Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a po o se drukować wystarczy skan z irz zrobić ....masz czym pofikac  to zapraszam nierobie w wypiardzanym fordzie 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

On sam nie wie co ma, musi się kolegów z Choroszczy spytać xD 

ty nawet nie wiesz ile masz lat ..więc trafnie się diagnozujesz .

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty nawet nie wiesz ile masz lat

Ja doskonale wiem ile mam lat, to ty nie wiesz ... Mogę ci nawet podać dwie pierwsze cyfry roku urodzenia 19.., a dalej zgaduj sobie sam xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
W dniu 9.11.2024 o 11:22, pedro2 napisał(a):

Ja we wtorek byłem u kolegi w młodniku sosnowym wiadro przyniosłem, a on dzisiaj z rana poszedł i też 10L przytargał 

Czyli dalej wychodzą. Bo ja jak wpadam to bardzo skrupulatnie przeszukuje 🤪 

Jutro akcja prośnianka. Dwa tygodnie jak ostatnio byłem. 

Podgrzybków na razie starczy 

Co to są prosniaki? Ja już mogę na emeryturę. Moja córa sokole oko same malutkie wypatrzyła. 

IMG_20241110_173502.jpg

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

U mnie jeszcze letnie ;) Czekam na pierwsze w miarę pewne prognozy i się przełoży, godzinka roboty i moje i kobity auto zrobione ...

Sam, czy wulkanizacja...?

Kurna coraz drożej wołają 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sam, czy wulkanizacja...?

Kurna coraz drożej wołają 

Sam, na zimę mam takie tańsze alusy i na to założone zimowe opony. Bałwanek na kompresor, do tego klucz pneumatyczny i moment robota idzie. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Sam, na zimę mam takie tańsze alusy i na to założone zimowe opony.

Muszę kupić...

Tylko na lato by teraz...

Takie ciekawsze, to tanie nie są.

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

Najpierw trzeba mieć jako takiego sika.   xD

Musisz do lekarza z tym problemem pójść...😆

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał(a):

Najpierw trzeba mieć jako takiego sika.   xD

To już wiadomo czego żeś do babki nie zadzwonił. Oj zaradzili byście może jako tako. 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Takie ciekawsze, to tanie nie są.

Kobicie jak V40 kupiliśmy to w zestawie były 2 komplety opon i w miarę fajne alusy, dokupiłem na zimę po 350 za sztukę takie zwykłe, proste, srebrne, w tej cenie jeszcze montaż opon i wyważenie. Za stalowe chcieli 250, a jednak na Alu samochód lepiej wygląda, jeszcze jak felga pod kołpak tzw strukturalny to trochę inaczej to wygląda, ale taka zwykła stalówka z "pełnym" kołpakiem to słabo ...

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Toć dla wielu to ważne, tak samo jako wielkość pojazdu...

A ja sobie zrobiłem drobną przejażdżkę nówką po ciemku, znajomego odwiedziłem. Wrażenia super. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No no...

Ale co fajniej?

Światła, sama jazda...?

No i jak z tym laptopem?.

Masz kamerę cofania w nim?

Światła najbardziej mi się podobają. Laptopa można jednym klikiem wyłączyć i nic nie pokazuje. Kamera jest.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kobicie jak V40 kupiliśmy to w zestawie były 2 komplety opon i w miarę fajne alusy, dokupiłem na zimę po 350 za sztukę takie zwykłe, proste, srebrne, w tej cenie jeszcze montaż opon i wyważenie. Za stalowe chcieli 250, a jednak na Alu samochód lepiej wygląda, jeszcze jak felga pod kołpak tzw strukturalny to trochę inaczej to wygląda, ale taka zwykła stalówka z "pełnym" kołpakiem to słabo ...

Kurna stalówki drogie teraz...lepiej już proste alusy kupić chyba 

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja ...ja za swego dałem 150 koła w 2019 r ...dalej ze trzy /cztery razy tyle warte co twoje gieeee 🤣🤣🤣...moja żona jeździ autem za 100tysi na dziś ...więc pociesz się że twoje gieeee jest więcej warte  🤣🤣

Kto pyta?

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Poczekaj, niech zrobią zakaz wjazdu takich landar do centrum miast jak w Paryżu ...

To nie będzie sie tam jeździć,  jaki problem 😄

Pochłonięta wojną Upaina, to na to idą nasze pieniądze? Może kolejna zrzutka na nich 🤦‍♂️

https://www.facebook.com/share/1943z78z4J/

15 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć dla wielu to ważne, tak samo jako wielkość pojazdu...

A ja sobie zrobiłem drobną przejażdżkę nówką po ciemku, znajomego odwiedziłem. Wrażenia super. 

Nowe to nowe, jakie by nie było małe czy duże 👍

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna stalówki drogie teraz...lepiej już proste alusy kupić chyba 

Też moją pierwszą myślą były stalówki, ale jak zobaczylem różnice w cenie to poszedłem w Alu.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Światła najbardziej mi się podobają. Laptopa można jednym klikiem wyłączyć i nic nie pokazuje. Kamera jest.

No i lux.

Dobrze że zadowolony..

A to że komuś się nie podoba....inni nim nie jeżdżą...

Gorzej jak by teraz Tobie się ...odpodobał.

6 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Kto pyta?

I kogo to obchodzi...🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No i lux.

Dobrze że zadowolony..

Się pojeździ więcej to się zobaczy. W środku nie śmierdzi. Osiągi porównywalne z Dajhajsu czyli dla mnie w porządku. Tyle, że wszystko delikatniejsze - sprzęgło, hamulce, biegi.

• Like 3
Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Sam, na zimę mam takie tańsze alusy i na to założone zimowe opony. Bałwanek na kompresor, do tego klucz pneumatyczny i moment robota idzie. 

Nie wyważasz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v