Ja mam, i gospodarstwo i parę innych biznesów. A Ty co masz? Przyjemność mylnego łączenia faktów? Czy może to babka za ciebie robi?

Te, Kowalski, rozdwojenie jaźni chyba masz, to podobno za Ciebie babka robi xD 

Opublikowano
24 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Tak samo nie powinno się dawać drugiej szansy ludzia którzy coś wcześniej przeskrobali. A jednak potrafili poraz drugi wejść AF. 

Skąd wiesz że można być zbanowanym a i tak zakładać nowe konta 😝

Opublikowano (edytowane)

Dopiero przeglądam.

Te mi w oko...

Ale może ktoś coś podpowie...

Naszło mię se kupić 

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to już tylko zależy czy się podobają ;) 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dopiero przeglądam.

Te mi w oko...

Ale może ktoś coś podpowie...

Naszło mię se kupić 

Chłopak który siedzi już trochę w wulkanizacji i alufelgach odradzał mi te czarne na zimę, tyle mogę podpowidzieć. 

A, i szybko się zastanawiaj, bo pod Volvo też pasują, żeby Ci Richard nie zwinął. xD To dokładnie te same felgi, tylko inne kapselki założył xD 

https://www.olx.pl/d/oferta/alufelgi-17-5x108-volvo-s40-s60-v40-v60-v70-v90-xc40-xc60-czarne-479-CID5-ID12Yu29.html

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Na zime to najlepsze stalowe ale jak można tylko alusy to muszą być dobre. Miałem kiedyś w Volvo kupione razem z autem to takie gówniane były,że ręce opadały. Tylko trochę śniegu, zaraz obklejone i bicie takie na kierownicy, że nie szło w rękach utrzymać.

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Te, Kowalski, rozdwojenie jaźni chyba masz, to podobno za Ciebie babka robi xD 

Wyczytać można że u ciebie z logicznym myśleniem to na bakier. Widać że na wsi żeś został nie przypadkiem. Trochę szkoda sąsiadów że takie coś muszą tolerować.

Co w życiu zrobiłeś oprócz paru wpisów na forum. No nic.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nic...

Klocki hamulcowe zamówione, to przy okazji i nawóz.

Teraz podpowiedzi mi potrzeba...

Mogą być takie...z wyglądu? 

https://www.olx.pl/d/oferta/alufelgi-17-5x108-ford-mondeo-kuga-c-s-max-focus-galaxy-edge-puma-470-CID5-ID12YmbB.html

Ładne , patrz aby nie były to jakieś podróby. Kiedyś włoskie miałem w mitsubishi 17" to byle dołek i już podgięta była felga.  

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chłopak który siedzi już trochę w wulkanizacji i alufelgach odradzał mi te czarne na zimę, tyle mogę podpowidzieć. 

A, i szybko się zastanawiaj, bo pod Volvo też pasują, żeby Ci Richard nie zwinął. xD To dokładnie te same felgi, tylko inne kapselki założył xD 

https://www.olx.pl/d/oferta/alufelgi-17-5x108-volvo-s40-s60-v40-v60-v70-v90-xc40-xc60-czarne-479-CID5-ID12Yu29.html

No bo ten sam rozmiar...

Nawet silniki te same miewają...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v