Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Czemu Ryśkowi tak źle życzysz? To tak jakby on Tobie dzierżaw życzył. Każdy żyje jak chce 

Życzę mu aby w końcu zlikwidowali jakiekolwiek socjale i się wziął do prawdziwej roboty a nie polował jakie dopłaty wziąć i dofinansowania z cudzych pieniędzy. 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Bogdan_ja napisał:

czym bardziej się zapierasz tym pewniejsze że prostota dopadła 🤣🤣😗

Choćby nawet, to co w tym jest niezwykłe, choroba jak kilkadziesiąt tysięcy innych

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

fakt że to gownooo nie motor 🤣

Twój jest tak samo udawany jak tY...

Wiele dodatków udaje że do czegoś służy, a puste i tylko świeca...

Co jak co, ale motocykl świetnie sobie dobrałeś...😆

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Każdy żyje jak chce 

No ale czemu nie za swoje?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Życzę mu aby w końcu zlikwidowali jakiekolwiek socjale i się wziął do prawdziwej roboty a nie polował jakie dopłaty wziąć i dofinansowania z cudzych pieniędzy. 

Tam po części to i jego pieniądze. Wszyscy się na to skladamy

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja też nie dymam bo nie mam kogo

Screenshot_20240913_202707_Facebook.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A ja ci życzę aby cię opodatkowali "bykowym" to przestaniesz fikać.   :P

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Pięknie napisane... 

A powinieneś dniówkę na etacie odwalić i jeszcze potem się traktorem pobujać... I tego życzę tobie... 

By się zarobił na śmieć. 😜 

• Haha 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie mierz innych swoją miarą..

Sławek a Ty nadużywasz alkoholu?

jak ciebie czytam to mam chęć sięgnąć...🤦🙆‍♂️ jak tam ,,deska,, 🤔

• Haha 4
Opublikowano
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Pięknie napisane... 

A powinieneś dniówkę na etacie odwalić i jeszcze potem się traktorem pobujać... I tego życzę tobie... 

Piotrze nie każdy chce tak robić u kogoś cały dzień a potem jeszcze u siebie. Niektórzy wolą mniej zarobić u siebie a nie zapracowywać się u siebie i etat . Nie mieć wcale wolnego . Jak Ty to przepijesz i kiedy jak tylko w sobotę możesz 🙆🤔 

Opublikowano
Przed chwilą, Michal2399 napisał:

Niektórzy wolą mniej zarobić u siebie a nie zapracowywać się u siebie

Ale nie naśmiewają się z tych którzy robią inaczej...

I nie cieszą się jak sąsiadowi germaniec się spali...

• Like 2
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, Desperado napisał:

A ja ci życzę aby cię opodatkowali "bykowym" to przestaniesz fikać.   :P

A niech opodatkują, i tak taniej wyjdzie niż baba.

a ja tobie wrednej baby rzeczę 🤭🤪🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem...

Pewnych zachowań nigdy nie zrozumiem...i wolę myśleć że to wyjątki.

No nic..

Wystarczy moich popisów tu na dziś...

Se popacze tera...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

No nie wiem...

Pewnych zachowań nigdy nie zrozumiem...i wolę myśleć że to wyjątki.

No nic..

Wystarczy moich popisów tu na dziś...

Se popacze tera...

po kropelce 🤔🤭%%😁😉

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

a ja tobie wrednej baby rzeczę 🤭🤪🤣🤣🤣

Nie doczekasz się - nie będzie żadnej...

14 minut temu, Michal2399 napisał:

Piotrze nie każdy chce tak robić u kogoś cały dzień a potem jeszcze u siebie. Niektórzy wolą mniej zarobić u siebie a nie zapracowywać się u siebie i etat . Nie mieć wcale wolnego . Jak Ty to przepijesz i kiedy jak tylko w sobotę możesz 🙆🤔 

Czemu tylko w sobotę?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v