Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Gdyby nie kredyt, w obecnych czasach młodzi ludzie nigdy by nie dorobili się własnego kąta. Ile procent populacja stać wyłożyć te 500 tys?

Tu trzeba by się pochylić i znaleźć dane a potem postawić pytanie - gdyby nie kredyty, to na jakim poziomie kształtowałyby się ceny nieruchomości

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Też mnie zabolało..

🤫 Nic o tym, że boli...koleżanka ma męża umierającego, nie wolno jej drażnić 🤫

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ooo.

Pierożki z kapustą...jedne z moich ulubionych...

To nie z Lidla...

1729357014218193081366708526367.jpg

Smaka tylko robisz🤦...

Smacznego 

• Thanks 1
Opublikowano
21 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Kasy zapewne przesuną 

W 4.0 chyba też dołożyli. W mgr.

Weterynaria to i tak prędzej czy później zawita. Chyba nie masz takiego syfu żeby zaraz Cię zamknęli...

Gorsza jest ponoć ochrona środowiska 

A przy tym programie aż się prosi 🙆 

Parobków szukają 🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Psiocz dalej... Ja tam wolę robić swoje. A takie coś jak twoje polityczne wywody po prostu pomijam. 

Pojadę klasykiem i podziękuję za garść jakże cennych informacji🤣

Ty nie będziesz czytał mojego psioczenia, ja nie będę pytał czy mogę pisać

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Na pewno więcej niż odłożyć i kupić za własne mieszkanie albo wybudować dom

Mogę się przyłączyć do Pana @Qwazi ....

Dzisiaj jesteś jutro Cię nie ma.Nie wyobrażam sobie pozostawienia żony dzieci z jakimis zaleglosciamy

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Pojadę klasykiem i podziękuję za garść jakże cennych informacji🤣

Ty nie będziesz czytał mojego psioczenia, ja nie będę pytał czy mogę pisać

Denerwuje mnie takie pisanie ale właśnie - nie mam mocy aby komukolwiek tego zakazać, zresztą -  nie chce mi się.

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Ile procent stać na kredyt 🤷

Mnie stać

Nie chcę brać

A tu wciskają

Ledwom z banku uciekł 🙆

Dekolt rozchyliła, mówię kobieto opanuj się. Kurpianka wpadnie to ci na plecach supeł z nich zrobi 🤭

Co to się porobiło 

• Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Psiocz dalej... Ja tam wolę robić swoje. A takie coś jak twoje polityczne wywody po prostu pomijam. 

Bo widzisz Piotrze...niektórym, wydaje sie że mają wpływ na coś...a najczęściej jedynie z sąsiadem się pokłócą...o przekonania...

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

No...współcierpiąca jest🤷

Taka cwaniara...ciężko chorym z gorączką 37 opiekować się nie chciała,....to zachorowała...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Dzisiaj jesteś jutro Cię nie ma.Nie wyobrażam sobie pozostawienia żony dzieci z jakimis zaleglosciamy

Młody człowiek na takie argumenty nie zważa

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo widzisz Piotrze...niektórym, wydaje sie że mają wpływ na coś...a najczęściej jedynie z sąsiadem się pokłócą...o przekonania...

Taka cwaniara...ciężko chorym z gorączką 37 opiekować się nie chciała,....to zachorowała...

Ototo...żeś ją rozszyfrował💪... @malaczarna tłumacz no się tutaj🤭

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Przecież tylko o to wszystkim u góry chodzi. Nie ważne z jakiej partii. A wszystko jedno ścierwo. Dlatego na żadne wybory, poza ewentualnymi samorządowymi nie chodzę - nic mi nie zaoferują żadni - lewica w obecnym kształcie to idioci. Prawica tak samo - zresztą głosując na jakąkolwiek partię popierającą rodziny, dzieci to zawiążę sobie sam pętlę na szyję bo komu dopi*rdolą aby cudzym dzieciom dać i programy prorodzinne spełnić? Takim, którzy tych dzieci i rodzin nie mają, poprzez na przykład mniejszą ilość urlopu albo jakieś nowe podatki. Niech sobie decydują za to inni. Ja do tego ręki przykładał nie będę. Pracuję, sieję, zbieram, zarzynam, zjadam i to mi starczy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jacor73 napisał(a):

Nie zrozumieliśmy się.

Pytanie jak dostępność kredytu winduje ceny mieszkań

Kredyty niskoprocentowe  powodują bum mieszkaniowy i wystrzał cenowy.

Więc  odpowiedź na Twoje pytanie ilu byłoby stać na zakup bez kredytu nie jest zbyt oczywista, bo bez łatwego dostępu do kredytu mieszkania byłyby tańsze.

Ale najbardziej winny jest przekaz podprogowy po 89r.

Bierz kredyt na auto, dom,  wakacje, agd. Raty, raty 0% . Bierz i żyj . Smycz gratis do każdego kredytu

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
8 minut temu, pedro2 napisał(a):

Mnie stać

Nie chcę brać

A tu wciskają

Ledwom z banku uciekł 🙆

Dekolt rozchyliła, mówię kobieto opanuj się. Kurpianka wpadnie to ci na plecach supeł z nich zrobi 🤭

Co to się porobiło 

MOŻĘ to ta bankierka z  ,, U Pana Boga za piecem ''

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał(a):

Mieszkanie z kredytem też można sprzedać

Czasami trzeba wybrać mniejsze zło.

Cztery lata temu metr kosztował poniżej 10, dzisiaj kręci się w okolicy 15,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v