Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Oj bo...

Dobra...mniejsza o większość...

Wita co?.

Się kurna kurzy w polu...deszcz by przydał...

Nie będziemy Radka za plecami obgadywać, on lubi jak się o nim mówi :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

No to P0licz

5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

W sumie nic mi do tego...kto.

Żyj jak chcesz i jak potrafisz....

Tylko wiedz że inni też widzą jaki pasożyt jesteś.

Nie tylko ty możesz się naśmiewać z innych.

Wystarczy z grubsza policzyć twoje zarobki, zysk...

No to P0licz

I wymień co dają

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
28 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Znając życie 0zł lub parę stówek. Reszta za to co zapracują za niego inni.

Piotruś a gdyby na psychotestach padło pytanie. Co zrobisz gdybyś znalazł się wózkiem wzdłuż przy ścianie i nie mógł się stamtąd wydostać? Pafnucy ty co byś zrobił?

Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Piotruś a gdyby na psychotestach padło pytanie. Co zrobisz gdybyś znalazł się wózkiem wzdłuż przy ścianie i nie mógł się stamtąd wydostać? Pafnucy ty co byś zrobił?

W twoim przypadku? Czekać na śmierć abyś nie truł głowy innym.

Opublikowano
47 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No przeca po niedzieli też będzie dzień....no dzie to po nocy....

Już koniec oporowania...przez termostat i zbiórkę lekko przeciągnąłem, bo gnój wytargany tam był i nie chciałem, żeby przez niedzielę sąsiadom zapachów dostarczał...jakby nie niedziela jutro to bym po ciemku nie orał 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy ty co byś zrobił?

Dałbym shift i f4...

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Tylko cię sprawdzam. Widać, że nie masz uprawnień. Nawet nie wiesz czym są psychotesty i co ile lat się je przechodzi😁

Ale pracę ma...i kasę za to...

Twój sprawdzian o kant ...tyłka...se ..

Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Tani chwyt🤭

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Tu przyjechał i mnie straszy mandatem. Że powinienem zgłosić do straży. To ja z nim w gadkę. A jak już prawie zgasło. To ja do niego że teraz to zgłoszę że pijany na rowerze jeździ. A h*jowy Mona zrzędła. 

Tymczasem. 

IMG_20240921_183137.jpg

IMG_20240921_183120.jpg

Wszystko dobrze tylko perła Chmielowa w brązowej butelce inne to szczyny 

2 godziny temu, 6465 napisał:

Tu przyjechał i mnie straszy mandatem. Że powinienem zgłosić do straży. To ja z nim w gadkę. A jak już prawie zgasło. To ja do niego że teraz to zgłoszę że pijany na rowerze jeździ. A h*jowy Mona zrzędła. 

Tymczasem. 

IMG_20240921_183137.jpg

IMG_20240921_183120.jpg

Wszystko dobrze tylko perła Chmielowa w brązowej

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

...ale ugasił...?

Sikawkę miał?🤔

...kup se polski mówili....

To najlepsze mówili...

Co będziesz zachodnie wspomagał...mówili...

17269373127073771401970167076625.jpg

Ło panie ja dopiero zobaczyłem jak coś to szybko kasuj zdjęcie póki Rysiek  nie widział bo wiesz co to będzie

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Tani chwyt🤭

Nie no. Ja w Piotrusia zawsze wierzyłem, bo to inteligentny chłopak. Tylko chciałem aby się otworzył

6 minut temu, Qwazi napisał:

Tani chwyt🤭

A ty co byś zrobił?

Opublikowano

No i Ci pokazał, a w sidełka nie wpadł🤷...

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Nie no. Ja w Piotrusia zawsze wierzyłem, bo to inteligentny chłopak. Tylko chciałem aby się otworzył

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Ale ty młody jesteś.

Mi się w jego wieku wydawało żem bardzo stary. Teraz już doszedłem nad tym do porządku dziennego pogodzony z przemijaniem. Trochę kryzysu wieku średniego się obawiam. Ty już miałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

A już dla Ciebie deskę strugałem  z napisem "najlepszy kolega z Agro foto" ale uja za takie pomówienia publiczne od razu do pieca ląduje 

Chociaż pokaż coś tam nastrugał🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

A już dla Ciebie deskę strugałem  z napisem "najlepszy kolega z Agro foto" ale uja za takie pomówienia publiczne od razu do pieca ląduje 

@Qwazi na mój nos to tu ktoś próbuje szantaż emocjonalny stosowac?

Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Mi się w jego wieku wydawało żem bardzo stary. Teraz już doszedłem nad tym do porządku dziennego pogodzony z przemijaniem. Trochę kryzysu wieku średniego się obawiam. Ty już miałeś?

Do kryzysu to Ci jeszcze brakuje...nie obawiaj się na zapas🤷

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@Qwazi na mój nos to tu ktoś próbuje szantaż emocjonalny stosowac?

Eee tam...dobrego wujka podgrywa... nic nie wystugał🤷

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v