Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Akurat wyleciał mi pseudonim artystyczny z głowy ;) 35 lat już minęło od 89r a my nadal wybieramy komunistycznych prokuratorów do trybunału konstytucyjnego ...

I Tw 'policzmy głosy", twórcę mitycznej  zielonej wyspy, judasza i sługusa Berlina i brukseli🤣

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

I Tw 'policzmy głosy", twórcę mitycznej  zielonej wyspy, judasza i sługusa Berlina i brukseli🤣

I synalka powstańców warszawskich którego rodzice dostali chałupę na Żoliborzu zamiast siedzieć jak inni AK-owcy na Rakowieckiej, ciekawe czym sobie zasłużyli xD 

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

3 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

myślę że ta woda będzie opadać, także wtedy siano się przyda. Zorganizuj pomoc, kazdy z af dołoży cegiełkę i może uzbieramy na transport siana ?

Ty już mnie potraktowałeś jak jakiegoś cwaniaka złodzieja to mam wierzyć że wpłaciłbyś gdybym organizował zbiórkę?

potraktowałem Cię jako cwaniaka który chciałby być śmieszny. Absolutnie nie jako złodzieja. Załóż to się przekonasz. Co możesz stracić ?

Opublikowano
30 minut temu, jacor73 napisał:

Też masz takie po 12 arów, albo 1 ha o długości 100 m?

Najmniejsza 9ar ,teraz mi się zmniejszyło ale miałem pod 70 działek.

Wszystko małe obsiałem lucerną 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Jedź w okolice Głogówka , Nysy 

Niech jedzie i wygłosi swoją opinię o mieszkańcach, że są debilami i sami zasłużyli sobie na tą wodę.

Jednego chachmęciaża byłoby mniej

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

potraktowałem Cię jako cwaniaka który chciałby być śmieszny. Absolutnie nie jako złodzieja. Załóż to się przekonasz. Co możesz stracić ?

Szczerze? Wolę z lokalsami uzbierać te kilka składów siana niż z Tobą zbiórki. Nie popisałeś się. Pomimo że mam połowę tych ludzi za.debili to jutro pojedzie dla nich coś do żarcia, jakieś koce i woda.

I znów naród skazany sam na siebie 

2 minuty temu, jacor73 napisał:

Niech jedzie i wygłosi swoją opinię o mieszkańcach, że są debilami i sami zasłużyli sobie na tą wodę.

Jednego chachmęciaża byłoby mniej

Ukradłem Ci coś czy na coś Cię przekręciłem? Napisz to oddam 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

Szczerze? Wolę z lokalsami uzbierać te kilka składów siana niż z Tobą zbiórki. Nie popisałeś się. Pomimo że mam połowę tych ludzi za.debili to jutro pojedzie dla nich coś do żarcia, jakieś koce i woda.

I znów naród skazany sam na siebie 

Dziękuję, tak myślałem. Tylko już więcej tych głupkowatych postów z ludzkiej krzywdy nie wstawiaj bo nie jest to ani zabawne ani interesujące.

Opublikowano

Dać schronienie mamutom to głupkowaty post?

Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

Dziękuję, tak myślałem. Tylko już więcej tych głupkowatych postów z ludzkiej krzywdy nie wstawiaj bo nie jest to ani zabawne ani interesujące.

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Tych orek i zasiewów trochę mam...

Bo czasami innym pomagam...same godziny w traktorach się nie kręcą.

Mam bycki, przy których chodzić trzeba, ale to wiele roboty nie ma...

Trochę drew sprzedać, nowych narąbac, a to trochę naszego głównego biznesu przypilnowac, a to do dohtora, ...no i bramę otworzyć i zamknac..

.no nie ma łatwo..

Napisz potem co ci doktor powiedział

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Dać schronienie mamutom to głupkowaty post?

Wiesz dokładnie o co chodzi i nie odwRacaj kota ogonem. Ta woda zaraz opadnie i wtedy będzie potrzebna pasza dla zwierząt. Sam o tym wiesz. Napisałeś poprzrfni post jak ostatni idiota o rzekomej pomocy i teraz próbujesz wybrnąć.

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

Wiesz dokładnie o co chodzi i nie odwRacaj kota ogonem. Ta woda zaraz opadnie i wtedy będzie potrzebna pasza dla zwierząt. Sam o tym wiesz. Napisałeś poprzrfni post jak ostatni idiota o rzekomej pomocy i teraz próbujesz wybrnąć.

Boś Ty i .... krowa to nie byk że postawisz go gdzieś na gorce i żarcie dowieziesz....myśl sobie co chcesz. Z pomocą dla psów i kotów czy koni też ludzie się zgłaszają. Pies od krowy raczej nie ważniejszy a i burka to uwiązesz gdzie do drzewa i w kartonie przeleży 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bananek napisał:

to taka sama klęska jak susza. tyle, że powódź nachodzi szybko, a susza to długotrwały proces

Nie porównuj zalania domu i zniszczenia dobytku do kilku ton ziarka z ha mniej ... Bo nie wiem jak ty ale ja nigdy bym nie zamienił suszy na taką powódź ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v