Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i podzwoniłem za maszynami

No i rabat był większy jak została przedstawiona cena konkurencji

Ale tym razem inaczej się pobawiłem 

Powiedziałem że za socjalne 

A po poznanej cenie że i jeszcze w kredycie i ryczałcie 

No i ryczałt został minięty, ale już kredyt ma 0%, tyle że, cena netto jest 2% większa, do tego ubezpieczenie I prowizja 

A ogólnie jest taniej niż wiosną 

Zaproponowałem swoją cenę i teraz czekam 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

No i podzwoniłem za maszynami

No i rabat był większy jak została przedstawiona cena konkurencji

Ale tym razem inaczej się pobawiłem 

Powiedziałem że za socjalne 

A po poznanej cenie że i jeszcze w kredycie i ryczałcie 

No i ryczałt został minięty, ale już kredyt ma 0%, tyle że, cena netto jest 2% większa, do tego ubezpieczenie I prowizja 

A ogólnie jest taniej niż wiosną 

Zaproponowałem swoją cenę i teraz czekam 

Co kupujesz?

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Narazie nic 

Ja jestem biedny, nie mam pieniędzy na zakupy

Czekam jak gops co da

Ja tyz biedny... był i popytał ale przetarg musi się odbyć.... Tak To bym odrazu przyprowadził 

• Like 1
Opublikowano

250zł za kurs gnoju 40km w obie strony 

ok 10-12t wejdzie 

Czyli dwie moje pronarki

Liczyć ropę nawet po 4zł to za pół ceny obrócę swoim.

Warto czy nie? 🤔 

Jak myślita?

Akurat tydzień luzu mam bo majster dzisiaj dzwonił, że po niedzieli  (Jeszcze się nie zaczęło, a już się kvrwa zaczyna) 😑

A w dodatku chłop nie załaduje na trzyośke za wysoko usrusem. 

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

I pierwszy dzień szkoły u młodego zaliczony. Córka jeszcze w przedszkolu. Trzeba się brać do roboty za coś...śruty narobić i awarię zlokalizować i spróbować naprawić. Zetor się zesrał,tzn zginęły hamulce,myślałem że może płyn uciekł,ale nie,powietrze ucieka w okolicy nad butlą,myślałem że z butli zaworkiem ale nie, dobije do 6 ciśnienia i ucieka. I to syczy głośno,gniazdami też nie ucieka.

powietrze to za wiele nie ma do hamowania samego traktora pewnie wyrównywacz powietrza

wyrownywacz plynu

Opublikowano
10 minut temu, pedro2 napisał:

250zł za kurs gnoju 40km w obie strony 

ok 10-12t wejdzie 

Czyli dwie moje pronarki

Liczyć ropę nawet po 4zł to za pół ceny obrócę swoim.

Warto czy nie? 🤔 

Jak myślita?

Akurat tydzień luzu mam bo majster dzisiaj dzwonił, że po niedzieli  (Jeszcze się nie zaczęło, a już się kvrwa zaczyna) 😑

A w dodatku chłop nie załaduje na trzyośke za wysoko usrusem. 

Warto

@Łolek

To jest ta Marlenka ?

https://vm.tiktok.com/ZGewNQnBD/

• Like 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

4 godziny temu, Leszy napisał:

Dziś będę się dyscyplinował do późnego. Kukurydzę dziś przyjeżdżają ciąć. Niby od 17 zaczynać chcą. 

Ja już dziś nie będę robił nic

Wróciłem z miasta i mam dość 

hm ,nie doszedł przelew ?

Opublikowano
5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Z jakiego powodu zamazujecie te rejestracje?

Ostatnio mandat dostałem za prędkość a dokumentu żadnego nie miałem to po numerach rej. wiedział o mnie wszystko.

Opublikowano
16 minut temu, Andpol napisał:

Ostatnio mandat dostałem za prędkość a dokumentu żadnego nie miałem to po numerach rej. wiedział o mnie wszystko.

Ale to policja, a nie zwykły szary obywatel, zreszta, jak wyjeżdżasz na ulicę albo stajesz pod biedronka/lidlem/Dino/ARiMR to zakrywasz tablice ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v