Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za darmo tyle siana kogo nie stać na kupno niech likwiduje 😲. Ukraińcom też żeście pomagali i co z tego wyszło. Wypieli się na nas kupili ursusa. Sprzęt wojskowy za darmo im dawali. Oni nam by w razie wojny ani 1 czołgu nie dali tylko by nas 🔨

Niech rząd się zajmie pomocą powodzianom 😲🤨

Przecież od tego jest . Na niego płacimy podatki 🤨

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał(a):

A to jeszcze ta wojna trwa?

Toć od samego początku ukry wygrywali i mieli niszczącą przewagę, tylko było im trzeba mnóstwo sprzętu i wagony piniendzy. 

Teraz potrzebne całe składy pieniędzy by zadać ostateczny cios tej krwiożerczej Rosji,  której to stanęli na drodze przerywając jej marsz aż na Lizbonę.

Daj, daj , daj... Nie odmawiaj.

Opublikowano

Ale cóż niektórzy widocznie mają za dużo że tak rozdają 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał(a):

Teraz potrzebne całe składy pieniędzy by zadać ostateczny cios tej krwiożerczej Rosji,  której to stanęli na drodze przerywając jej marsz aż na Lizbonę.

Daj, daj , daj... Nie odmawiaj.

toć to strategia pisu ...jako wyznawca powinieneś pomagać toć to twoi bracia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

toć to strategia pisu ...jako wyznawca powinieneś pomagać toć to twoi bracia 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dokładnie, kto im dał 500+ nawet jeżeli nie przebywali w Polsce, lekarzy bez kolejki itd , nauczyli swolocz a teraz płaczą ... 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Ale cóż niektórzy widocznie mają za dużo że tak rozdają 

Lepiej stówę dać niż 10 potrzebować... jak mam to dam jak będzie jeszcze zbiórka nwet i całego tira 

• Like 2
Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Rolnik1973 jak tam głowica w germancu ? Bo byłem przed chwilą zrzucić wodę z Leylanda, 2s rozrusznikiem i silniczek zagrał piękna melodie ;)

Dzięki za przypomnienie i Ja swojego dzisiaj przepalę wodę upuszczę

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Dzięki za przypomnienie i Ja swojego dzisiaj przepalę wodę upuszczę

Nadają chyba -2 na noc to trzeba zrzucić wodę, kombajn pod wiatą, nie w garażu to tam się szybko wychładza.

Teraz, slawek74 napisał(a):

Dobro wróci.. 

Dobro wróci.. 

Nie od Ukraińców, tam za 100zl dostaniesz widły w plecy żeby mógł Ci zabrać resztę ...

Opublikowano
21 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Za darmo tyle siana kogo nie stać na kupno niech likwiduje 😲. Ukraińcom też żeście pomagali i co z tego wyszło. Wypieli się na nas kupili ursusa. Sprzęt wojskowy za darmo im dawali. Oni nam by w razie wojny ani 1 czołgu nie dali tylko by nas 🔨

Niech rząd się zajmie pomocą powodzianom 😲🤨

Przecież od tego jest . Na niego płacimy podatki 🤨

Ukropom nic żem nie dał 

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nadają chyba -2 na noc to trzeba zrzucić wodę, kombajn pod wiatą, nie w garażu to tam się szybko wychładza.

Nie od Ukraińców, tam za 100zl dostaniesz widły w plecy żeby mógł Ci zabrać resztę ...

A czy ja coś o ukrainie mówię 🤔🤦 chyba masz już obsesję 🤔

5 minut temu, marulekk napisał(a):

Znaczy PiS wróci🫣🤭🤭🤭

Ty drugi z obsesją 🤦🙆‍♂️

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

O co chodzi z tą deską?

Dostał deską w tartaku 🤭🤣 

Takie wyróżnienie 🤭 tylko sam nie wie za co 😜

Edytowane przez slawek74
  • Haha 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v