Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał(a):

ano, jak się jedzie do miasta i zostawiasz samochód, to już nie trzeba ze sobą radia zabierać.  ;) 

Ale kasku czy kurtki na motorze nie zostawisz, bo zaraz jakiś UJ zaradny sobie weźmie ...

Opublikowano
56 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

Prezes by obciążył 

Robol nie żyje firma stoi 

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Nie chcę wyjezdzac. Wystarczy mi Polska.

Chorwacja byłam parę lat temu. Wszyscy dostali biegunki oprócz mnie... Nie wspominam milo

Polska te ma piękne miejsca 

a co do Chorwacji jedyna co umiała się zabezpieczyć znaczy alkohol piłaś zamiast wody 🤭😆😆😆

1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry 🙋. 4°...jadę łorać...

@slawek74, żeby Ci decyzję... ułatwić 😉👇

https://www.facebook.com/share/r/153ewt4NEA/

ale ona chyba krow nie będzie doic

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

No mają ciepłą wodę P0 57 zł m3 😁😁😁😁

A ja mam że słonka, że a zimą z kawałka drewka

No P0głosujă na czaskoskiego żeby uwolnić Warszawę 

@marulekk

Minęła 9

Trzymaj zestaw

⚒️⛏️🔨🪓

i ta warszawska zaraze chcą rozlać na całą Polskę 😆😆😆

Opublikowano
Godzinę temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

O masz.

Ukrajeniec wpadł do kotła z zacierem? 🙆

• Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał(a):

O masz.

Ukrajeniec wpadł do kotła z zacierem? 🙆

Janusz ma za dużo czasu na internet 

W branży panuje teraz martwy sezon, nie ma roboty

Dobrze że zima idzie to choć łopata nie zardzewieje

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Nie ma zbytnio czasu, cały czas jakaś robota 

Opublikowano
Godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Ano prezes z lasu to Mietka idol

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał(a):

Może znasz się dobrze ze sprzedawcą. Ja tak kupowałem ostatnio 

-Chcesz te dwie jałówki?

No wezmę 

Przy rozliczeniu byłem zadowolony bo taniej niż myślałem dać nawet powiedział 😉

No parę lat już od nich biorę...

2 godziny temu, radekz200 napisał(a):

nie zaprzeczam 😉

W Ciebie to nawet nie śmiałem wątpić 🤷

2 godziny temu, gregor1284 napisał(a):

A z jakiej racji?

2 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Co Ty mnie tutaj skośnooki motor z naszą ikoną na tablicy rejestracyjnej pokazujesz 🙆🤦🤭

1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

ale ona chyba krow nie będzie doic

Hmmm🤔...ale tu nie chodzi o taki...udój🤭...

Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

gdzie Ty znalazłeś taka żonę nie ma siostry jakiej co też tak myśli.

co do Węgrów zależy od człowieka jak wszędzie 

o następna proszę bardzo nie jarają ja wczasy zagraniczne 👍👍👍

Moja to na sylwestra ciężko namówić mam, chociaż kolega już nas zapisał 🤫

Kurna jak były krowy to i kasa była a teraz czas oszczędzać i macgaywerować😉🤭

IMG_20241118_122116.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, 6465 napisał(a):

A i dziś na noc w podajnik trzeba wsypać bo o 2 wyjazd. 

To ty jak moja ślubna. Co rok słyszymy namawianie od kuzynostwa żeby jechać z nimi to na Chorwację,czy Włochy. A moja że nie że nie będzie się tam mordować🤷

Choć ja na Węgry bym pojechał, ponoć tam Polaków lubią i fajna atmosfera jest. 

i na migi sie dogadasz..tylko jak twoja zareaguje gdy powieziesz ja i zobaczy napis-nagykutas na tablicy ??

ma racje cieple kraje sa przereklamowane-szczegolnie w lecie. nasze upaly to pikus.

4 godziny temu, 6465 napisał(a):

W tym roku owsa nie siałem no ma zapas mam z poprzedniego roku. W przyszłym zostawiłem z 70arow pod zasiew w celach opałowych. Na najgorszej działce pod lasem. 

przy obecnej promocji na ekogroszek u nas [transport] przestalo sie oplacac palenie zbozem.

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

takiego drugiego  kundla i wieśniakajaka z brudnymi łapami jak ty...  z rozwalonego dworu to że świecą nie znajdziesz 🤣

to zdjecie z brudna lapa i plikiem paszportow od byda to bylo moje ?? chyba jakiegos ogarka mi sie zdawalo.

musze orawioka namowic zeby poszukal.

31 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Zazdroszczę 

U nas dusze z ciała przestały ulatywać 

Kryzys

chyba ogolnopolski.. u nas tez spokoj .

mam dla was dobra rade-gdy zony nie chca z wami nigdzie chodzic -sprobujcie choc raz na trzezwo sie zabawic..to na pewno zmieni ich zdanie.

Edytowane przez jacus
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

i na migi sie dogadasz..tylko jak twoja zareaguje gdy powieziesz ja i zobaczy napis-nagykutas na tablicy ??

A skąd ja mam wiedzieć jak zareaguje. Jak był by napis nagycipa to ja bym się ucieszył 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@6465 rozmawialiśmy o "mulczowaniu" międzyplonów zimowych, u mnie tak to wygląda.

IMG_20241118_125022.jpg

w miarę 😛

kurła przyszedł rachunek za prąd 😛 nie ma biedy placilem 1500 na miesiąc to teraz mam tyle nadpłaty że pierwszy rachunek dopiero w lutym zapłacę 😛 i od lutego tylko 1100 zł także fotowoltaika narazie mnie nie interesuje 😛

Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał(a):

mam dla was dobra rade-gdy zony nie chca z wami nigdzie chodzic -sprobujcie choc raz na trzezwo sie zabawic..to na pewno zmieni ich zdanie.

Patrz, a ja wszystkie imprezy na trzeźwo, to mi żona każe...pić🙆

Opublikowano

o godzine 12, 45 % pradu bylo ze zrodel odnawialnych.

na razie to panele nie powinny nikogo interesowac -chyba ze kupi magazyn energii . znajomy kupil rozwalona tesle za 30 tys i akumulator podpial pod panele.zobaczymy jak to sie w praniu sprawdzi.

i na trzezwo mozna sie dobrze bawic. w tym roku , bylem na kilkunastu dyskotekach i festynach.

przestalo padac ale do pola nie da sie jechac .moze jutro ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v