Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Gdzie wdówkę, to mus roboty robić za dwóch 

Temu mówię, że nie piszę się na to 

Ze swoją konkubiną mam co robić 

Konteno co ma bić kapucyna to obrobi 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

U brata to są eksploatowane intensywnie , ja kupie za 30 i będzie się kulać 

A z drugiej strony taki przedsiębiorcZy a kuply starocie 🤔

Nie traktuj wszystkiego zero jedynkowo i dizajnowo. Kupuje się to, co uzasadnione ekonomicznie. Poza tym one były kupowane już jakiś czas temu. On pierwszy nowy ciągnik kupił, jak wszedł na trzy cyfry z areałem 

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Google widzi w świat idzie

Uważam że temat pogody powinien być wolny od : polityki i przeklinania a kto to zerwie za pierwszy raz tydzień zakazu drugi raz miesiąc a za trzecim rok ... 🙋‍♂️ ktoś popiera 🤔

• Haha 2
  • Sad 2
Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Uważam że temat pogody powinien być wolny od : polityki i przeklinania a kto to zerwie za pierwszy raz tydzień zakazu drugi raz miesiąc a za trzecim rok ... 🙋‍♂️ ktoś popiera 🤔

Nie opłaca się 😵‍💫

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Trzy dni temu powalczyłem z wójtem o podatki. Wójt z PiS. Byłbym w tym niemal sam, ale wspierał mnie radny...z PiS🤷

Dużo płacił,  był normalny

Nie każdy w parti jest zabetonowany

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze bób i motory.

Czemu motory 🤔😁

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie lubisz motocykli?

Dziwne i podejrzane ..

Może za gowniaka ktoś mu papier pod fsjkę w wesce podłożył i pchał ją z tydzień 🤔🤭

• Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, Qwazi napisał(a):

Trzy dni temu powalczyłem z wójtem o podatki. Wójt z PiS. Byłbym w tym niemal sam, ale wspierał mnie radny...z PiS🤷

Wywrotowiec! Dezerter!

26 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...ile ludzi w sklepach...

Się ludziom powodzi musi...

Zaliczki dostali 

Opublikowano
17 minut temu, slawek74 napisał(a):

sddefault.jpg

• Like 2
  • Haha 4
Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jeszcze bób i motory.

I to że nie jestem dziadem 

2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

O autach moźna to i motocykle...🙋‍♂️

Ty to chyba masz kryzys ...🤔🤦

Ja mam kryzys. Finansowy

Opublikowano
17 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Dużo płacił,  był normalny

Nie każdy w parti jest zabetonowany

8 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Wywrotowiec! Dezerter!

On też dla ludzi. Jechaliśmy na dwóch frontach. Ja proceduralnie, on merytorycznie. Nieskutecznie😞

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał(a):

Sławek zaczyna karierę... polityczną 🤔...wniosek już umie złożyć 👌

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Każdy zbanowany to mniej wyświetleń portalu i reklam, mniej wyświetleń to odpowiedź już sobie sam 😀 nie opłaca się....

Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał(a):

Zjadłem kolację i mus jakoś do 5 pospać. Dziś to wogole na bogato bo dawno kolacji nie jadłem a jeszcze tyle i takiej dobroci 

Żebyś zaraz statusu dziada nie stracił 😂

Siema buro ponuro. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Trzeba iść powoli i zrobić śruty dla opasów. @Karol6130 nie za mocno tucze na jęczmieniu i qq🤔

Opublikowano
Teraz, Uziu92 napisał(a):

Każdy zbanowany to mniej wyświetleń portalu i reklam, mniej wyświetleń to odpowiedź już sobie sam 😀 nie opłaca się....

Wiem o tym dobrze .... sle taki zakaz tylko do wejść do takiego tematu ... poprostu wolne od ::syfu:: 

1 minutę temu, PAN88 napisał(a):

Żebyś zaraz statusu dziada nie stracił 😂

Siema buro ponuro. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Trzeba iść powoli i zrobić śruty dla opasów. @Karol6130 nie za mocno tucze na jęczmieniu i qq🤔

Pszenicy dosyp 🙋‍♂️🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v