Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wszystkim. Czuć jesień...zaraz trzeba chyba dynie sprzątnąć z pola bo już dojrzewają,trochę wcześnie. W tamtym roku w październiku były. Ale plus taki że posieję pszenżyto po tym.

No, ale dzisiaj święto i trzeba poświętować. 

IMG20240831163142.jpg

• Like 1
Opublikowano
Buszmen11 napisał:

7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Zasadnicze pytanie czy warto się kosztować na drogi kwalifikat? 🙊 rwana ze środka łanu żeby nie było, że pierwsza od miedzy 😉

Siałeś tanim czy dłubanym?

no mi też zbraklo, dostałem łuskanej z kolb i jest ogromna różnica

Opublikowano
MonteChristo napisał:

47 minut temu, radekz200 napisał:

powiem wam że dzisiaj to był taki pierwszy dzień jesienny, zrobiło się jakoś chłodno, jeszcze somsiad zaczął palić jakąś skoszona trawę to już w ogóle było czuć jesień jak z dawnych lat 

Powariowali, sąsiad wszystko pod oziminy już wyorał, ja czekam na deszcz

możesz się nie doczekać

Opublikowano
40 minut temu, slawek74 napisał:

śpita jeszcze 🤔🙋‍♂️ ee wstawać ...

By pospał ale ...

Co zrobić z facetem w sukience który budzi swoimi dzwonkami o 7 rano w niedzielę xD Gdzie na takiego złożyć uprzejmy donosik xD 

Opublikowano
Buszmen11 napisał:

7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Zasadnicze pytanie czy warto się kosztować na drogi kwalifikat? 🙊 rwana ze środka łanu żeby nie było, że pierwsza od miedzy 😉

Siałeś tanim czy dłubanym?

zabrakło mi kwalifikatu to kupiłem na rynku.

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

16°

Dnia 1 września roku pamiętnego niemiec napadł na P0lskę z kraju sąsiedniego

Leciały bomby leciały kraj w ruinę zmieniały

A tera tusek P0wiedział że nie P0 trzeba za to zadośćuczynienia. 

Jepany niemiec

• Like 6
Opublikowano
10 godzin temu, radekz200 napisał:

powiem wam że dzisiaj to był taki pierwszy dzień jesienny, zrobiło się jakoś chłodno, jeszcze somsiad zaczął palić jakąś skoszona trawę to już w ogóle było czuć jesień jak z dawnych lat 

IMG_5821.jpeg

Taki Bamber i nie ma obrotówki?

Toć minimum amazone powinno być 

Zwłaszcza że dali teraz podwyżkę 

Opublikowano
10 godzin temu, Popier96 napisał:

Bo nie wiem po co tak czarować. Starych panien za bardzo nie znam ale też są, kawalerów w opór - znaczy się nie każdemu to pisane. I jeszcze to tłumaczenie, że się ma fach, umiejętności, wiedzą manualną przewyższa innych. Widać, że tutaj na forum spora społeczność o różnym przekroju wiekowym, bo przez pryzmat pracowitości to się oceniało 30 lat temu- a przynajmniej oceniając po wypowiedziach właśnie 40-50latków. Teraz pokolenie Z czy ki ch*j.

Podobno lżej jak się ludzie czarują... Niektórzy nie potrafią brutalnej rzeczywistości przyjąć do wiadomości... Teraz "robotność" nie podlega ocenie, z tego co widzę, u ludzi poniżej 50-60 roku życia. 

Izolacje matek skończone. Żarcia w ulach opór, skądś jeszcze noszą - mniej syropu się naleje i zaoszczędzi... Zachmurzone ale nie pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v