Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Dzień dobry wszystkim  , Przemek mnie namówił i kupiłem 🙂

inbound4072462336892083861.jpg

no prosze nie zaglądałeś chyba tu długo I nowy nabytek rozwijasz się 👍👍👍 Gratuluje niech służy bezawaryjnie

• Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Bioagra, Polskie Młyny w Szymanowie i Bakoma to spolki jednego człowieka

Brawo Sherlocku ;) Jest tego jeszcze sporo więcej ...

Mickiewicza, Słowackiego lubisz czytać ?? xD 

nie każdy o tym wie

Opublikowano (edytowane)

Siema,znowu w i ternatech się wyswietlają pułapki w qq na sieczkarnie.

8 godzin temu, Karol6130 napisał:

Tam w środku pisze 

Jak led to sprawdź miernikiem w gnieździe który plus i tak podłącz,ledy jak źle podłączasz nie będzie świecił jak podłączysz źle to nic się nie stanie ale najlepiej miernikiem sprawdzić.Zeby zrobić dobrze i wtyku nie zmarnować bo tam niewiem czy da się juz zaciśnięte piny przełożyć na odwrotnie.

https://allegro.pl/oferta/zlacze-deutsch-dt-2-pin-kompletna-z-przewodami-zen-14236179652

Dla przykładu masz zdjęcie z której strony czerwony kabel wychodzi a czarny

Edytowane przez Strongman
  • Thanks 1
Opublikowano
Łolek napisał:

22 minuty temu, konteno napisał: ja wybieralem między porządną a dvpodajką a wybór padł na żadną , jedna młoda księżniczka ma za wygórowane wymagania i oczekiwania a milf do łóżka sie maluje i swoje fotki z facetami na insta wrzuca  Została ręka 

nie porzuci go ani nie zdradzi 🤪🤦

17* LLU

12Pafnucy napisał:

🥱🙋🥱

Widno już.

Wstawajta..

Ni ma dziś święta...

Dzień dobry..

jak niema 🤔🙆‍♂️🤦😁

Opublikowano
9 godzin temu, Karol6130 napisał:

Z prawej 😉 

Zachodzę rano do obory, a tam zagorzała dyskusja... dwie jaskółki wróciły.

Siedzą po przeciwnych stronach gniazda, d*pą do siebie i awantura 😁 

Pewno im autobus do Afryki uciekł

Ale od razu wiadomo która to która, ona trajkocze 10min bez przerwy, a on tylko raz na 10min coś bąknie przez chwilę 🙆 

Kobiety...

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano

Już nie rób legendy o jaskółkach...lepiej wprost napisz, że kurpianka do Cię przemawiała🤷🤭...

9 minut temu, pedro2 napisał:

Z prawej 😉 

Ale od razu wiadomo która to która, ona trajkocze 10min bez przerwy, a on tylko raz na 10min coś bąknie przez chwilę 🙆 

Kobiety...

• Haha 3
Opublikowano
25 minut temu, pedro2 napisał:

Z prawej 😉 

Kobiety...

Jeszcze jaskółek u mnie sporo. Część Jeszcze w gnieździe. 

Opublikowano
27 minut temu, Qwazi napisał:

Już nie rób legendy o jaskółkach...lepiej wprost napisz, że kurpianka do Cię przemawiała🤷🤭...

Kurpianki to kurpianki... lampę zbiła to aż się popłakała później ze śmiechu ale winy można by uznać za odkupione. Tyle że niezbyt wyspani dzisiaj 

• Haha 1
Opublikowano

Moje już dobry tydzień jak nie zaglądały. Temuż żem się zdziwił 

29 minut temu, Karol6130 napisał:

Pomóż chłopu i sprzątnij mu ten problem

A trzeba było wcześniej myśleć..

Chciało się panią to cierp za nią 

29 minut temu, Qwazi napisał:

Kurpianka to się w potyczki słowne nie bawi.

Od razu z buta wjeżdża 🤪

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v