Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

@Qwazi Mariusz to jeszcze prase jakąś by dla mnie wybrać , coś lepszego od sipmy , może taką metalfach z587 🤔

@lukasz20 miał na sprzedaż  może jeszcze ma 🤔

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Mat kobosko, czego takie drogie 

I jeszcze ten vat 

Życiaże oszaleją jak krowiarze od tych pieniędzy 

Chyba z ua nie ma co przywieźć 🤣🤣🤣

Tomek co drugi dzień dzwoni do kumpla czy coś nie ma żyta 🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, radekz200 napisał(a):

Unii nie chcesz?

I to się nazywa dryg do handlu ,napisz że sprawdzona w polu stan więcej niż bardzo dobry 

52 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Jak po 1,7, to ja już mam trzeci miesiąc premi i jedną podwyżkę...będę jakieś 50 gr wyżej 

Byłeś w mleczarni?

Kurła , nawet na polmlek podniósł cenę i chyba dlatego krowy schodzą jak świeże bułeczki , jeszcze dzisiaj jedną ohandlowałem 

Zostało 8 i 5 aparatów do doju 🙆😁

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
22 minuty temu, Łolek napisał(a):

@lukasz20 miał na sprzedaż  może jeszcze ma 🤔

W trakcie żniw poszła. Rano rozmawiałem z kolegą, że jest do sprzedania on coś komuś szepnął, a w południe była cena dogadana i ręka podana. Mam zgrabiarkę jakby ktoś potrzebował zdjęcia muszę porobić i olx.

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, lukasz20 napisał(a):

W trakcie żniw poszła. Rano rozmawiałem z kolegą, że jest do sprzedania on coś komuś szepnął, a w południe była cena dogadana i ręka podana. Mam zgrabiarkę jakby ktoś potrzebował zdjęcia muszę porobić i olx.

Wóz paszowy pogoniłeś?

Opublikowano
7 godzin temu, marulekk napisał(a):

U Fanatyków pisu działa to tak: jesteś za pisem jesteś okej,  nie jesteś za pisem to znaczy że jesteś za Tuskiem , takie myślenie i wpajanie propagandy jest znane od lat u nich

Gdybyś logicznie myślał, to sam doszedłbyś do takiego właśnie wniosku. Nikt poza pisem i tak zwaną opozycją demokratyczną, nie miał szans przejąć władzy w Polsce. Więc głosujący na konfederację np,  która tych szans również nie miała, głosował na wygranego, czyli…no kogo? Tusk zawdzięcza swoje premierostwo wszystkim tym, którzy głosowali przeciw pisowi. 

Opublikowano
Godzinę temu, PAN88 napisał(a):

Nie chcieli po formie sprzedać to będzie jęczmień i qq 

Żyto na bramie w Stoczku 600+VAT a za 700 jęczmień jest. To nie opłaca się 🤣

Po 500 brutto sprzedałem żyto z tydzień temu 🤷

1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Jak po 1,7, to ja już mam trzeci miesiąc premi i jedną podwyżkę...będę jakieś 50 gr wyżej 

Byłeś w mleczarni?

To dobrze, to mleko tak drożeje 🤔u nas widzę masakra ,10 gr dopiero dali podwyżki w postaci premii od października 🤕 skurw.....

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dopłaty wpłynęły i już się ludziom robić nie chce, chłop kilka domów dalej kupił w zeszłym roku obrotówke a w tym roku już lokalny usługodawca u niego orze ;)

ludzi nie zrozumiesz 

ja mam takiego mądrego sąsiada też kilka lat temu plug troją obrotowa mtz w dużej kabinie nigdzie nie pracuje po za gospodarstwem i też usługę najmuje a sam pol dnia przy plocie z papierosem przestoi

Opublikowano
20 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Gdybyś logicznie myślał, to sam doszedłbyś do takiego właśnie wniosku. Nikt poza pisem i tak zwaną opozycją demokratyczną, nie miał szans przejąć władzy w Polsce. Więc głosujący na konfederację np,  która tych szans również nie miała, głosował na wygranego, czyli…no kogo? Tusk zawdzięcza swoje premierostwo wszystkim tym, którzy głosowali przeciw pisowi. 

Ale ty masz zryty beret, zjedz Snickersa bo gwiazdorzysz

Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał(a):

bo to tylko za robotę 😛 materiał w większości mój, majstra tylko te deski na felc 

a to zmienia postać rzeczy 

ja 7 lat temu kupowałem budę też taka duża to 700zl płaciłem 

Opublikowano
17 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Po 500 brutto sprzedałem żyto z tydzień temu 🤷

To dobrze, to mleko tak drożeje 🤔u nas widzę masakra ,10 gr dopiero dali podwyżki w postaci premii od października 🤕 skurw.....

Zasiał byś kukurydzę sprzedał byś po530 a urosło by drugie tyle co żyta🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v