Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś wolniejszy ,jakby to gdzieś blisko ,to może i bym polazł ,a tak weż i dojedż  ,naokoło niebiesko ,albo na prywatnych . Chyba do prasy zerknę . Wczoraj plus 7 a zimno bo wiatr ,a dziś lajcik ,7 ,a cicho . Sniadanie zjedzone ,może z 5 minut drzemki dla zdrowotności:$

Opublikowano
42 minuty temu, Łolek napisał:

Alkoholu zażyj 

Cześć 

Ciemno, bez opadów i bez wiatru,szronu nie ma

nie chce się rabotać

🤔Yyyy zarobiony jestem 😉

Nie da się o 7 wyjazd mam

Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a co to łódzkie 🤔 jakieś gorsze🤔 tam samo centrum...🙋‍♂️😛

Ja oszczędzać muszę bo krowów coraz mniej i  kasę trzeba szanować 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Jak gorsze...u nas to w nocy handlowcy sami nawozy rozsiewają🤷...rano tylko pytają, czy dobrze im poszło 🤭

O to to , dzisiaj agrolok dzwonił i mówi że azoty mają w górę iść i żebym stratny nie był to mogę zamówić już 

weź nie gadaj o likwidacji bo co ja sam zostanę 🤔 trochę daleko dojeżdżać by Twoje obrabiać 🤭 nie opłaca się 🤔🤪

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

powstawali 🤔🙋‍♂️ 5 i chłodno może dzisiaj będzie lżejszy dzień to się poświętuje 🤭🤪

Tylko by świętował...

Toz to...nie opłaca sie...takie świętowanie.

25 minut temu, 6465 napisał:

Nie da się o 7 wyjazd mam

..bocznymi...🤷

• Haha 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

2 godziny temu, HF86 napisał:

Tydzień temu w sobotę siane. 

11sty dzień. 

Robić grzybów ke i meszki ganiac 🤔

Phi.

Jarek prawdę mówił wczoraj...

Od razu widać, że nie było podane mikro, multi, mini, anty, enty. 

Już o produkt iks nie wspomnę 🤦 

Pewno żeś zasiał d*pą do góry i wgłąb idzie 🙋

Widzę że dupa jeszcze szczypie😂 Ale fajnie że pamiętasz może czegoś wreszcie się nauczysz😁

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

weź nie gadaj o likwidacji bo co ja sam zostanę 🤔 trochę daleko dojeżdżać by Twoje obrabiać 🤭 nie opłaca się 🤔🤪

Ja też myślałem o likwidacji jednak narazie zmniejszyłem do 15 sztuk. Na życie wystarczy. Na etacie pewnie podobnie bym zarabiał ale wolę u siebie. 

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Co za noc 🥱. Jedno małe 🤮od wieczora, drugie jeszcze mniejsze właśnie zaczyna 🤮.

Ciekawe kiedy mnie zbierze 🤔

Współczuję. Ze trzy lata temu tak miałem. Oba małe z żoną w szpitalu wylądowali

• Sad 1
Opublikowano

Bo na etacie to jednak uwiązanie bo co dzień trzeba jeździć do roboty i te 9 godz fizycznej roboty 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Postanowione nie ma zmiłuj 

38 minut temu, Michal2399 napisał:

Bo na etacie to jednak uwiązanie bo co dzień trzeba jeździć do roboty i te 9 godz fizycznej roboty 

Rozjebales system ,a przy krowach to lajcik śpisz do 8 potem kawa gazeta i jak już się wynudzisz to do obory 😂

• Like 2
Opublikowano

Zdążyliście małpkę z tubki wysiorbac?

Sukces rządu, będą wycofane 🤣

Ale listopad zapasem, to brzdek szkła w torbie dalej nie będzie jednoznaczny 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

powstawali 🤔🙋‍♂️ 5 i chłodno może dzisiaj będzie lżejszy dzień to się poświętuje 🤭🤪

Na dziś trochę świąt jest dla każdego coś się znajdzie 🙋🤭🫣

Nietypowe święta:

Dzień Efektywności Energetycznej
Międzynarodowy Dzień bez Przemocy
Światowy Dzień Zwierząt Hodowlanych
Europejski Dzień Ptaków
Dzień Anioła Stróża
Dzień Pamięci o Cywilnej Ludności Powstańczej Warszawy

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

Dziś słonko to dniówka w lesie

Wy tam na Rozsoszczyźnie wycinacie te lasy zaraz będzie jak w Amazonii🙇

Edytowane przez marulekk
  • Haha 1
Opublikowano

Trzeba ciąć. Drewno już nie jest eko. Idziemy ku dziczy. 

Polska gospodarka leśna jest be. 

Tryby, przecinki, zremby. 

Nawet ciężko to zjarać. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 2.10.2024 o 08:29, Chłoporobotnik napisał:

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano (edytowane)
Dnia 2.10.2024 o 08:49, Qwazi napisał:

Dzień dobry. 8°, słonecznie...

@Michal2399 ile Ty w tym stadzie masz krów?

.

Edytowane przez Michal2399
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v