Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

jak nie na handel, to będzie zabór mienia

no ucieczka - planowali Żukiem

korzyść majątkowa w zamian za współudział w zaborze mienia

kradziez z użyciem niebeziecznego narzędzia to w sumie jakby rozbój w biały dzień  jest

Coś się mnie wydaje się, że autorowi aktu oskarżenia to się ten akt nie udał za bardzo🤔🤭...

Korzyść majątkową można wręczyć określonej grupie ludzi, a tu z onej nikogo ni ma... upadło 🤭

Ucieczka z miejsca zdarzenia przy kradzieży🤔...toć by bez niej dokonania czynu nie było, złodziej musi się oddalić, żeby znamiona 278 wypełnić 🤷...upadło

no i oskarżyciel ma taki mocny materiał dowodowy, że wywnioskować nie może, czy to kradzież, rozbój, wymuszenie rozbójnicze czy może kradzież rozbójnicza🤦...niech może jeszcze przeanalizuje pod kątem znamion zgwałcenia 🤷🤭...nie udowodnione

a narzędzie niebezpieczne, to nie przy kradzieży w kodeksie karnym znajduje się 🤷😁...tyż upadło

Mieciu, mówiłem, żebyś nic nie pisał...tera to 10 tysi za łobronę się należec będzie dla mnie🤗😉🤭...

• Haha 2
Opublikowano

pierwsze l-4 z zus-u ....a juz mnie wszystko od lezenia boli.. jezdza i kontroluja ?? czy mozna bawic sie w garazu ?? 

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak nie ma, jak jest... 

taki wiater to nie wiater..

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Zagwarantujesz że nie zsikasz mi się w żuku? Elegancko cały Żuk złomu załadujemy 

Masz kółko?

podobno zuk nie moze na b-10 jezdzic trzeba 98 lac a to juz drogo wychodzi.

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

To idź se pindolka obetnij, daj przykład 

tobie nawet obcinac nie trzeba -nic co ma rece i nogi w zyciu nie zrobisz  🤣

36 minut temu, Karol6130 napisał:

Tak 

Jelito 

Jak nic zaraz I ja się wyłożę 

znam ten bol-jak ojciec zmarl mialem 25 lat..niedlugo bede mial tyle co on w dniu smierci, wiec postanowilem troche pozyc.. co i tobie radze..

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Coś się mnie wydaje się, że autorowi aktu oskarżenia to się ten akt nie udał za bardzo🤔🤭...

Korzyść majątkową można wręczyć określonej grupie ludzi, a tu z onej nikogo ni ma... upadło 🤭

Ucieczka z miejsca zdarzenia przy kradzieży🤔...toć by bez niej dokonania czynu nie było, złodziej musi się oddalić, żeby znamiona 278 wypełnić 🤷...upadło

no i oskarżyciel ma taki mocny materiał dowodowy, że wywnioskować nie może, czy to kradzież, rozbój, wymuszenie rozbójnicze czy może kradzież rozbójnicza🤦...niech może jeszcze przeanalizuje pod kątem znamion zgwałcenia 🤷🤭...nie udowodnione

a narzędzie niebezpieczne, to nie przy kradzieży w kodeksie karnym znajduje się 🤷😁...tyż upadło

Mieciu, mówiłem, żebyś nic nie pisał...tera to 10 tysi za łobronę się należec będzie dla mnie🤗😉🤭...

Narzędzia do tego tyż mamy. Toć nic nie pisałem tylko głowizna na salceson miała być w podzięce

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Nowotwór 

Dobry lekarz i jak się da to I psycholog na podniesienie morale. 

Mocne nastawienie do życia toto połowa sukcesu. 

Seniora z 15 lat temu lekarze chowali, a on w te święta w wieku 81 lat jeszcze poloweczka to za mało 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

pierwsze l-4 z zus-u ....a juz mnie wszystko od lezenia boli.. jezdza i kontroluja ?? czy mozna bawic sie w garazu ?? 

znam ten bol-jak ojciec zmarl mialem 25 lat..niedlugo bede mial tyle co on w dniu smierci, wiec postanowilem troche pozyc.. co i tobie radze..

Do żuka polecam LPG. W zimę lipa trochę ale w lato luks. No i nie pałować go na zimnym bo parownik złapie 

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

a nie pamiętasz Stawki większej niż  życie ? A toświnia, uderzył .... mógł uderzyć niemieckiego oficera

a jeszcze dołożę - podżeganie do przestępstwa

mataczenie

PiS-owskie sądy wszystko przyklepią, zobaczysz

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Narzędzia do tego tyż mamy. Toć nic nie pisałem tylko głowizna na salceson miała być w podzięce

Chyba się jednak nie podejmę reprezentacji Twojej osoby...mocodawca z Ciebie lichy, bo som się na minę...pchosz🤦🙆🤭

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

Współczuję że w tak młodym wieku straciłeś ojca

Jak ojciec zmarł to brat był o rok od Ciebie młodszy 

Opublikowano
24 minuty temu, Qwazi napisał:

Aleś Pan poszedł Panie prokuratorze🙆...a 193 kk, to w której postaci🤔... korzyść majątkową to jakowemu funkcjuszowi publicznemu🤔...a we którem to przepisie znaleźć kradzież z użyciem niebezpiecznego narzędzia 🤔...a gdzie sankcjonowana ucieczka z miejsca keradziejstwa jest🤔...a jak żeś Pan doszedł do tego, że to na handel miało być przeznaczone🤔...🤭

7 minut temu, Qwazi napisał:

@gregor1284 zobacz co stówa robi z człowiekiem...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

a nie pamiętasz Stawki większej niż  życie ? A toświnia, uderzył .... mógł uderzyć niemieckiego oficera

a jeszcze dołożę - podżeganie do przestępstwa

mataczenie

PiS-owskie sądy wszystko przyklepią, zobaczysz

Oj Jasiu Jasiu...dobrze, że prokurator posiado...immuniteta🤦🤭...

Matactwa też tu udowodnić nie zdołasz, bo musiałoby być robione ...przemocą🤷...

A karalności podżegania we kradziejstwie kodeks nie przewiduje 🤷🤭...

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

pierwsze l-4 z zus-u ....a juz mnie wszystko od lezenia boli.. jezdza i kontroluja

To żeś się napracował...

Ta od więźnia politycznego nawet w tv występuje na L4....to chyba nie kontrolują...

12 minut temu, jacus napisał:

znam ten bol-jak ojciec zmarl mialem 25 lat..niedlugo bede mial tyle co on w dniu smierci

No identyczna sytuacja u mnie....

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Edytuj to 

Kompromitacja będzie 

Plus 50% honorarium i całkowite posłuszeństwo dla pełnomocnika...i będzie zedytowane🤭...

@jahooo to podlega pod tajemnicę adwokacką🤭...

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Nie panikuje 

Ale wiesz 

Dwóch dziadków, babcia i rodzice 

No to sam widzisz ile jest szans

Staraj się badać.

Wcześnie wykryty daje większe szanse na wygraną z chorobą...

Co zrobić. Takie życie.

Zdrowy nie zrozumie...

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie panikuje 

Ale wiesz 

Dwóch dziadków, babcia i rodzice 

No to sam widzisz ile jest szans

Podstawa twarda głowa i do przodu, nie martw się na zapas👊 dla mamy duuużo zdrowia 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Oj Jasiu Jasiu...dobrze, że prokurator posiado...immuniteta🤦🤭...

Matactwa też tu udowodnić nie zdołasz, bo musiałoby być robione ...przemocą🤷...

A karalności podżegania we kradziejstwie kodeks nie przewiduje 🤷🤭...

znajdźcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v