Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Ja tam wolę ich oglądać pośmiać się niż tych prawilnych youtuberów co niby to oni takie wielkie gospodarze a tak naprawdę to ojcowie ich tyrają a oni gwiazdorzą

Tyle samo warte jedne i drugie ... Znaczy nic nie warte ...

Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał(a):

Jeszcze the case puma lubelskie zaczął nadawać , więc jest co oglądać 

Macie rację trzeba było wziąć kredyt i porządne ładne słupy postawić a nie takie dziadowskie

Jo.

Od razu widać lichy gospodarz.

Żeby nie powiedzieć paproku 🙄 

Dzisiaj za kawałek dachu nie dasz więcej jak 200 tysi to dziad. 

🤭

2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Co to krzyż będzie?

No.

Doczekał się wreszcie. 3 lata sezonowany sechł se w klamrach w stodole, a i tak się wygiął. 

Ale pal licho. Natura. Z relki by był prosty. Ale bez uroku. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oooo.

I złośliwy ..

Jaka? 

No znasz się na człowiekach. Zdarza mi się być🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A co to takiego 

Ekogroszek z grochu.

Logiczne że z bobu będzie ekobób

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

Jo.

Od razu widać lichy gospodarz.

Żeby nie powiedzieć paproku 🙄 

Dzisiaj za kawałek dachu nie dasz więcej jak 200 tysi to dziad. 

🤭

No.

Doczekał się wreszcie. 3 lata sezonowany sechł se w klamrach w stodole, a i tak się wygiął. 

Ale pal licho. Natura. Z relki by był prosty. Ale bez uroku. 

No i się doigrałeś, najpierw cię zgłoszę a potem poinformuję gregora że wyśmiewasz się z dziadów 🤭

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, HF86 napisał(a):

Jaki wymiar krzyża i koszt?

180x180

6m wysoki

Koszt żaden bo samiśmy robili z ojcem

No prąd, impregnaty 

Figurka koło tysiaka chyba wyjdzie 

Tylko tak teraz dumam jak ja go turem posstawie 🤔 ponad 4m do ramion

2 minuty temu, marulekk napisał(a):

No i się doigrałeś, najpierw cię zgłoszę a potem poinformuję gregora że wyśmiewasz się z dziadów 🤭

To zmień od razu nick na zdesperowany ☝️

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

180x180

6m wysoki

Koszt żaden bo samiśmy robili z ojcem

No prąd, impregnaty 

Figurka koło tysiaka chyba wyjdzie 

Na wioskę taki 7,5 metra życzyli sobie. 

Trochę może za bogatą stawkę ustalone, ale soltysowi kasa też się zawsze przyda 😁

Opublikowano (edytowane)

@Rolnik1973 jesteś?

Co się dzieje?

Dzień się kończy, brama nie zamknięta..,.o Panu Tuseku dalej nic....

Grzybami się strułeś, czy dotarło że samemu rachunki opłacić trzeba będzie...?

A może zrozumiałeś  to że się nie szvzepiles nic nie dało?😆😆🤭😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

@Rolnik1973 jesteś?

Co się dzieje?

Dzień się kończy, brama nie zamknięta..,.o Panu Tuseku dalej nic....

Grzybami się strułeś, czy dotarło że samemu rachunki opłacić trzeba będzie...?

A może zrozumiałeś że to że się nie szvzepiles nic nie dało?😆😆🤭😆

Coś taki złośliwy? Jak porzeczka się robisz... Coraz więcej narzekań, uszczypliwości...

Drugi poplon pod ziemniaki skoszony, można orać. Somsiady już wczoraj poorały. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Coś taki złośliwy? Jak porzeczka się robisz... Coraz więcej narzekań, uszczypliwości...

Drugi poplon pod ziemniaki skoszony, można orać. Somsiady już wczoraj poorały. 

O widzę i Pioter też złośliwy skoro porzeczkę podłapał🤣

A Ty Pafnucy czemu tak wyniośle o rudej wronie piszesz?

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

O widzę i Pioter też złośliwy skoro porzeczkę podłapał🤣

A Ty Pafnucy czemu tak wyniośle o rudej wronie piszesz?

Toć ty ostatnio tylko stękasz, kwękasz i narzekasz. Mnie tam dobrze i nie narzekam. Aby do końca tygodnia nie padało, odrobię się i prócz zwierzaków to mogę leżeć do góry bębnem popołudniami, sobotami, niedzielami aż do marca.

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Z własnych. Dzierżawy miałem, kredyty też...

No to jestem frajer🤷...

Siemanko. 4°, siwek obecny, słońce też 

Gdyby nie kredyt, w obecnych czasach młodzi ludzie nigdy by nie dorobili się własnego kąta. Ile procent populacja stać wyłożyć te 500 tys?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ty Pafnucy czemu tak wyniośle o rudej wronie piszesz

Czy ja wiem czy wzniośle....

Tak prawdę mówiąc, to żeby trochę innych....zdenerwować...,

ale doceniam też jego kunszt polityka....mimo tego że wiem że to kłamca..

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć ty ostatnio tylko stękasz, kwękasz i narzekasz. Mnie tam dobrze i nie narzekam. Aby do końca tygodnia nie padało, odrobię się i prócz zwierzaków to mogę leżeć do góry bębnem popołudniami, sobotami, niedzielami aż do marca.

Mam czas to mogę popsioczyć na pachole berlińskie i ogólną sytuację w kraju czy na świecie.

Tusk kłamie, niszczy gospodarkę, żydy mordują... , martwi mnie to , choć inni mają w doopie

Opublikowano
13 minut temu, HF86 napisał(a):

Na wioskę taki 7,5 metra życzyli sobie. 

Trochę może za bogatą stawkę ustalone, ale soltysowi kasa też się zawsze przyda 😁

Ile? 

Kupa roboty. Szlifierka oscylacyjna nowa zajeżdżona 😉 

Rzeźbienie. 

Ojciec sobie udumał te dzyndzle na końcach i dłubał. I każdy inny wyszedł. 

Mówiłem na prosto, to nie. Chciał taki jak był stary

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Mam czas to mogę popsioczyć na pachole berlińskie i ogólną sytuację w kraju czy na świecie.

Tusk kłamie, niszczy gospodarkę, żydy mordują... , martwi mnie to , choć inni mają w doopie

Psiocz dalej... Ja tam wolę robić swoje. A takie coś jak twoje polityczne wywody po prostu pomijam. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v