Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

no Ty bo kto 🤔😁😜

To dziękuję za taką "współpracę"...

jak już wydoisz to podziękujesz 🤭😜

Łolek napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gdzie krowie zboże... A kto to będzie doił? 

No i po to pewnie ta córka Sławkowa potrzebna będzie 😉

zapomnij 🤭 nie będę więcej pisał...

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Przy menu w takiej kolejności to może najlepiej jeść od razu siedząc na tronie 🤔

Kałdun niezwyczajny to laksa by mogła być. Mnie tam już nie przeszkadza 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

masz jakieś doświadczenie 🤔🤭

No nie, kuraka mlekiem.nie popijałem.

Ale z piwem wchodził elegancko

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Mnie dopadła na siostry weselu

99% gości myśli żem się od wódki zgona zaliczył bo mnie nie było na sali 

Po tej kapuście co z garkiem wynosili?

1 minutę temu, Agrest napisał:

No nie, kuraka mlekiem.nie popijałem.

Ale z piwem wchodził elegancko

Gorzej jakbyś ogorki popił kiszone ale to też wątpię jak ktoś mleka zwyczajny to nie powinno ruszyć 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie tylko domniemanym.... 

@jahooo perspektywa zarobku pojawia się 🤗...dziad zaczyna twierdzić, że nie jest tylko...domniemany🤭...

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Mnie dopadła na siostry weselu

99% gości myśli żem się od wódki zgona zaliczył bo mnie nie było na sali 

Miałem takie jedno wesele. Do północy w kiblu, jak już nie było czego wypychać i ból brzucha minął to do auta i do domu. W połowie drogi już padłem i przesiadłem się na fotel pasażera. Jak żyję nigdy wcześniej i nigdy potem czegoś takiego nie przeżyłem

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

@jahooo perspektywa zarobku pojawia się 🤗...dziad zaczyna twierdzić, że nie jest tylko...domniemany🤭...

Ototo. Jak się podzielita to będziemy to przedłużać a może i komisję jakaś się powoła? Kto wie. Tylko kto będzie nas wszystkich sponsorował, no i później jakieś odszkodowanie pasuje uzyskać 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Miałem takie jedno wesele. Do północy w kiblu, jak już nie było czego wypychać i ból brzucha minął to do auta i do domu. W połowie drogi już padłem i przesiadłem się na fotel pasażera. Jak żyję nigdy wcześniej i nigdy potem czegoś takiego nie przeżyłem

A daj spokój 

Cała noc i niedziela 

A ile ten  @Łolek się uśmial jak wtedy w niedziele rozmawialiśmy

I pierdzielił o elektrolitach, a ja tylko elektrolity do cieląt miałem 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Dlatego ja bym się bał na te wesele do Pjotra wybrać 

Opublikowano

A to Pjoter się żeni czy jakie śluby składa?

Chyba na zakonnika nie idzie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

14 dzień dziś. ja od czwartku nieprzerwanie jestem

to bardziej serce do młodej. jeszcze łódź i samolot zostały. 😉

Już tylko samolot 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dlatego ja bym się bał na te wesele do Pjotra wybrać 

Myślisz, że jak już dałbym się skuć w te kajdany to bym zaproszenie na Kurpie wysłał?

4 minuty temu, lukasz20 napisał:

A to taki instruktażowy jakby kto krowy nie doił.

Ano ja nie doiłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v