Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

Sławciu to poczytaj ceny mleka tam jeden piatnicak cieszy się że kupił hektar po 120 tys i przebił somsiada 😛 u nas piatnicaki dobijają z cena do 150 za hektar😂 

Radek powiem krótko, wszędzie idiotów nie brakuje 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

dam Ci po 60 i przywoz ją do mnie 😛😛

Transport po Twojej cenie.

Chyba pierwsze 10cm jest moje. Zamawiaj wywrotki, ja płacę koparkę.

Jakbyś to po swoim piachu rozwiòzł to  ohohohoho

Opublikowano
24 minuty temu, radekz200 napisał:

Sławciu to poczytaj ceny mleka tam jeden piatnicak cieszy się że kupił hektar po 120 tys i przebił somsiada 😛 u nas piatnicaki dobijają z cena do 150 za hektar😂 

Krowiarze to stan umysłu.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Radku, ogłosiłem niepotrzebną działkę po 57tys i nawet jedna osoba nie zadzwoniła. Klasa 3a.

Plan był spidniężyć 1,5ha daleka i kupić hektar blisko bo się pojawił.

No ale bez szans. A kupować tego bliskiego nie mam zamiaru. Jedynie gdybym sprzedał to ziemia za ziemię.

W porę wycofałem się też  z jednego zakupu

Sam byłem zwolennikiem zakupu by pieniądz w banku nie leżał.

Ale nie myślałem że tak szybko karty odkryją,  i się okaże że to oni mają Jokery

Op. A gadalim ze lepiej w co inne zainwestować 

26 minut temu, radekz200 napisał:

dam Ci po 60 i przywoz ją do mnie 😛😛

nie wiem 😛

Śpiący rycerz

Opublikowano
42 minuty temu, radekz200 napisał:

Kolega wczoraj koło Gniezna był. 160 tys za hektar przy zakupie i 10 t pszenicy do kowru dzierżawy 

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Dopuszczać je czy do lasu puścić 🤔 

Ale mnie wurwily dziś te rogacze

IMG_20241009_190053.jpg

To jak wypuszczać to po 3 tysiące za sztukę dam🤣

Pokropił 1mm ale kopanie pyrek przerwało. Październik jak narazie 11mm. Ma ktoś więcej 🤣 @Agrest @pedro2. Przebijecie 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Op. A gadalim ze lepiej w co inne zainwestować 

Śpiący rycerz

Tej ziemi którą mam, czy którą ostatnio zakupiłem absolutnie nie żałuję, ale chęć na nowe zakupy osłabła.

Otwarcie mówią że przyszła pora zająć się mieszkaniami.

Na początek podatki od najmu krótkoterminowego, za chwilę będzie kwaterunek pod przymusem.braci o śniadej cerze, podatek od kolejnego mieszkania no i świadectwa energetyczne, dostosowanie do zielonego ładu...

Złoto bije chyba rekordy, ale masz pewność co kupisz i czy za chwilę nie nakażą przymusu zrzeczenia np na dofinansowanie armii?

Obligacje? Otwarcie jakiś doradca rządowy powiedział że państwo nie musi spłacać długów.

Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

Pokropił 1mm ale kopanie pyrek przerwało. Październik jak narazie 11mm. Ma ktoś więcej 🤣 @Agrest @pedro2. Przebijecie 

Dziś były ważone to 4 sztuki mają dobrze ponad 500 

10.30 netto dawał 

Lepiej bym wyszedł jak na bykach tych co dziś pojechały. Nic tylko świętować sukces 🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Jeszcze żeś nie zagrabił 🤔...od rana🙆

Obrządki ktoś musi

Kliny, krótkie, małe kawałki 

Temu schodzi

Sąsiad trochę lepszy, ale mniej klinów i krótkich kawałków ma

8 minut temu, szymon09875 napisał:

Dopuszczać je czy do lasu puścić 🤔 

Ale mnie wurwily dziś te rogacze

IMG_20241009_190053.jpg

Byk i za dwa miesiące usg

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Tej ziemi którą mam, czy którą ostatnio zakupiłem absolutnie nie żałuję, ale chęć na nowe zakupy osłabła.

Otwarcie mówią że przyszła pora zająć się mieszkaniami.

Na początek podatki od najmu krótkoterminowego, za chwilę będzie kwaterunek pod przymusem.braci o śniadej cerze, podatek od kolejnego mieszkania no i świadectwa energetyczne, dostosowanie do zielonego ładu...

Złoto bije chyba rekordy, ale masz pewność co kupisz i czy za chwilę nie nakażą przymusu zrzeczenia np na dofinansowanie armii?

Obligacje? Otwarcie jakiś doradca rządowy powiedział że państwo nie musi spłacać długów.

Państwo nie umie zarobić .

Największe państwowe spółki wyhamowały po zmianie władzy. Niemal połowa giełdowych spółek skarbu państwa wykazała straty w bilansach za drugi kwartał tego roku. 22 czołowe firmy wykazały w ogólnym bilansie deficyt, chociaż rok wcześniej zarobiły razem 11,5 miliarda złotych.

Opublikowano
3 minuty temu, PAN88 napisał:

Lepiej zdecydowanie bo 31mm z perspektywą na sporo więcej w przyszłym tygodniu.

Wczoraj dokończyłem herbicydy na super wilgotną glebę

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Obrządki ktoś musi

Kliny, krótkie, małe kawałki 

Temu schodzi

Sąsiad trochę lepszy, ale mniej klinów i krótkich kawałków ma

Byk i za dwa miesiące usg

Był taki plan. Ale nie wyrobie z$$ zeby do przyszłego roku miały gdzie być dojone. Trzeba to odroczyć 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Dziś były ważone to 4 sztuki mają dobrze ponad 500 

10.30 netto dawał 

Lepiej bym wyszedł jak na bykach tych co dziś pojechały. Nic tylko świętować sukces 🤣🤣

4 razem 🤔🤣  ile byki 🤔 hf czy coś mięsnego 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, PAN88 napisał:

Za dużo 🤣

Coś ponad 20l

Edytowane przez Karol6130
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v