Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Oddawać? Komuś takiemu? To lepiej czym prędzej sprzedać a pieniądze niezwłocznie przepić.

Mi np. Dużo Ci nie zapłacę to i szybciej przepijesz 🤔

3 minuty temu, Łolek napisał:

Ło panie on pieszczona prawie jak jego żona tam dodatki dwa razy droższe niż auto 

W przypadku mojego tarpana to wystarczy że zatankuje i tak jest 

3 minuty temu, 6465 napisał:

Byś był konfident 😁

No właśnie to mnie zatrzymało. Sąsiad mi pomagał który w tym tygodniu chciał go obić to mu bym zlecił donos. Ale kabaret by był 

Opublikowano

Najgorsze, że wszyscy chcą poznać rodzinę jacusia, a znaleźnego nikt nie chce oddać. Internet, roboczogodziny, paliwo- to wszystko kosztuje. A prądu więcej zeżarło niż przy kopaniu kryptowalut

Piotruś idę kopać

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, 6465 napisał:

Dej pan spokój. Ty to jesteś ewenement w skali światowej. Dobrze że twoi rodzice tego nie czytają bo by cię wydziedziczyli. 

W końcu do nich dociera, że utrzymywanie ciągłych kontaktów z córeczką to nic dobrego.

czemu 🤔

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Najgorsze, że wszyscy chcą poznać rodzinę jacusia, a znaleźnego nikt nie chce oddać. Internet, roboczogodziny, paliwo- to wszystko kosztuje. A prądu więcej zeżarło niż przy kopaniu kryptowalut

Piotruś idę kopać

ja to czekam aż wróci ...mam kilka pytań odnośnie tej nowoczesnej  techniki do załadunku gnoju na środku podwórka ....pierwsze widzę takie coś 🤔

Screenshot_20240823-171619 (1) (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Mi np. Dużo Ci nie zapłacę to i szybciej przepijesz 🤔

W przypadku mojego tarpana to wystarczy że zatankuje i tak jest 

No właśnie to mnie zatrzymało. Sąsiad mi pomagał który w tym tygodniu chciał go obić to mu bym zlecił donos. Ale kabaret by był 

Tobie nie boś chytry - zaniżysz wartość i zarobisz na mnie.

6 minut temu, slawek74 napisał:

czemu 🤔

Bo to kosztuje. Żrą, siedzą a pożytku zero.

Opublikowano
15 minut temu, Bogdan_ja napisał:

tak pomyślałem o kanapkowym skrytozercy placku ...tam sporo miejsca w tym wielkim łbie ...nie 🤔.

Duża głowa to może być efekt wodogłowia, czy nabytej krzywicy jak u mnie. Najczęściej jednak wynika z nadwagi. Ciała przybywa i głowy też. Gdyby schudnął a głowa pozostała to na bank krzywica albo wodogłowie

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

ja to czekam aż wróci ...mam kilka pytań odnośnie tej nowoczesnej  techniki do załadunku gnoju na środku podwórka ....pierwsze widzę takie coś 🤔

Ja miałem propozycję za 500 zł coś takiego z silnikiem. Ale się nie zdecydowałem. Ciekawe, czy to daje radę. Bo inny co chciał się pozbyć tego, kupił ładowacz montowany do ciągnika

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

U nas tego nie było 

Ale częsty widok w Polsce

Trzeba było kręcić tym ręcznie tyle że podniosło obornik

Opublikowano

Kręcenie to pikuś. Trzeba mocno skakać po tym aby się widły wbiły. Kolega miał takie coś ale dużo gnojówki w gnoju było, a nie miał gdzie spuścić i gnój wypadał. Więc zdemontował to i zamawiał koparkę do ładowania

Opublikowano (edytowane)

skakać to ty byś musiał kurdupelku placek to wystarczy że rękę na to położył 😲

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Kręcenie to pikuś. Trzeba mocno skakać po tym aby się widły wbiły. Kolega miał takie coś ale dużo gnojówki w gnoju było, a nie miał gdzie spuścić i gnój wypadał. Więc zdemontował to i zamawiał koparkę do ładowania

fajnie mieć takie coś na podwórku pod chałupo....ludzie pewnie się zatrzymywali żeby podziwiać i powąchać 🤔

Opublikowano
12 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Zaczekaj....

Też bym chciał zaczerpnąć kilka wzorców z tej krainy luxuxu...

W sumie to tak bywa wszędzie....jednak więcej bym oczekiwał po jego słowach...

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

wideo relacja z koszenia 🌽

IMG_5778.jpeg

IMG_5779.jpeg

IMG_5784.jpeg

IMG_5787.jpeg

IMG_5789.jpeg

IMG_5791.jpeg

Lux...

Bardzo mnie się to podoba ..

Kiedy łobiad, bo Gregora i mię rence bolą od trzymania folii...

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

no ja na wschodnim zadupiu nie widziałem żeby kto gnój przed chałupę wywalał ...😲

Ja na pole....ale u nich pole to podwórko....u nas dalej trochę...

Wszystko wszystkim....

Nic tam ciekawego, tego opiewanego bogactwa Polski A nie widzę...

No o ile to jego kąty...

Opublikowano

sporo grosza w złomie jest i śmieciach 😲

lopony na wystawcę są ...ale kolarzom nie przypasowało do rowerów i nie wzieli 🤣

ta mogą być skarby że się ludziom nie śniło 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Znaczy..

Każdy orze jak może, ale też mnie denerwowało to wychwalanie się i poniżanie innych...

Zaczekam na powrót...

Wtedy mu podokuczam, no bo jak by nie...

Może to i dobrze że poszperałes...

Jednak jak możesz, to nie przesadzaj z tymi fotkami.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Znaczy..

Każdy orze jak może, ale też mnie denerwowało to wychwalanie się i poniżanie innych...

Zaczekam na powrót...

Wtedy mu podokuczam, no bo jak by nie...

Może to i dobrze że poszperałes...

Jednak jak możesz, to nie przesadzaj z tymi fotkami.

Jak podał miejscowość i ulice to każdy bardziej rozgarnięty sobie znajdzie więc... 

Opublikowano (edytowane)

to fotki z google street są publiczne i ogólnie dostępne więc można  wstawiać ....tu nie ma żadnych danych osobowych itp....zreszto ja nie znam człowieka 🤣🤣..ale ok poczekamy jak hrabia wróci i wytłumaczy czego tak kłamał 😲

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v