Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzięki za sprostowanie. To był tylko przykład dla zobrazowania...

No kurde...

Ale jakoś mi to bombardowanie średnio...

Odczułem to jako zamach....na moje zapiekanki....🙆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
33 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

I dlatego mi ich nie szkoda

Weź teraz ochronę środowiska 

Składają na opryskiwacz i zbiornik na wodę

Bo punkty

Pamiętasz co było z silosami

A cenę zboża znasz

Nie musi 

Kto cię zmusi?

Ale jak się cieszą że dostali kasę to niech się cieszą

Teraz kaflowe piece znowu modne, to samo kuchnie

Czas zatankować 

Czeszka znowu wybije ciąg liczb

20241114_071251.jpg

Bój się  Boga, usuń to zdjęcie bo cie od dziadów wyzwą, elyta af jeździ tylko i wyłącznie najlepszymi japońskimi autami T.... i to kupionymi za gotówkę 🤭

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Jakie pisiorstwo? Jak już to chyba wszyscy prócz Konfederacji głosowali za tym ramię w ramię, nawet na salonach UE, zapomniałeś już 🧐

Bo oni wszyscy jednym żydowskim ch*jem robieni

• Like 7
Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał(a):

Bój się  Boga, usuń to zdjęcie bo cie od dziadów wyzwą, elyta af jeździ tylko i wyłącznie najlepszymi japońskimi autami T.... i to kupionymi za gotówkę 🤭

Nom całe 13tys dałem 🤭👍 dobrze jeździ mało pali😎

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Bo Unja kazała

To kto w tym kraju ,,rzadzi"  do kur...g nędzy. 

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

No jak widzę nowe domy bez kominów, i jak Ci nowobogadzcy się cieszą tym i lansują to włos się jeży 🙆‍♂️ ci by było jak by tak wróciły zimy z mojego dzieciństwa 🤔

Ja tam lubię podłożyć do pieca 🤭

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał(a):

@6465 rozpaliłes już kopciucha? 🤭🤭🤭 Bo ja tak 😁

Jeszcze nie . Jak dzieci do szkoły wyjadą to będę rozpalał. A na początek idzie sosna z bali ze starej chałupy. A jak to pięknie pachnie🫢

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

No jak widzę nowe domy bez kominów, i jak Ci nowobogadzcy się cieszą tym i lansują to włos się jeży 🙆‍♂️ ci by było jak by tak wróciły zimy z mojego dzieciństwa 🤔

Koza i w ścianę komin

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nikt niczego ci nie każe.

Wszystko sobie wytłumaczyć potrafisz...

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ile dałeś za motur? 

Bo w kombinacje 5 i 6 chce

Ładne motur dla oka

Może by kupić

Jaw dać i dopłacić

On jawy lubi

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał(a):

13k to złom, musisz 150k wtedy będziesz kimś 🤣

Tylko to już trzeba się poważnie zastanowić 

Bo jeśli za gotówkę to znaczy żeś frajer bo nie wrzucisz w koszty 

Jeśli za nie swoje to znaczy że nie masz pieniedzów

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kazać może ci dosłownie nie każą Ale cię podstępem zmuszą.

Sami siebie podaliśmy swego czasu na tacy jak do gopsu czy tam do gminy podawaliśmy czym palimy,  już mają rejestr teraz sobie prawo zmieniają i prędzej się później i tak ci nakażą zmienić a jak nie to mandat i wp***dol od uchodźcy 😸

Edytowane przez marulekk
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ile dałeś za motur? 

Bo w kombinacje 5 i 6 chce

Ładne motur dla oka

Może by kupić

Jaw dać i dopłacić

On jawy lubi

Chłopie twoja jawa w ładnym stanie  on zapaleniec to on dużo da

Opublikowano
9 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Nom całe 13tys dałem 🤭👍 dobrze jeździ mało pali😎

To kto w tym kraju ,,rzadzi"  do kur...g nędzy. 

Nieudacznik tusk

Za pisu wymieniali piece ocieplali

Za Tuska kasy brak i nie wydają decyzji żeby można rozpocząć działania. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nieudacznik tusk

Weź psiuknij sobie WD40 te klapki na oczach bo ci się trochę przyblokowały i nie widzisz szerzej świata , tylko własny nos cały czas

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał(a):

Kazać może ci dosłownie nie każę Ale cię podstępem zmusza.

Sami siebie podaliśmy swego czasu na tacy jak do gopsu czy tam do gminy podawaliśmy czym palimy,  już mają rejestr teraz sobie prawo zmieniają i prędzej się później i tak ci nakażą zmienić a jak nie to mandat i wp***dol od uchodźcy 😸

A pamiętasz ile wtedy pieców było 

Co izba to rodzina a co arkusz blachy komin

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Weź psiuknij sobie WD40 te klapki na oczach bo ci się trochę przyblokowały i nie widzisz szerzej świata , tylko własny nos cały czas

Wd  ,może i odblokuje ,ale toto suche i zaraz się zatrze . Nie pryskaj  ,

1 minutę temu, Karol6130 napisał(a):

A pamiętasz ile wtedy pieców było 

Co izba to rodzina a co arkusz blachy komin

No ,nie ,i w jak fajny sposób ,w białych rękawiczkach, ludzie przyznali się do tego ,czego nawet nie mają 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nieudacznik tusk

Ty trochę wykończeniowki liznołeś to byś szwagra do pomocy poprosił i sam chałupę ocieplił żeby mniej opału szło a nie czekać aż ktoś da. Śmieją się z załęskiego a ty taki sam.  daj,daj,daj. 

Choć nie tylko ty. Psioczą na unie a jak by nie dotacje to by nowych traktorów nie mieli ani przyczep czy innych gratów.

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v