Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, superfarmer02 napisał:

@agrestynka(pomyłka)

@Agrest dobrze kojarzę że pisałeś że stosowałeś ctu+dff bezpośrednio po siewie? Obyło się bez poprawki? 

Stosowałem i było wszystko ok.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Co kto lubi.

Ty lubisz patrzeć na Tuska, a ja lubię do odciny...

Nigdy tego nie zrozumiesz...za stary jesteś...

Albo za młody. Ja jak bede po 50 też może coś mi odjebie i kupie motor. Kto wie.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał:

i kupie motor

Jeśli wcześniej  motocykl nie motor, nie robił na tobie wrażenia ...to nie kupuj...szkoda kasy...

No chyba że na pokaz byś chciał..

Jak ja żałuję że tak późno kupiłem...

Opublikowano
11 minut temu, Leszy napisał:

Karol. Co ty znowu za dziwne wpisy publikujesz? 

Świat się mu wali....

Nie tak łatwo się pozbierać jak ...się nie układa i powiew chorób, śmierci się czuje...

Wtedy takie coś jak pieniądze... jakoś mało ważne się stają.

Takie życie...

Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

Motor motocykl jeden

...no niezupełnie jeden...członek...ale ..co ja będę...

Rysiek sprzedałeś?

Był kupiec?

Opublikowano
22 minuty temu, Karol6130 napisał:

No to panowie do zobaczenia w lepszym świecie

Sory janusz podpisu nie będzie 

Nie zdążysz 

A jak lepszego świata nie ma?

KAROL często masz dziwne wpisy, ale teraz to już zaniepokoiles 

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Weź się lepiej i jakiegoś osimsetka zrób Merlin. A nie się rozglądasz, tam gdzie nic nie zgubiłeś 😉

Jeszcze na peta dziadkowe kiedyś uzyskasz 😁

Oj tam oj tam. U somsiada zawsze jabłka słodsze 

Swojej to trzeba oszczędzać 

33 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie zdążysz 

Ale jak to. Poczekaj 

26 minut temu, Leszy napisał:

Karol. Co ty znowu za dziwne wpisy publikujesz? 

Samobójstwo może chce popełnić, może poczeka z tym podpisem 

11 minut temu, HF86 napisał:

KAROL często masz dziwne wpisy, ale teraz to już zaniepokoiles 

A mnie to zdenerwował 

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Moja w przedszkolu przyniosła kartkę o wszach... Nie wierzyłam w takie coś że jest jeszcze. 

Ta jasne faceci są idealni. Ilu z was nie dorosło do bycia partnerem, mężem ojcem?! Ile kobiet wychowuje samotnie niepełnosprawne dziecko?  

Masz coś do jedynaków? Mój mąż jest jedynakiem. Matka mu zmarła jak miał 6 lat. Takie przygody jakie on miał w dzieciństwie to nie życzę nikomu. 

Ilu facetów wychowuje nie swoje dziecko ? Pisałem, że oboje powinni chodzić do psychiatry na badania przed zawarciem związku.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

obsesję masz 🤔 w suchowoli albo w parczewie na oddział przyjmą....🤦🤪

Karol6130 napisał:

Nie zdążysz 

a gdzie ten lepszy 🤔

Krzysztof81 napisał:

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Co kto lubi.

Ty lubisz patrzeć na Tuska, a ja lubię do odciny...

Nigdy tego nie zrozumiesz...za stary jesteś...

Albo za młody. Ja jak bede po 50 też może coś mi odjebie i kupie motor. Kto wie.

nie musi odje...ć....

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, jahooo napisał:

Ilu facetów wychowuje nie swoje dziecko ? Pisałem, że oboje powinni chodzić do psychiatry na badania przed zawarciem związku.

U mnie na wsi co najmniej dwóch, a trzeci zdążył uniknąć zanim pół roku minęło 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Nie zdążysz 

Karol, co z Tobą???

Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.10.2024 o 18:10, HF86 napisał:

.

Edytowane przez Michal2399
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v