Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No to podobnie..

Ja ma listewkę...i co kilka poziomica...

No ale mi w profil łatwiej...

Sam, bez pomocy Ty?

Sam bo to wymaga skupienia 😂 zbyszek ale ja wiercę na farmery a ty na krzyżaka 😛

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

A betonowy, jeśli delikatny, to też ładny, no chyba, że krzyżyki ma, to faktycznie cmentarny...ale ja bezguście jestem, więc nie mogę kreować trendów.

Dla mnie betonowy paskudny....dodam że mam, praktyczny, ale brzydkie to.

3 minuty temu, radekz200 napisał(a):

zbyszek ale ja wiercę na farmery a ty na krzyżaka 😛

Oki.

Drewniane miałem na farmery.

Ja żeby mi nie uciekała, to ściskiem łapie...

Nie wiem jak to tak łatwo Tobie...i to na rurce....

Cza by mi podjechać i się naŁuczyć...😉

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Gdzie tam się nabijam🙆...bronie Cię, żeby Cię Patrycja do kółka adoracji Rocha nie przyjęła, jakby się miało okazać, że jakieś schorzenie masz... to żem połączył dwa rzeczowniki w jedno określenie 🤷😉

Wiem, co to płot tradycyjny, ale w takim wydaniu się dla mnie nie podoba. A betonowy, jeśli delikatny, to też ładny, no chyba, że krzyżyki ma, to faktycznie cmentarny...ale ja bezguście jestem, więc nie mogę kreować trendów...ehhh🤷

Patrycja to ta znana degustatorka chłopskiego nabiału?

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dla mnie betonowy paskudny....dodam że mam, praktyczny, ale brzydkie to.

Oki.

Drewniane miałem na farmery.

Ja żeby mi nie uciekała, to ściskiem łapie...

Nie wiem jak to tak łatwo Tobie...i to na rurce....

Cza by mi podjechać i się naŁuczyć...😉

kurła to nie rysowała się ? wiesz ja dużo młodszy i sprytniejszy 😂😂

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, radekz200 napisał(a):

kurła to nie rysowała się ?

Podkładka plastikowa, ale czasami trochę...

No inaczej rąk by mi zabrakło..

Opierales na fundamencie?

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Radzisz co innego, a sam steyra kupiłeś i za fendtem rozglądasz się 😉

Mam starego Fendta i chce wymienić na nowszego. Chciałem 924 Vario ale jak poczytałem, popytałem to mi przeszło. Jak się uda znaleźć coś sensownego Favorita824. 

Prawda jest taka że elektronika w maszynach rolniczych to niestety ale nie jest nic dobrego a na pewno nie w takim stopniu w jakim jest ona wszędzie pakowana. Pewnie że jest wygoda ale "kabelek się poluzuje" i zaraz wywala kupe  błędów albo coś nie działa.

Tak jak na tym filmie naszpikowana elektroniką maszyna, mega komfortowa i wygodna jak działa. Po iluś tam latach praktycznie nie naprawialna. Do tego podejście producenta "że on nie jest stroną w tym sporze" tylko oni i diler🤦‍♂️. Jeżeli to prawda to jest dramat, jak producent jednego z najbardziej rozpoznawalnych marek na świecie dba o swoich klientów i w jakim ma ich poważaniu.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Ehh w chałupie swojej to jaka by nie była, najlepiej.

Dopiero?

Chyba dluuuugo dziękowali...🤔

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nie wyparłem się

Codziennie wspominam o nim

Nie tak jak nas nauczali...nie tak.

Czekaj...co dziennie....?

Te 🔨 i T...?

To to jest ...to...?🙆

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

zostaje dla bezpieczeństwa przed Harym, idzie w miarę parkside daje radę, i wkręty z dobrym wiertełkiem robią robotę 

Te wkręty to też różne te wiertelka mają. 

Ostatnio dach kręciliśmy to z początku jeszcze fajnie wierciły, ale już pod koniec musiały się podtepic bo nie szło tak jak na początku. Może Ty jakie trwalsze kupiłeś.

Opublikowano
33 minuty temu, radekz200 napisał(a):

betonowym to tylko od somsiada 😂

Od sąsiada to tuja wystarczy, beton to od teściowej na wysokość 5m 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v