Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Niby tak ale one tak się walą jak domy w strefie gazy. Co wyjazd to awaria.

Na miejscu tego serwisu i ludzi tam pracujących to już dawno sepuku bym popełnił co oni tam jobów dostają.

I o to chodzi, serwis ma robotę i zarobek dla firmy, oni tam z radości pieją. 

31 minut temu, konteno napisał(a):

taki sprzynt na złomie 🙆‍♂️🤦‍♂️

IMG_20241106_112355.jpg

Ty to ściągasz, naprawisz i sprzedajesz czy walisz gdzieś do garażu czy stodoły na pryzmę ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Ty to ściągasz, naprawisz i sprzedajesz czy walisz gdzieś do garażu czy stodoły na pryzmę ?

to tylko przedni panel leżał to gniazda prądowe do swojej spawarki kupiłem 

poprzedni właściciel rozebrał na metale i przywózł na złom, widoczniej się opłacało , w erze inwerterów bezsensowna inwestycja kupować szykować, tracić czas i kase i z małym zyskiem sprzedać , kiedyś tu pisali jak przerabiać by było to bardziej praktyczne i funkcjonalne ale jest zbyt prądożerne by u mnie wykorzystać pełny potencjał , ludzie wolą popierdółki chińskie na aluminiowych transformatorach

Edytowane przez konteno
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Eeee...się Magda podsunie to bedziesz miał pod górkę i trza się będzie wspiąć🤭

A dej spokój. Może jutro.  A poza tym to nawet buziaka nie da bo gada że śmierdzi alkoholem ode mnie.

Edytowane przez 6465
  • Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał(a):

A dej spokój. Może jutro.  A poza tym to nawet buziaka nie da bo gada że śmierdzi alkoholem ode mnie.

A sama jak wypije to nie czuje 🤭 

A poza tym wydaje mi się że to tylko taka gra jest, to piwo czy wódka nie przeszkadza, tylko to ma być kara za to że piłeś 🤔 tak ostatnio rozkminilem ale narazie nie miałem okazji tego sprawdzić 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

A u szwagra byłem. A takie szwagry to mogły by się na kamieniach rodzic. 

Wróciłem do chałupy i teraz to tylko pod kołderkę się nadaje 😴

no z dobrymi szwagrami tak jest 

ja też dziś zdycham 🤭

Godzinę temu, konteno napisał(a):

taki sprzynt na złomie 🙆‍♂️🤦‍♂️

IMG_20241106_112355.jpg

oglądasz na yt stalowe hobby lub nietypowe rozwiązania ten ostatni nic nie wrzuca ostatnio

Opublikowano
38 minut temu, 6465 napisał(a):

Poczęstuj ją kieliszeczkiem, będziesz mógł odwdzięczyć się takim samym...komplementem😉

Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał(a):

No i w domku 

Poświętowane jak się należy 🇵🇱 

Od jutra szykujemy się do zimy na dobre 

Trochę do orki

W sobotę makaron i talerz na międzyplony 

Talerzówką międzyplony w ekoschemacie tniesz ? 

Opublikowano

Podzielę się jednym przemyśleniem z dzisiejszego dnia. Zawsze jak jadę 11 listopada na Pl. Piłsudskiego, to cieszy mnie widok ludzi z dziećmi, którzy tam przychodzą. Często to rodziny również z babciami i dziadkami. Te dzieciaki mają chorągiewki i są zachwycone całym ceremoniałem. I zawsze mnie też porusza widok ludzi, zwykle to te babcie, niekiedy też dziadkowie, którzy na koniec uroczystości podchodzą do tych wielkich zniczy przed GNŻ i ich dotykają tak, jak się dotyka na pogrzebie trumnę na pożegnanie. Pierwszy raz, kiedy tam byłem nie mogłem tego widzieć, ale już drugim razem tak. I od tych 20 lat nic się nie zmieniło. No chyba tylko to, że rodzice sa nieraz już dziadkami🤦. Fajne to. Jakby się czas zatrzymał. 

A dzisiaj znicz niepodległości składali harcerze że Zgierza... @Łolek...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ano...dzisiaj wszyscy w biało czerwonych barwach, na ulicach, w kościołach, na placach, w oknach, na FB, a jutro se będą do gardeł skakać i zapomną o tych barwach na rok😞...

...temu moje dzieciaki w wieku 5 lat, wszystkie, pierwszy raz widziały to na żywo... dzieci szczere, już w takim wieku dużo rozumieją...i nigdy nie chodziliśmy tam z flagami czy w inny sposób demonstrując biało czerwone barwy. To trzeba nosić w sobie, a nie na sobie🤷...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Talerzówką międzyplony w ekoschemacie tniesz ? 

A jak ...

co się będę pier... 😁

t🔨 i uvdl 🔨 też 

Nie będzie niemiec mi mówił jak mam w polu robić 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, 6465 napisał(a):

Nie lubisz sportów ekstremalnych? Wspinaczka wysokogórska w stanie "prawie" nieważkości.😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v