Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał(a):

To ile niby miałby zapłacić? tak z ciekawości że zapytam? :P

60 zł tyle to min 

1 godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Mirabelke masz🤔

Mogę zrobić 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dobrze, żem po obiadku i że zamiast surówki była marchewka zasmażana z groszkiem...lubiem😋😋😋...o żem się obżarł😎

Smacznego Przemek

A i u mnie dziś taka marchewka tylko bez groszku ;)

Nie lubiem ze groszkiem 🤷

23 minuty temu, Łolek napisał(a):

60 zł tyle to min 

Mogę zrobić 

Koło 100 zł u nas chodziło w żniwa. 

Hodowli coraz mniej i ciężko o towar 

Większość za słomę oddaje 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

A i u mnie dziś taka marchewka tylko bez groszku ;)

Nie lubiem ze groszkiem 🤷

Koło 100 zł u nas chodziło w żniwa. 

Hodowli coraz mniej i ciężko o towar 

Większość za słomę oddaje 

Za słomę na jakim przeliczniku?

U kuzyna była wrzawa ostatnio z powodu wymianki

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał(a):

Tomek jak tam Kuki 

Elegancko. Pomieszkuje w kotłowni, na czas zabawy wchodzi do domu. Sporo biega po podwórku jak ktoś się tam kręci a i z nero się zaprzyjaźnił no wyżera mu  z miski😁

Opublikowano
11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

@12Pafnucy Zbyszku mój serdeczny kolego zbierasz takie psioki gąski zielonki i niekształtne ?

inbound6990331695850350491.jpg

Po co ten pioch do domu bierzesz , noża nie masz 

10 minut temu, 6465 napisał(a):

Elegancko. Pomieszkuje w kotłowni, na czas zabawy wchodzi do domu. Sporo biega po podwórku jak ktoś się tam kręci a i z nero się zaprzyjaźnił no wyżera mu  z miski😁

Zuch pieseł 

9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Mareczku ja nie szukałem żadnej księżniczki , tylko tak miło spędzić czas 

No i ino myk 3,5 dychy a teraz już nie jest tak miło 

• Like 2
Opublikowano
27 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

I teraz razem z Pioterem 👊🐎👊🐎 ;).

2 godziny temu, Baks00 napisał(a):

Lubelskie -5 tys

Szkoda że tak daleko, bo po agrofotowej znajomości wział bym któryś. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał(a):

Po co ten pioch do domu bierzesz , noża nie masz 

Zuch pieseł 

Matek ,ale powodzenie mam nadal 

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

I teraz razem z Pioterem 👊🐎👊🐎 ;).

Szkoda że tak daleko, bo po agrofotowej znajomości wział bym któryś. 

Nie wiem co ma Piotr ale ja mam 

Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jak mawiała moja babcia powodzenie masz tylko wzięcia brak 

3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Jak by nie ja ,to do tej pory starą panną by była 😤😄😉

Daj jej to przeczytać tylko żeby nic pod ręką nie miała 😉😂

• Like 1
  • Haha 6
Opublikowano
22 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

I teraz razem z Pioterem 👊🐎👊🐎 ;)

Marcin jeszcze z Kowalskim,Piotrem i kilku innych pewnie też się znajdzie co 👊🐎

Nie szukają nikogo bo 👊🐎

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

Nie dam rady całej 0,5 na raz ,ale na jakieś 5 razy dam radę 

ucz sie od chłoporobotnika bo krzak już nie nauczy 

4 godziny temu, radekz200 napisał(a):

jak tam zyjeta? 

jak najlżej 

Godzinę temu, Łolek napisał(a):

czemu ?wielu znajomych z roboty jest samotnych pomimo dużo większego wieku i lepszej sytuacji materialnej czy wyższych zarobków, lepszego zdrowia oraz samoPOczucia 

może na wsi ciężko sie obyć samemu bo samotność męczy i nuży oraz jest większa presja otoczenia i przodków na zakładanie rodziny i o posiadanie POtomstwa  , w mieście dużo łatwiej się  to udaje bo związek na siłę to żaden związek 

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

to dvpodajka bardziej POtrzebna jak nie ma parcia na żonę i dzieci czy tam wyrobnicę 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał(a):

ucz sie od chłoporobotnika bo krzak już nie nauczy 

jak najlżej 

czemu ?wielu znajomych z roboty jest samotnych pomimo dużo większego wieku i lepszej sytuacji materialnej czy wyższych zarobków, lepszego zdrowia oraz samoPOczucia 

może na wsi ciężko sie obyć samemu bo samotność męczy i nuży oraz jest większa presja otoczenia i przodków na , w mieście dużo łatwiej się  to udaje bo związek na siłę to żaden związek

No więc tak teraz:

-co lepsze już przebrane....

-teraz nie ma czy się podoba ,tylko trzeba szukać takiej co będzie w stanie rozpoznać zawał🤭

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Fajnie byłoby jakbyś miał jakiegoś autoamtycznego "pisarza", żeby pisał zrozumiale za ciebie...

Ostatni wgląd do owadów zrobiony. Jakiś szybki obiad zjeść i poryśkować.

Niestety ale nie mam palców pianisty 🤷‍♂️

A twoje zdanie wiesz gdzie 🤪

Opublikowano
41 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja nie mam nikogo - po cholerę mi potrzebna? Niewolnica to by się jeszcze przydała ale myśląca? Pracująca zawodowo? Chcąca jeździć na wczasy, wycieczki? Na co mi kula u nogi?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Ja nie mam nikogo - po cholerę mi potrzebna? Niewolnica to by się jeszcze przydała ale myśląca? Pracująca zawodowo? Chcąca jeździć na wczasy, wycieczki? Na co mi kula u nogi?

człowiek to istota społeczna

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v